Napisano 08.04.2008 - 19:05
Napisano 08.04.2008 - 19:07
Napisano 08.04.2008 - 19:20
Moderator też człowiek, a mylić się jest rzeczą ludzką. Zdarzały się sytuacje (wyjątkowe), w których cofane były niektóre warn'y.2. Oczywiście, że nie podlegają dyskusji, bo jeszcze by się okazało, że obdarowany warnem ma rację. I co wtedy? Oj oj, plama na honorze moderatora i dylemat...usunąć warna, czy dać jeszcze jednego?
7.11 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji.
Nie rozmawiamy o ostrzeżeniach !
Piszesz o decyzjach moderatorów, a przyznanie ostrzeżenia to też jest decyzja.I to jest moja konkretna propozycja ponieważ nie możemy nigdzie odwołać się od decyzji Moderatorów proponuję
stworzyć namiastki demokracji i opracować system w którym bedziemy mogli jawnie poskarżyć się na niewłaściwe w/g nas decyzje Moderatorów.
Napisano 08.04.2008 - 19:30
rzeczywiście poszli za skomlącym wiecznie taticzkiem.
Napisano 08.04.2008 - 19:32
Zdaje się, że rozmawiamy o zmianach. Więc napiszę tak, żeby Przemo zrozumiał, bo wyraźnie ma chyba kłopoty, żeby rozróżnić propozycję od stanowiska.7.11 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji.I to jest moja konkretna propozycja ponieważ nie możemy nigdzie odwołać się od decyzji Moderatorów proponuję
stworzyć namiastki demokracji i opracować system w którym bedziemy mogli jawnie poskarżyć się na niewłaściwe w/g nas decyzje Moderatorów.
Napisano 08.04.2008 - 19:38
Napisano 08.04.2008 - 19:39
No cóż Tatik również nie był na tyle uprzejmy, żeby odnieść się do moich odpowiedzi na jego pytania.
Łapie co ciekawsze zdania i się ich czepia. Co utwierdza mnie w przekonaniu, że czepia się dla samego czepiania.
Nie chce konstruktywnej rozmowy.
Napisano 08.04.2008 - 19:42
Proponuję zmianę tego punktu i utworzenie możliwości odwołania się od decyzji moderatora do osób, które nie są związane z tym stanowiskiem(czyt. nie są moderatorami) i potrafią być obiektywne.
Bo oprócz przeklejania artykułów z innych stron niezgodnie z regulaminem(pkt 3.9), nawet jeśli tłumaczy je sam i zmian technicznych(tutaj nie mogę mu odmówić zadbania), jakoś nie interesuje się życiem forum.
Napisano 08.04.2008 - 19:44
I o zmianach i o warn'ach..Zdaje się, że rozmawiamy o zmianach.
1. Dlaczego dusieqq nie dostał warna/bana, mimo że jego post w tym temacie wnosi ZNACZNIE mniej, jeśli cokolwiek wnosi, niż post Pi3gi'ego?
Admin to tez człowiek i nie może być wszędzie jednocześnie. Oczywiście, że interesuje się życiem forum i to bardziej, niż myślisz.Admin to się tym forum interesuje? Bo oprócz przeklejania artykułów z innych stron niezgodnie z regulaminem(pkt 3.9), nawet jeśli tłumaczy je sam i zmian technicznych(tutaj nie mogę mu odmówić zadbania), jakoś nie interesuje się życiem forum.
Napisano 08.04.2008 - 19:45
Napisano 08.04.2008 - 19:45
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych