Skocz do zawartości

Nowa Strefa 11!

• Please log in to reply
128 replies to this topic

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No już tylko 10 minut wszyscy na swoje stanowiska :rotfl:

czyli przed telewizory a Ci co nagrywają niech się przygotują co będzie szło jutro to zassać na necie :))

Camillo.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pierwsze kilka minut takie sobie. odcinek o glupich proroctwach. tyle koncow swiata bylo ze kolejny nie zaszkodzi. nikt nie wie kiedy koniec swiata bedzie.

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już był kiedyś odcinek o Gerylu :) Ale tak źle nie jest pooglądać można i klimat dawnego NDW jest zachowany :) Czekamy tylko na zdjęcie okularów na koniec :)

Adventus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

hmmmmm brak studia...

program ogląda się jak film dokumentalny. proroctwo o 2012 mało mnie obchodzi, zobaczymy jaki temat bedzie za tydzień :rotfl:

ale teraz cza oglądać a potem opinie

tofic85.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kolejne gadanie na bananie. Zastanawiam się czemu oni nie robią przygotowań tylko udzielają się w tego typu programach....ciekawe jest stwierdzenie tej wielkiej ilości przepowiedni w których co 2 pojawiają się 3 dni czyli też co w 2 nie pojawiają się owe 3 dni. Tak więc jest pól na pół a to znaczy że pewności jest tylko 50% ech....nic oglądam dalej ;)

Adventus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

na szczęście jedynym minusem jest temat w tym odcinku :|

No za tydzień na pewno będzie coś lepszego :rotfl:

tofic85.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ehe zgadzam się :) no i okulary nie zostały ściągnięte xD ale tak ogólnie nie podobało mi się ;/

Dreamer.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

denerwował mnie tylko pojawiający się co 2 minuty napis strefa tajemnic, a poza tym to wszystko ok :)

P!k!eL.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To co. Może budujemy schrony? :D
A co do programu to taki se. Zobaczym co będzie za tydzień. :mrgreen:

neo00.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

program super :) fajnie zrobiony itp.
nie zawiodłem się
jeśli chodzi o 2012 to fajny temat

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Wiedziałem xD Wszyscy czekali, nie wiadomo co sobie wyobrażali i się teraz nie podoba.
Mi ogólnie bardzo się podobało, podejście do sprawy było dość profesjonalne, odcinek wydał mi się ciekawy.
Rzeczywiście napis "Strefa Tajemnic" pojawiał się zbyt często, no i krótki czas emisji.
To tyle ;)

#72 Gość_Hellmaker

Gość_Hellmaker.

Napisano

podejście do sprawy było dość profesjonalne

Poważnie? A ja myślałem, że pokazywali sprawę tylko z jednej strony. Hm... Może oglądaliśmy inny program?

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja niestety się mocno zawiodłem. Nie wiedziałęm, że to tylko 30 min będzie. Temat był ledwie liźnięty. Mogło by mnie to oczarować jeszcze kilka lat temu, ale po przeczytaniu dziesiątek artykułów o 2012, Słońcu itp oraz co najważniejsze, prześledzeniu debaty i jej dogrywki (wszystko na tym forum), program był przy tym, taką wersją demo, która ludzi nie będących w temacie, może zachęcić do zdobycia na ten temat większej wiedzy. Nic więcej. I tak będę oglądał :P

PS: z drugiej strony czego się spodziewać po 30 minutach materiału...

koreek.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Program wrazenia zbytniego nie wywarł , ale miejmy nadzieje ze kolejne odcinki poruszą ciekawsze tematy, niemniej wydaje mi sie ze sprawa 2012 bedzie poruszana jeszcze nie raz w tym programie ;)

ps. Moja 1 wypowiedź (mimo ze juz od dłuzszego czasu siedze na tym portalu :mrgreen: )

Ringëril.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Poważnie? A ja myślałem, że pokazywali sprawę tylko z jednej strony. Hm... Może oglądaliśmy inny program?

Chodziło mi te krótkie wywiady, parę źródeł i nawet sporo informacji.
A dlaczego pokazali tą sprawę tylko z jednej strony? Bo mieli tylko 30 min, które było przerwane reklamami. Ciężko pokazać i omówić wszystko w niecałe pół godziny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych