Skocz do zawartości

Zdjęcie

A jeśli nic sie nie wydarzy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A nie uważacie, że globalna katastrofa jest błogosławieństwem ? Kto czasem nie ma dość tego świata, przesiąkniętego mordercami, psychopatami, gwałcicielami, próżnymi nadwyraz i innymi mendami ? Kto czasem nei miałby ochoty ich wszystkich powyrzynać albo chociarz odizolować ? Komu nieraz sprzykrzyło się życie po tym co doświadczył od ludzi ?

Ludzie są zakłamani, egocentryczni, materialistyczni.

Oczywiście nie wszyscy, ale ja pisze ogólnie, gdyż co tu nie mówić, większość ludzi, która ma wpływ na dzieje świata, taka już jest.
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A jeśli nic sie nie wydarzy

Mam się zabić z tego powodu czy jak?
Jeśli nic się nie wydarzy oczekuję, ze spiskowcy uderzą się w pierś i przyznają się publicznie do bezpodstawnego nakręcania psychozy.
  • 0

Karakan.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam się zabić z tego powodu czy jak?

Rób co uważasz za słuszne !

Bardziej na rzeczywistość otworzą się ludzie którzy nie mają nic do stracenia .
Szczerze ... te wszystkie kody , planety , i inne interpretacje są mało wiarygodne nawet ta Majów . Sprzątnął bym to pod dywan , i nie zawracał sobie tym głowy . Jednak znalazłem coś , a w zasadzie kogoś kto podporządkował wydarzenia historyczne pod biblię i zrobił to na tyle dokładnie że ciężko mu nie uwierzyć . Najgorsze jest to że przepowiada że niedługo po milenium stanie się to o czym Biblia głosi od zawsze !
Nie powiedział że nastąpi to w 2012 ... ale jego interpretacje są na tyle wiarygodne że pozostaje tylko czekać

Jonatan Dunkel
Apokalipsa Ostatnie wydarzenia na ziemi w proroctwach Pisma Świetego

nie robię mu reklamy , ale te analizy są naprawde dokładne !

Jak się bawić to się bawić ...

Niech w Niebie nie zabraknie waszych głosów ze zbawionymi !

• 0

Mick St. John.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2012 to nie żadna katastrofa.
Przeczytajcie sobie artykuł 2012 Transformacja, jest on na forum.
  • 0

IO.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

@Karakan
Krótko - odsyłam do zakończenia trzeciego roździału "Mistrza i Małgorzaty" ;) . Żaden człowiek nie ma pojęcia kiedy i jak umrze (nie dotyczy emo :mrgreen: ). Nie rozumiem czemu przejmujecie się jakimiś proroctwami.

19. Plamy na słońcu

:o :o :o :rotfl:
  • 0

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

17. Biznesmen z Krakowa wydał 4 mln dolarów na Łódź , gdyż uważa że słońce tak namiesza że człowiek będzie szukał człowieka w promieniu 50 km bada to od 1970 roku .

Albo to :o :o :o
  • 0

Chessman.
  • Tematów: 11
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Był już poruszany ten temat. http://www.paranorma...p?showtopic=764

edycja cisz: Tematy połączyłam, dziękuję :)
  • 0

Migdalo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli nic się nie wydarzy oczekuję, ze spiskowcy uderzą się w pierś i przyznają się publicznie do bezpodstawnego nakręcania psychozy.

Ta jasne :P

Jak sie nic nie wydarzy będę się śmiać z przynajmniej 50% użytkowników tego forum :mrgreen: i każdego kto był przekonany o tym, ze coś sie stanie. Moim zdaniem w 2012r nic nadzwyczajnego sie nie wydarzy... ale ludzie tak sie już na to uparli, ze chyba jednak sie cos wydarzy, poprostu idealna data na jakieś wydarzenie. Więc możemy liczyć na jakąś niespodziankę 21grudnia nie do konca pozytywną.
  • 0

Lubię ciastka.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Migdał, poruszyłeś ważną kwestię, nad którą nigdy się wcześniej nie zastanawiałam. Mam nadzieję, że jacyś świrnięci fanatycy nie będą tak zawiedzeni tym, że na przykład nic się nie wydarzy i nie postanowią zrobić swojego końca świata.
  • 0

PIrzam.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

21 grudnia w 2012 będę miał moje 18 urodziny może to ma coś wspólnego ze mną i moim bratem możliwe że mi odbije nieźle bo niezły ze mnie ,,krejzol"

PS.mam bliźniaka (choć zupełnie niepodobny)
  • 0

Migdalo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Migdał, poruszyłeś ważną kwestię, nad którą nigdy się wcześniej nie zastanawiałam. Mam nadzieję, że jacyś świrnięci fanatycy nie będą tak zawiedzeni tym, że na przykład nic się nie wydarzy i nie postanowią zrobić swojego końca świata.

Niestety tych fanatyków jest pełno. Od sekt do terrorystów. Zapewne tego dnia wszędzie będzie "bezpieczniej" ale jak coś ma sie wydarzyć to i tak sie wydarzy. A jak w przeciągu jakiegoś czasu w tą czy w tamtą stanie sie też coś z natura(trzęsienie ziemi itp) to i tak zostanie to podłożone po 21 grudnia... napewno powstanie grupa fanatyków którzy ogłoszą, ze wystapił błąd w liczeniu. Niestety w 2112r możemy mieć smutną wigilie, chodź wierze, ze "zło" nie tknie takiego szarego człowieczka jak ja ;)
  • 0

Canducus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę że coś się wydarzy.. jeśli nie nagle, to przynajmniej rozpocznie się proces zmian.
Skłaniałbym się ku teorii przejścia na wyższy poziom gęstości(4) ;)
  • 0

Recluse.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myśle że Majowie robili ten swój kalendarz i jak doszli do 2012 przypomnieli sobie że do Euro muszą sie przygotować i poszli grać. Tyle :P

A tak na serio... coś sie wydarzy (w sumie to cały czas "coś" sie dzieje :P ) ale według mnie to będzie bardziej coś jak przyśpieszony proces ewolucji albo cuś takiego.
  • 0

kadd_f.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli nic się nie wydarzy... to będzie się można pośmiać z co po niektórych ;)
  • 0

Canducus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja myśle że Majowie robili ten swój kalendarz i jak doszli do 2012 przypomnieli sobie że do Euro muszą sie przygotować i poszli grać. Tyle :P

Przetrenowali się i ich cywilizacja upadła.. wszystko jasne :mrgreen:

A serio to będę bardzo zawiedziony jeśli nic się nie wydarzy lub jeśli nawet nie będzie widać symptomów jakiś zmian. ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych