ockquote class="ipsBlockquote" data-author="TheToxic" data-cid="682918" data-time="1478515241">
@ pishor
Mężczyzna 100%, nie lubi gejów i lesbijek. Nie pijący i nie palący, znudzony w pracy jak i w małżeństwie. Jest barczystym blondynem i ma grono kobiet podkochujących się w nim. Ma drogi samochód i kredyt. W przyszłości chce zrobić prawo jazdy na motor. Zwolennik kawy.
ockquote>
heh
Ja nie zaglądałem do tego tematu, bo myślałem, że wy tu tylko pitu, pitu - a tu proszę.
ockquote class="ipsBlockquote">Mężczyzna 100% ,
ockquote>
Nóżki mam, rączki mam i siusiaka - i zarost nawet. Czyli - zgadza się.
Jestem stuprocentową menciznom
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/biggrin3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />
ockquote class="ipsBlockquote">nie lubi gejów i lesbijek.
ockquote>
Wrong.
Nie to, że lubię ale stosunek (nomen omen) mam obojętny - choć nacechowany raczej życzliwością.
Szczególnie do lesbijek, jak łatwo się domyślić
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/biggrin3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />
ockquote class="ipsBlockquote">Nie pijący i nie palący,
ockquote>
Cóż... w temacie "nie pije, nie pali" prawdą jest tylko "nie ma robali".
Więc nawet nie błąd, a WIELBŁĄD
ockquote class="ipsBlockquote">znudzony w pracy jak i w małżeństwie.
ockquote>
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/biggrin3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /> pomimo upływu naprawdę wieeelu lat - ani jedno, ani drugie mi się nie znudziło.
I nie zanosi się na jakieś szczególne zmiany w tej kwestii.
Więc - WIELBŁĄD
ockquote class="ipsBlockquote">Jest barczystym blondynem i ma grono kobiet podkochujących się w nim.
ockquote>
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/goodposting.gif' class='bbc_emoticon' alt=':good:' /> - podziękował. Czuję się mile połechtany.
Choć w kwestii barczystości... no cóż. Taktownie to przemilczę.
Ale za to jeśli chodzi o kolor włosów, to...prawie trafiłaś.
Kto widział, ten potwierdzi, że mojemu obecnemu kolorowi włosów DUŻO bliżej do "blondyn" niż do "brunet"
aaa.. jeszcze to grono...
Powiem tak - z tego, co się orientuję, to jedyną kobietą podkochującą się we mnie jest moja własna żona - co budzi moje nieustanne zdziwienie, gdy przypominam sobie jak długo jesteśmy razem.
ockquote class="ipsBlockquote">Ma drogi samochód i kredyt.
ockquote>
W kwestii kredytu, to raczej debecik niewielki ale za to samochód... fakt - jest drogi.
Tyle, że TYLKO mojemu sercu
Więc...WRONG.
ockquote class="ipsBlockquote">W przyszłości chce zrobić prawo jazdy na motor.
ockquote>
Nie chce.
Kryzys wieku średniego dawno już za nim, więc jak się do tej pory nie skusił, to...
Ale porządną kurtkę na motor ma - kupił ją za całe 2,5 miliona złotych - lata temu.
I nie dlatego, żeby w niej jeździć na motocyklu, tylko żeby bardziej męsko w niej wyglądać.
Tyle, że w piwnicy ta kurtka wisi...
ockquote class="ipsBlockquote">Zwolennik kawy.
ockquote>
Jak Ty to z awatara wyczytałaś?
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/eek6.gif' class='bbc_emoticon' alt=':o' />
Ale w tym przypadku - trafiony, zatopiony.
Jednym słowem - śmiechłem
Dzięki.
Szczególnie za to, że nie mam żółtych zębów tak jak ong>Staniqong>
Nie jestem tak nieatrakcyjny jak on
Nie jestem tak jak on łysy
I nie chodzę - jak również on - na solarkę
Nie wiem czym ten gość Cię tak skrzywdził ale - aż mi go szkoda.
ong>Staniqong> - jestem z Tobą !
Wygląd to nie wszystko.
Trzymaj się chłopie!
A ong>Kronikarzaong> nie słuchaj - ma zakola jak zatoczki autobusowe, tylko maskuje je pastą do butów.
Dobrze jak czarną - ale kiedyś się pomylił i pociągnął je brązem
I tak poszedł na ong>Galę Szaraków ong>
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/facepalm.gif' class='bbc_emoticon' alt=':facepalm:' />
TO był dopiero skandal, bo wtedy akurat rozdawał dyplomy...
ormalne.pl/public/style_emoticons/default/wave.gif' class='bbc_emoticon' alt=':papapa:' />