ty gnoju, wiem że dasz mi warna przy okazji brudząc majtki ale mam to gdzieś, zachowujesz się jak gnój i tyleA ja w dalszym ciągu nalegam, żeby ten temat ciągnąć tutaj. Nieugięty jestem.
Jeśli spróbujesz temat kontynuować w wątku dotyczącym Przema, to będę stamtąd usuwał każdy jeden twój post.
druga sprawa, co do zbanowanych użytkowników to my nie mamy możliwości zobaczenia kto za co dostał warna/bana
od ciebie dostałem pierwszego warna nieuczciwego za:
a dostałem to za tekst iż chciałbym aby Iran zrzucił bombę atomową na Izrael, wiem że w twoim mózgu nie ma różnicy między państwem Izraelskim a żydami co świadczy tylko o twoim płytkim postrzeganiu świata, więc ci to wybaczamZabronione są wszelkie formy rasizmu, nietolerancji: tzn. wypowiedzi antynarodowych i szerzących nienawiść; wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób; wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych użytkowników forum. Przyznano ostrzeżenie.
drugi warn dostałem za obrazę użytkownika mylo, a dokładniej za to że napisałem iż jest emo i go nie lubię

trzeci dostanę za nazwanie rzeczy po imieniu

Edit [30.06.2008]: +.....
Regulamin 7.2, 7.6 Można wyrazić opinię nie obrażając przy tym innych, proszę się do tego dostosować