Skocz do zawartości

Oświadczenie w sprawie zamiaru budowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
587 odpowiedzi w tym temacie

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wolność wyznaniowa pełną gębą :D szczerze mi to obojętne bo skoro katolików znoszę to bym muzłumanów też zniósł, a jakby uderzył kobietę to w ryj a jakże, jak każdemu innemu :)
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

wolność wyznaniowa pełną gębą biggrin3.gif szczerze mi to obojętne bo skoro katolików znoszę to bym muzłumanów też zniósł, a jakby uderzył kobietę to w ryj a jakże, jak każdemu innemu smile2.gif

Ale musisz przyznać, że to byłby interes twojego życia, prawda ?

Piękna arabska, wierna żona np. taka http://www.thelovema.../mallarabic.jpg
albo taka http://img458.images...aamiri02ol1.jpg
Do tego kasa, wóz i mieszkanie. Czyli więcej niż w Polsce może zdobyć przeciętny polak przez co najmniej 40 lat.

W zamian za to, że będziesz modlił się 5 razy dziennie i nie będziesz pił alkoholu.

To jest interes życia. :D

Użytkownik mortyr edytował ten post 04.01.2008 - 00:35

• 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dodam do tego, że muzułmańskie kobiety mają nakaz robienia TEGO z mężem, wtedy, gdy tylko sobie zażyczy.

Czyli mógłbyś z taką żoną "sam na sam" bez ograniczeń. A co ci oferuje polska katolicka żona - statystycznie pewnie co najwyżej kilka razy w tygodniu. I nic dziwnego, że w Polsce tyle rozwodów. :D

Taki biedny Polak wchodzi w związek małżeński i nie dość, że żona bez przerwy chce pieniędzy, to jeszcze go zdradza po roku małżeństwa z gościem, który ma więcej kasy (tak miał mój kolega).

To chyba islam jest lekiem dla naszego narodu. Znikną pijacy i alkohol na półkach sklepowych, znikną pijani kierowcy, przestępstwa takie jak gwałty i mordy pod wpływem alkoholu.
Będzie się rodzić więcej dzieci. I tak dalej. Strasznie dużo tych dodatnich plusów , jakby powiedział Lech Wałęsa.

Użytkownik mortyr edytował ten post 04.01.2008 - 00:50

• 0

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Buahahahah.
Wyszedl w koncu z ciebie zakompleksiony gowniarz, prawdopodobnie prawiczek i do tego szowinista, traktujacy kobiete przedmiotowo i nie umiejacy sie z zadna dogadac skoro do seksu chcialbys je zmuszac.
sory, dla mnie koniec tematu panie ekspercie od architektury i wycinania fragmentow tekstu, z ktorymi poradzic sobie nie potrafisz.

Widac tez jakie masz pojecie o sprawie seksu:

A co ci oferuje polska katolicka żona - statystycznie pewnie co najwyżej kilka razy w tygodniu

Kilka to nie jest 1 ani 2, kilka to od3,4 do 9. Zalozmy ze srednio bedzie 5-6. 5-6 na 7 dni w tygodniu, wychodzi 250-300 rocznie. Srednia swiatowa to ok. 100 stosunkow rocznie, wiec jestesmy niezlymi ogierami a nasze "katolickie" kobiety to chyba najbardziej wyuzdane babki na swiecie.
Nie jest az tak ostro, zeby bylo 250, bo rzeczywiscie jest 143.
http://facet.interia...bry-seks,906155
Ale widac tutaj o co chodzi mortyrowi, uwazane za najbardziej wyzwolone na swiecie francuzki nie daja satsyfakcji swoim facetom (tylko 25% zadowolonych z zycia seksualnego wobec 54% Polakow) i dlatego chcialby je zmuszac do stosunkow.
Rozbil mnie tym tekstem, z Zosią R. to moze faktycznie wyrabiasz norme 30 razy tygodniowo, dojrzejesz, dorosniesz, poznasz kogos, bedziesz mial prace, dzieciaka i inne obowiazki to wtedy pogadamy o "co najwyzej kilka razy w tygodniu" :lol

A ta uwaga o faszyzmie i islamie byla jak piesc do nosa, choc trzeba przyznac ze wiele niektorym muzulmanom do faszystow nie brakuje.

Użytkownik golibroda edytował ten post 04.01.2008 - 12:14

• 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dodam do tego, że muzułmańskie kobiety mają nakaz robienia TEGO z mężem, wtedy, gdy tylko sobie zażyczy.

:o Eee? Przecież to kolego czystej wody idiotyzm! Kobieta to nie przedmiot, a skoro jest człowiekiem i jako człowiek posiada świadomość, wolną wolę to i posiada prawo do decydowania o sobie. TO (zakompleksiony kolego) oznacza współżycie płciowe - a pisząc w ten sposób - zaiste - przekraczasz kolejny Rubikon. Seks to coś co w małżeństwie pełni określone funkcje. Oprócz tych naturalnych, wynikających z prostego zaspokojenia popędu płciowego - służy także m.in. wytworzeniu, umocnieniu i budowania obopólnej więzi pomiędzy małżonkami - pomiędzy obojgiem! A sytuacja w której kobieta musi poddawać się czynnosci płciowej (bo seksem już tego nie można nazwać) bez względu na jej potrzeby, sytuację, nastrój - bo istnieje jakiś zadziwająco idiotyczny nakaz - a najlepiej nakaz boski - czyni to kolejny średniowiecznym wynaturzeniem. Kobieta to nie chodząca pochwa.

Czyli mógłbyś z taką żoną "sam na sam" bez ograniczeń. A co ci oferuje polska katolicka żona - statystycznie pewnie co najwyżej kilka razy w tygodniu. I nic dziwnego, że w Polsce tyle rozwodów. :D

Kandydujesz do Złotej Maliny? :o Bez ograniczeń to można z wątróbką wciśniętą pomiędzy żeberka kaloryfera.

Lepiej już cytuj i to dużo. Samoistne wykwity są całkowicie pozbawionej tej iskry, która pozwala na zajęcie człowiekowi pewnej dominującej pozycji w świecie ożywionym.

To chyba islam jest lekiem dla naszego narodu.

Chyba tak - a zacofanie państw wojującego islamu, odwrócenie się od różnorodności kulturowej stanowiącej m.in. o tym, że człowiek nie jest zwierzęciem, zasklepienie się we własnym świecie, brak innowacyjności - to jest po prostu złoty lek na całe bolączki świata. I Polski. :D
  • 0

apo5.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mortyr jeszcze nie umoczył, stąd tak dziecinne wypowiedzi i egoistyczne podejscie do tematu seksualności.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Buahahahah.
Wyszedl w koncu z ciebie zakompleksiony gowniarz, prawdopodobnie prawiczek i do tego szowinista, traktujacy kobiete przedmiotowo i nie umiejacy sie z zadna dogadac skoro do seksu chcialbys je zmuszac.

Nie mam żadnych kompleksów. Prawiczkiem też już dawno nie jestem. Za szowinistę się nie uważam, zawsze traktuję kobiety z szacunkiem. Znam wiele dziewczyn, raczej żadna nie może powiedzieć o mnie nic złego.

To co wcześniej napisałem, napisałem żartem. W końcu uważacie, że to co piszę jest śmieszne. ;)

Mortyr jeszcze nie umoczył, stąd tak dziecinne wypowiedzi i egoistyczne podejście do tematu seksualności.

Apropo kwestii "umoczenia". Znam kilku takich kolesi w bardzo różnym wieku od 20 do 35 lat. Kilku z nich ma nawet już drugą żonę. Jak się spotkają, to wymieniają się gumkami, chwalą się kochankami pozamałżeńskimi itd. Jednego z nich na podstawie moich obserwacji jestem w stanie zakwalifikować jako seksoholika, on sam zresztą sie do tego przyznał. Ma żonę, a jeździ w interesach po całej Polsce i w każdym mieście jakaś kobieta.

Kandydujesz do Złotej Maliny? eek6.gif Bez ograniczeń to można z wątróbką wciśniętą pomiędzy żeberka kaloryfera.

Miałem być śmieszny, więc staram się pokazać wam aspekty islamu, których na co dzień nie dostrzegacie.
A że jest to zabawna forma , no chyba że nie macie poczucia humoru, albo nie lubicie tego typu żartów.

Eee? Przecież to kolego czystej wody idiotyzm! Kobieta to nie przedmiot, a skoro jest człowiekiem i jako człowiek posiada świadomość, wolną wolę to i posiada prawo do decydowania o sobie. TO (zakompleksiony kolego) oznacza współżycie płciowe - a pisząc w ten sposób - zaiste - przekraczasz kolejny Rubikon.

Skąd ten pomysł z zakompleksieniem. Chyba z jakiś stereotypów. Poza tym z tego co pamiętam jedna z muzułmanek mówiła kiedyś w TV, że ona może żądać "TEGO" od męża co 3 dni.

"alea iacta est" - Kości zostały rzucone - to na temat Rubikonu :D

Seks to coś co w małżeństwie pełni określone funkcje. Oprócz tych naturalnych, wynikających z prostego zaspokojenia popędu płciowego - służy także m.in. wytworzeniu, umocnieniu i budowania obopólnej więzi pomiędzy małżonkami - pomiędzy obojgiem!

Oczywiście, a im częściej tym lepiej. ;) Islam, religia miłości.

Rozbil mnie tym tekstem, z Zosią R. to moze faktycznie wyrabiasz norme 30 razy tygodniowo, dojrzejesz, dorosniesz, poznasz kogos, bedziesz mial prace, dzieciaka i inne obowiazki to wtedy pogadamy o "co najwyzej kilka razy w tygodniu" laugh1.gif

Robotę dobrą mam, Zosią R. się nie muszę bawić. Mam 23 lata, stałą pracę. W tym miechu kupię sobie z zarobionych pieniędzy jednostkę centralną za 3000zł i jak się wyrobię finansowo, to jeszcze laptop za 2000zł.

Nie mam w planach związków małżeńskich, wolę przelotne znajomości. To dużo lepsze, jeśli odpowiada jednej i drugiej stronie.
Dzieci nie planuję. Jak sam powiedział mój profesor od socjologii po przeczytaniu pewnego artykułu, o tym ile kosztuje wychowanie jednego dzieciaka, to stwierdził, że nie zdecydowałby się , gdyby miał wcześniej taką wiedzę.

Użytkownik mortyr edytował ten post 04.01.2008 - 13:10

• 0

może tak może nie.
  • Tematów: 17
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

1) Merytoryczny poziom protest-listu nad którym toczy się (choć ji trochę zboczyła) dyskusja, jest... hmm, nie najwyższy. List jest w zasadzie wykrzyczany, pisany bardzo chaotycznym stylem, czuć przerażenie autorów jakie napawa ich wizja nowej islamskiej, lokalnej, instytucji. Już od początku czułem w tym rękę ksenofobicznych radykałów z pod egidy "religiipokoju", blogu którywielokrotnie ocierał się o kodeks karny z powodu nawoływań do nienawiści rasowej. Tym razem owi panowie występują jako orędownicy prawa i strażnicy moralności - ja dziękuje za takich obrońców. Wielokrotnie używają tam określenia "jednoznaczne wnioski" - jak widać po sześciu stronach dyskusji przez które musiałem przebrnąć, nie są one aż tak jednoznaczne.

2) Forum paranormalne.pl ma fascynująca cechę, jak sama nazwa wskazuje, odwracania opozycji normalność - nienormalność. Opinie obśmiewane tu za przejawy głupoty - jak niewiara w reinkarnacje czy UFO, są jednak czymś normalnym wszędzie poza tym forum. Poza tym portalem, to wiara w UFO naraża nas na śmieszność i kpinę. Nie inaczej jest i tym razem. Obiektem żartów w tym temacie jest, przezabawna cuś, zwane "tolerancją". Rzeczywiście kupa śmiechu. Być może nietolerancja jest bardziej racjonalna niż tolerancja, nie wiem, wiem za to co przynosi jakie skutki, a nauka z tego jest zatrważająca na tyle, iż to pierwsze powinno na zawsze odejść w mroki historii. Przyznam się że nie bardzo rozumiem kłótnie o to która z religii jest bardziej nietolerancyjna, która kultura jest bardziej "barbarzyńska" (cokolwiek miałoby to znaczyło). Ta pozycja sędziów arbitrażowych - "może ta, a nie, może jednak tamta" jest o tyle zabawna, że jedyne co nauka dowiedziała się na ten temat w przeciągu ostatnich 60-70 lat, to to, że kultur po prostu oceniać się nie da.

3) Mortyr trafił, co by nie mówić na mocnych oponentów - NoMeansNo, przynajmniej pierwsza piątka najinteligentniejszych osób z którymi spotkałem się na tym forum, zarazem ostatnio osoba której bym się tu spodziewał; Aton - człowiek który przekopiował w swoich tematach połowę serwisu arabia.alleluja.pl, serwując nam i takie kwiatki jak ten; czy Indoctrine, któremu pomimo dość mocnych oporów należało kiedyś wytłumaczyć na czym polega kulturowy wymiar skaryfikacji żeńskich narządów (wspominam o tym, gdyż wątek ten poruszony był i w tej debacie - i jak zawsze został wypaczony). Jedno łączy tych wszystkich Panów - strach. Strach jest jedynym wytłumaczeniem takich zachowań, strach przed irracjonalną odmiennością (Indoctrine), strach przed religijną konkurencją (Aton), strach przed agresją i nieprzewidywalnością (NoMeansNo). Niepodzielanie tych obaw jest realizacją polskiego przysłowia "tylko głupi się nie boi". W świecie którym przed nami staje, taki strach nie ma jednak racji bytu. W globalnym, ponowoczesnym, świecie nie ma miejsca na strach przed obcymi bo obcy są wszędzie. Jeżeli islam Polski zapragnie, to i tak ją w końcu dostanie. Dlatego dyskusja ta nie powinna polegać na tym czy pozwolić im budować owy meczet, ale na tym jak zrobić to z głowa, aby nie spotkały nas niemiłe konsekwencje jakie oglądamy w wiadomościach z ulic Paryża.
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

List jest w zasadzie wykrzyczany, pisany bardzo chaotycznym stylem, czuć przerażenie autorów jakie napawa ich wizja nowej islamskiej, lokalnej, instytucji. Już od początku czułem w tym rękę ksenofobicznych radykałów z pod egidy "religiipokoju", blogu którywielokrotnie ocierał się o kodeks karny z powodu nawoływań do nienawiści rasowej.

Dokładnie, zgadzam się w 100%. Każdy normalny, wykształcony człowiek uzna ten list za przejaw ciemnoty i głupoty.

Obiektem żartów w tym temacie jest, przezabawna cuś, zwane "tolerancją". Rzeczywiście kupa śmiechu. Być może nietolerancja jest bardziej racjonalna niż tolerancja, nie wiem, wiem za to co przynosi jakie skutki, a nauka z tego jest zatrważająca na tyle, iż to pierwsze powinno na zawsze odejść w mroki historii

Jak najbardziej. W wielu zakątkach internetu pojawiają się osobnicy, którzy wszystkich partyzantów z Iraku wrzucają do jednego worka z Saddamem i Hitlerem. Stawiają znak równości między terroryzmem, a islamem.
To jest wynik braku wiedzy i błędnego myślenia. Żeby to zrozumieli, to może by trzeba było jednoznacznej opinii uczonych i badaczy, którzy "zrównaliby z ziemią" opinie twierdzące, że jakakolwiek religia jest sama w sobie źródłem terroru.

Aton - człowiek który przekopiował w swoich tematach połowę serwisu arabia.alleluja.pl,

Który zawiera wiele błędów i mam w ogóle podejrzenia, czy nie jest w 100% stworzony przez ludzi, którzy nigdy nic wspólnego z islamem nie mieli.

Oto przykłady:

"Koran się myli, kiedy w surze 4 (171-173) czyni z Maryi jedną z trzech osób Trójcy Świętej. Gdyby to rzeczywiście było słowo objawione przez Boga, nie zawierałoby tak niedorzecznych pomyłek."
źródło:
http://www.arabia.al...php?numer=17443

A teraz to co jest naprawdę w tej surze:

171 O ludu Ksiegi! Nie przekraczaj granic w twojej religii i nie mów o Bogu niczego innego, jak tylko prawde! Mesjasz, Jezus syn Marii, jest tylko poslancem Boga; i Jego Slowem, które zlozyl Marii; i Duchem, ppchodzacym od Niego. Wierzcie wiec w Boga i Jego poslanców i nie mówcie: "Trzy!" Zaprzestancie! To bedzie lepiej dla was! Bóg-Allah - to tylko jeden Bóg! On jest nazbyt wyniosly, by miec syna! Do Niego nalezy to, co jest w niebiosach, i to, co jest na ziemi. I Bóg wystarcza jako opiekun!

172 I Mesjasz nie bedzie zbyt dumny, by byc sluga Boga, tak jak nie sa dumni aniolowie, ci, którzy sa blisko dopuszczeni. A kto jest zbyt dumny, aby Jemu oddawac czesc, i wbija sie w pyche - to tych On zbierze ku Sobie wszystkich razem!

173 A jesli chodzi o tych, którzy uwierzyli i czynili dobre dziela, to On im da pelnie nagrody i pomnozy im Swoja laske. A jesli chodzi o tych, którzy sie wynosza i wbijaja w pyche, to tych ukarze Bóg kara bolesna. I nie znajda oni dla siebie, poza Bogiem, zadnego opiekuna i zadnego pomocnika.
(Quran sura 4:171-173)

"Ja osobiście nigdzie nie spotkałem w Biblii żadnych tekstów, wskazujących na różne traktowanie ludzi różnych ras. Koran natomiast takie teksty zawiera. Z wersetów 3:106-107 można odczytać, że zbawienia dostąpią jedynie ludzie z białymi twarzami. Ludzie z czarnymi twarzami będą potępieni. Zamiast uniwersalizmu mamy do czynienia z najgorszym, bo opartym na dogmatach religijnych rasizmem! Wersety te głoszą: Jeżeli chodzi o tych, których twarze będą czarne, powie się im: „Czy przestaliście wierzyć po tym, jak uwierzyliście? Popróbujcie zatem kary, ponieważ przestaliście wierzyć”. Jeśli zaś chodzi o tych, których twarze będą białe, ci doświadczą łaski Allaha, w niej zamieszkają."
źródło:
http://www.arabia.al...php?numer=16588

Zacytuję teraz pewien polski przekład Quranu:

105 Nie badzcie jak ci, którzy sie podzielili i którzy sie poróznili, po tym, jak przyszly do nich jasne dowody! Tych czeka kara ogromna

106 w dniu, kiedy jedne twarze pojaznieja, a inne pociemnieja.* A jesli chodzi o tych, których twarze pociemnialy: "Czy wy staliscie sie niewiernymi, choc przedtem uwierzyliscie? Zakosztujcie wiec kary za to, iz nie wierzyliscie!"

107 A jesli chodzi o tych, których twarze pojasnialy, to oni beda w milosierdziu Boga; oni tam beda przebywac na wieki.

Jak zauważyliście dałem jeszcze jeden werset wyżej dodatkowo, co całkowicie zmienia sens tych słów.Nie można samemu tłumaczyć Quranu.Od tego jest tzw."Tafsir" (Komentarz i interpretacja Koranu.)
Takie byki właśnie wychodzą jak ktoś interpretuje Quran na własną ręke.

Użytkownik mortyr edytował ten post 04.01.2008 - 18:47

• 0

darokrol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

czy ja dobrze rozumiem że ten apel jest właśnie taką próbą zamknięcia Polski dla katolików ? w poprzednim rządzie słyszeliśmy że prawdziwy Polak to katolik, już wystarczy

nie popieram muzłumanów, wręcz przeciwnie, myślę że są równie podli co katolicy i żydzi, no i kobiet nie szanują jak katolicy, wiecie że najwięcej patologi jest w rodzinach katolickich prawda ?
  • 0

mortyr.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dlatego dyskusja ta nie powinna polegać na tym czy pozwolić im budować owy meczet, ale na tym jak zrobić to z głowa, aby nie spotkały nas niemiłe konsekwencje jakie oglądamy w wiadomościach z ulic Paryża.

Dokładnie. Najważniejsza jest wolność wyznania. To jest podstawa naszej demokracji. Jak ktoś tego nie rozumie i chce zakazać budowy meczetu, to nie rozumie, że staje się dokładnie taki sam, jak ludzie, których potępia.

Często słucham w pracy radia Tok FM. W zeszłym miesiącu wspominano temat tych walk na ulicach Paryża.
Ale nie wszędzie były takie walki. W niektórych mniejszych miastach cała biurokracja państwowa to muzułmanie. Zasymilowali się tak, że nawet jednego samochodu tam nie spalono.

wiecie że najwięcej patologi jest w rodzinach katolickich prawda ?

Wystarczy sprawdzić ilu jest alkoholików w zwykłych polskich rodzinach, ilu jest pijanych kierowców, narkomanów itp.
Np. w Iranie by to nie przeszło. W ostatnich dniach wydano tam nawet wyroki śmierci na handlarzy narkotyków.

Pomyślcie, jakby wyglądała Polska bez alkoholików i narkomanów.
  • 0

darokrol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ktoś zrobił już badania rodzin innych wyznań i katolicka wyszła fatalnie :)
  • 0

golibroda.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tlumaczenie ze byl to zart to zenada i liczenie na to ze inni sa glupsi niz ustawa przewiduje.
Gdyby byl to zart, napisalbys to raz.
Gdy przeczytalem pierwszy raz pomyslalem "nie no, on nie moze byc az tak glupi i jeszczcze glupszy ze o tym pisze publicznie". Gdy zobaczylem drugi raz wiedzialem, ze sie pomylilem.
Cala reszta czyli opis zycia prywatnego, coz jesli lubisz tego typu ekshibicjonizm to nie moja sprawa, zwaz jednak ze chwalac sie publicznie swoimi zarobkami czy podbojami erotycnzymi mozesz sciagnac na siebie albo publiczne posmiewisko z wlasnej proznosci (tudziez kompleksow) albo zwyczajnego zlodzieja :lol

PS - jeszcze kilka drobnych rad:

Nie mam w planach związków małżeńskich, wolę przelotne znajomości. To dużo lepsze, jeśli odpowiada jednej i drugiej stronie.
Dzieci nie planuję. Jak sam powiedział mój profesor od socjologii po przeczytaniu pewnego artykułu, o tym ile kosztuje wychowanie jednego dzieciaka, to stwierdził, że nie zdecydowałby się , gdyby miał wcześniej taką wiedzę.

1. To ze ktos ma tytul profesora nie znaczy ze udziela madrych wskazowek.
2. Ten wybitny w swojej postaci pseudopragmatyzm jest zenujacy, a jego cytowanie swiadczy o kompletnym braku wlasnego zdania.
3. Mlody wiek daje jakies tam wytlumaczenie dla zamilowania do przelotnych zanajomosci i niecheci do posiadania potomstwa, szkoda tylko ze zanim sie spostrzezesz bedzie zwyczajnie za pozno, ale to akurat nie moje zmartwienie.
4. Policz sobie wreszcie ile wydajesz na jedzenie. Zapewniam posilki wychodza drozej niz cala gromadka dzieci, przestan jesc. Zrobisz sobie dobrze. No i nie zapomnij podzielic sie tym spostrzezeniem ze swoim profesorkiem :lol

Adieu, wychodze z tego tematu bo zal czytac te wypociny (nowy zawodnik darokrol calkiem sprytnie wpisal sie w konwencje pt "katolik-zly czlowiek". Niewazne ze z tematem nie ma to nic wspolnego, wazne zeby uleczyc wlasny kompleks i dopieprzyc tym wstretnym moherowym beretem od Rydzyka (czyli jakims 2% ogolu katolikow w Polsce) Tak trzymaj! :lol )

Użytkownik golibroda edytował ten post 06.01.2008 - 20:09

• 0

darokrol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Adieu, wychodze z tego tematu bo zal czytac te wypociny (nowy zawodnik darokrol calkiem sprytnie wpisal sie w konwencje pt "katolik-zly czlowiek". Niewazne ze z tematem nie ma to nic wspolnego, wazne zeby uleczyc wlasny kompleks i dopieprzyc tym wstretnym moherowym beretem od Rydzyka (czyli jakims 2% ogolu katolikow w Polsce) Tak trzymaj! :lol )

a pewnie że zły człowiek, masz coś na poparcie tezy że katolik jest lepszy od muzłumanina ? obie religie nie szanują kobiet więc pod tym względem różnią się tylko szczegółami...
nie mowie że wszyscy są źli, zresztą czym jest zło ? :P po prostu nie trawię tej obrony życia itd. według was za to każdy zwolennik aborcji, in-vitro itd to morderca i propagator cywilizacji śmierci, i nie mów o 2% katolików bo takie stanowisko reprezentują biskupi i większość katolików, mohery niedługo umrą i ich nie będzie, a dalej nic się w waszych głowach nie zmieni...
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Darokrol, podaj jakieś przykład, że katolicyzm tak samo źle traktuje kobiety jak islam.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych