Skocz do zawartości

Zdjęcie

A jeśli nic sie nie wydarzy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nawet gdyby nie zdarzyło się w tym roku to, co potencjalnie się stać ma ... to i tak jest tyle ciekawych zagadnień dotyczących choćby sfer duchowych człowieka itp., a takowe (również jak i inne) mogą i są tu omawiane ... czy warto zatem przestać? Twierdzę że nie. :)
  • 0

#77 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Nie mam zdania odnośnie tego 2012 roku, ale tak myślę, wiążecie to z końcem kalendarza Majów, a po co ci Majowie mieli robić kalendarz na następne kilkadziesiąt tysięcy lat. Niech ktoś mi pokaże kalendarz na rok 18526. Nikt mi nie pokaże, bo takiego nie ma, bo i po co go robić. Mój kalendarz w komórce jest do 2060 roku. Czy to oznacza, że wtedy będzie koniec świata?

az mi sie nie chce tego komentowac

2012 coż za wspaniała data kolejna sensacja kolejne wielkie coś kolejne wielkie NIC. Wiem wiem zaraz napiszecie zresztą czytałem poprzedni posty że na pewno się coś wydarzy że musi się coś wydarzyć. To ja wam powiem jak będzie wyglądać 21.12.2012 rok. Nadjedzie rok 2012 w necie i w prasie pojawią ludzi pokroju Erica Juliena zaczną wypisywać niestworzone historie podparte jakiśmiś wyliczeniami. Niektrzy się zaintersują tą datą. Będzie mijać czas na forum takim jak to będzie mnóstwo wpisów że coś się stanie. Jak zwykle opinie podzieli się na sceptyków i zgorzłych wyznawców cyferki 2012. Nadjedzie ten dzień i są 2 opcje napisze jedną dla optymistów.

Zacznie się normalnie słońce wstanie jak zwykle. Kazdy zje śniadanko i wogle. Gdy nagle stanie się to coś nastanie świtłość? ludzie się zmienią? ziemia? poznamy obce cywilizacje?, wysiądzie prąd? Rasiak zacznie strzelać bramki? Odnajdą się prywatki?Nie wiadomo co ale będzie to coś tak wspaniałego tak nadzwyczajnego że od tego dnia nasze życie się zmieni w taki sposób że nie umiemy sobie tego wyobrazić. Sceptycy się wkurzą że nie uwierzyli w 2012. No ok teraz wersja sceptyczna. Nastaje 21.12.2012 mijają 24h nic się nie stało. Wchodzimy na takie forum jak to. Większośc optymistów pozostanie optymistami zakładając że to dzień przełomu i dpiero coś się zaczyna dzień. Scpetycy przypomną im co wcześniej pisali ale nic. Każdy pozostanie przy swoim. Miną lata będzie 2020 rok. I ktoś wymyśli nową datę już mam propozycję 07.07.2027. Wymyśli się nowe bajeczki i tak w kółko.

p,s
Sorki za styl wypowiedzi i liczne błędy

sorki ale to co bedzie sie dzialo nawet przed 2012 da Ci odpowiedz czy akurat ludzie pokroju EJ mowia prawde czy nie.

Poczytaj troche, blagam....moze wtedy pojmiesz o co w tym wszystkim chodzi.
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poczytaj troche, blagam....moze wtedy pojmiesz o co w tym wszystkim chodzi.

i to dużo poczytaj, ja nie wypowaidam się na tematy o których nic nie wiem lub wiem niewiele to samo radzę tobie.
  • 0

Arturus.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh to juz nie wiem to jest 21 czy 23 grudnia ??
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

heh to juz nie wiem to jest 21 czy 23 grudnia ??

HeH ... a nie słyszałeś , że już są tezy, że to może być w 2006 wliczając w to błąd w dacie narodzin Jezusa :hmm:

Rewelacja goni rewelacje :wall:
  • 0

Arturus.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh slyszalem ze moze to by tez w 2014 :P
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A ja coraz bardziej utwierdzam się w tym, że w granicach 2012r. nic poza przebiegunowaniem umysłów nam nie grozi ;) Podejrzewam, że wiele osób nawet nie będzie sobie zdawało sprawy z tego mechanizmu i będzie draka.
  • 0

DaVinci.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zmiany zaczną się juz w 2006 i będą trwać aż do 2012, w 2012 przylecą stwórcy, do tego spotkania jesteśmy juz przygotowywani, my przejdziemy na wyższą gęstość, żadnego końca świata nie będzie to będzie dopiero początek.
Czasy począwszy od 06 do 12 roku będą czasami wojen i konfliktów, które wyniszcza ludzkość, w 2012 wszystko dobiegnie końca, wszyscy ? przejdą na wyższą gęstość i będzie juz tylko lepiej, nadejdą nowe czasy.
Przebiegunowanie? może bedzie finałem, całego tego chaosu, a może w ogóle go nie będzie.

Ja to widze tak :smile:
  • 0

markold.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z początku 2012 mnie zainteresowało... jednak im więcej o tym czytałem... tym bardziej utwierdzałem się w przekonaniu, że to zwykłe wymysły.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

przejdziemy na wyższą gęstość

Ciekawi mnie czy przejście do "4 gęstości"będzie wiązało się z utratą naszego fizycznego ciała?
Jeżeli tak to lipa,to wolę zostać w "3".
  • 0

#86 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Jarecki, inna gestosc to inaczej wyzszy stan swiadomosci...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jarecki, inna gestosc to inaczej wyzszy stan swiadomosci...

No i całe szczęście,bo zastanawiałem się jakby wtedy wyglądała prokreacja.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mysle, że nikt nie wie jak to będzie wyglądało(jeżeli już to niewiele osóB). Także sie nie ośmieszajcie :)
  • 0

Karakan.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jeśli nic się nie wydarzy w 2012 ?

Czemu ma się wydarzyć ...

1. Przepowiednie starożytnych Majów
2. Słonce zachowuje się burzliwiej i niespokojniej niż we wszystkich latach , cykl osiągnie kumulacje w 2012 fizycy są zgodni .
3. Huragany takie jak Katrina są zależne od Słońca
4. David Wilcock FILMIK TUTAJ coś tam wspominał ( nie oglądałem jeszcze tego )
5. Ziemskie pole magnetyczne zaczyna słabnąć , pojawiają się szczeliny rozmiaru Kalifornii .
6. Być może trwa już przesuwanie biegunów ...
7. Rosyjscy Geofizycy sądzą, że Układ Słoneczny przesuwa się przez międzygwiezdny obłok energii. Oddziałuje on destabilizująco na zachowanie Słońca i ma wpływ na atmosferę wszystkich planet. Według rosyjskich prognoz katastrofalne dla Ziemi skutki spotkania z tym obłokiem przypadną na lata 2012-2020.
8. Grozi nam erupcja superwulkanu Yellowstone , który wybucha z katastrofalnymi skutkami co 600-700 tysięcy lat. Ostatni wybuch o zbliżonej sile , w miejscu obecnego jeziora Toba w Indonezji, nastąpił 74 tys. lat temu powodując śmierć 90 proc. ludzi żyjących wówczas na Ziemi .
9. Z interpretacji I Ching da się wyciągnąć wniosek że przemawia za datą końca wyznaczoną w 2012
10. Egipcjanie
11. Planeta X zwana Nibiru ( troche bajka ale z 2012 ma związek a chce natrzepać jak najwięcej punktów )
12. Dziadzia z Gwatemali uważa że stanie się to za naszego życia
13. Kod Biblii
14. Pastor z Anglii Vaughn Allen uważa że ludzie pasują do czasów Apokalipsy
15. Świadkowie Jehowi uważają że stanie się to niedługo bo proroctwa się wypełniły
16. Patryk Geryl i jego przebiegunowanie
17. Biznesmen z Krakowa wydał 4 mln dolarów na Łódź , gdyż uważa że słońce tak namiesza że człowiek będzie szukał człowieka w promieniu 50 km bada to od 1970 roku .
18. Naukowcy z USA odkryli że topnienie Antarktydy może nastąpić za 5-10 lat i wszystkie nisko położone miasta od Dzakarty po Londyn będą zalane
19. Plamy na słońcu
20.Ktoś z paranormalne mówił o jakimś jasnowidzu z Polski ... muhad bodajże
21.Pastor Benny Hinn czy jak mu tam zaczyna swoje przemówienia od cytatu że nasz czas dobiega końca ..
22. Jonatan Dunkiel opisał dokładnie interpretacje Biblii idealnie pasującą do wydarzeń na świecie , idealnie się zgadza i że skończy się wszystko i nastanie królestwo po millenium !!!!
23. Jasnowidzowie i Prorocy ...
24. Adrian Gilbert odwiedza starożytne miasta Tiahuanaco, Palenque, Chitzen Itza i dokonuje zdumiewających odkryć na temat tego, skąd Majowie czerpali swoją imponującą wiedzę astronomiczną. Wykorzystuje współczesne techniki komputerowe do ?podróży w czasie? i ogląda niebo takim, jakim było, gdy w Meksyku kwitła wspaniała cywilizacja. Dzięki temu odczytuje na nowo znaczenie astronomicznego kalendarza Majów i odpowiada na pytanie, czy przepowiedziany przez nich rok 2012 będzie końcem świata. Miłego dnia
25. Pozdrawiam Serdecznie

Czy w 2016 jak będziemy pili piwko i nic się nie stanie , zachwieje się nasza wiara ?
Czy oczekujemy tego końca ?
Czy uważamy że świat jest niesprawiedliwy i coś musi się stać ogromnego ?
Skąd się tego nabrało czy jest popyt na to ?
  • 0

Barton.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja osobiście zaczynam uważać to za manipulację. Przecież zwykły Kowalski nie sprawdzi czy słońce rzeczywiście jest hiper aktywne, jasnowidzem może być każdy, każdy może wynająć naukowca aby poparł jego tezę (tu koniec w 2012). To będzie największy mit XXI wieku.
A i drugi wariant. Iluminaci se to wymyślili aby w 2012 zrobić światowy przewrót.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych