;-)
---
@muhad -pytales o to skad mam wiedze na temat "budowy" piramid bez uzycia rak ludzkich :
Pada przypuszczenie OOBE .Po czesci tak.
Nie wdajac sie w podejrzenia o jakiejs osobistej tajemniczosci powiem Ci,ze byl pare lat temu taki okres w moim zyciu,kiedy zostaly otwarte przez kogos pewne drzwi.Szerzej nastapilo to niedawno-w miesiacu sierpniu. Niestety nie jest to do opisania-nie da sie opisac obrazow tak jak nie bardzo da sie opisac jakis zapach osobie bez tego zmyslu na dodatek.
Co do wymienionej przeze mnie zasady powstania piramid-jestem tego pewien.
[Opisalem swoj punkt widzenia,a reszta polemik mnie nie interesuje]
Zalozeniem "budowniczych" bylo tak przekazac na skalkach sposob ich powstania,by za jakies kilkanascie tysiecy lat [!] ludzie "wyksztalceni" mogli odczytac bez uzycia wyobrazni i innych zmyslow jak to bylo.Efekt jest murowany i slowo cialem sie stalo.
To, co zostalo przedstawione potomnym jako efekt prac niewolnikow przy fizycznej budowie ma swoj gleboki podtekst i ,niestety, jest mozliwe do odczytania na zasadzie
podobnej do klucza "Kodu Biblii"
Cayce o tym tez wspominal,ale o ile pamietam znaleziono to przy jego osobistych zapiskach i nie daje glowy-byla kiedys jakas lakoniczna wzmianka w necie.
---
Tiamat
Dobre, dobre, juz na innym forum widzialem takiego jednego co podczas OOBE widzial bazy na ksiezycu i zielone lasy na marsie, moze to ten sam. tsode ty czasem nie jestes fantomista z FZN ?
Na FZN nie wystepuje pod tym nickiem a nie wiem czy jest tam ktos o xywie "fantomista"-o ile dobrze zrozumialem Twoja wypowiedz..
I podepne sie pod Twoja wypowiedz-tak od reki:
1.Ten ktos,kto widzial bazy na ksiezycu sie nie mylil a gdyby chcial to jeszcze uscislic to powiedzialby,ze te "na" sa mniej istotne od tych "pod".
2.Zielone lasy na Marsie?
Byl kiedys taki czas zanim czlowiek pojawil sie na Ziemi.
A jak sie pojawil to doprowadza pomalu nastepna planete do efektu skal i piachu.
:-/