Skocz do zawartości





Zapraszamy do kolejnego konkursu. Tym razem literackiego. Dla wszystkich! Pora zademonstrować swoją wenę twórczą :)


Zdjęcie

Problem z forum.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1

CacyWitkacy

    Z nosem w ksiażkach

  • Postów: 967
  • Tematów: 89
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Od rana widzę forum w ten sposób:

http://zapodaj.net/d...08e8d4.bmp.html

Z przyczyn naturalnych nie mogę o tym napisać w dziale dla moderacji.



#2

Ksiądz Cerber

    Siostra Zakonna

  • Postów: 391
  • Tematów: 12
  • Płeć:Kobieta
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Może i jestem w błędzie, ale nie masz czasem Adblocka, który Ci resztę ukrył?



#3

Przemek22
  • Postów: 27
  • Tematów: 2
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może i jestem w błędzie, ale nie masz czasem Adblocka, który Ci resztę ukrył?


To nie to. Ja też mam Adblocka i u mnie wszystko działa.

#4

Ksiądz Cerber

    Siostra Zakonna

  • Postów: 391
  • Tematów: 12
  • Płeć:Kobieta
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Też go mam, ale może coś niechcący zablokował - o to mi chodzi. Chociaż od jakiś 40 min forum mi wariuje, tzn. albo mi się nie chce strona załadować, albo ładuje się w widoku bardzo mocno uproszczonym, albo połowy rzeczy nie ma, więc myślę, że Adblock odpada.



#5

Padael

    Tauri

  • Postów: 1017
  • Tematów: 73
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

U mnie również forum ciężko działa od dłuższej chwili.



#6 Gość_Rolland

Gość_Rolland
  • Tematów: 0

Napisano

Dopiero teraz udało mi się w ogóle odpowiedzieć na pw, a napisać post to już w ogóle cud, coś jest nie tak.

#7

Staniq

    In principio erat Verbum.

  • Postów: 4098
  • Tematów: 569
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pewnie Kurczak porządki robi...



#8

hubiii p
  • Postów: 493
  • Tematów: 7
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

zobacz czy masz tak samo na innej przegladarce?

#9

pishor

    sceptyczny zwolennik

  • Postów: 4740
  • Tematów: 275
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jest jakiś problem z forum? Od wczoraj, praktycznie od połowy dnia, albo się nie można na nie dostać albo wiesza się ono masakrycznie. Przynajmniej u mnie, bo z tego, co widzę po wpisach, część użytkowników nie ma z tym większych problemów. Wtedy kiedy ja czekam na odświeżenie po kilka minut, inni wstawiają nowe posty. Próbowałem na dwóch różnych komputerach i dwóch przeglądarkach. Bez różnicy. Na telefonie, momentami było jakby lepiej ale były to tylko chwile poprawnego działania.



#10

CzłowiekSarna
  • Postów: 1354
  • Tematów: 12
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

up

Od wczoraj mam tak samo jak u Ciebie. U mnie zaczęło mulić się wieczorem.





#11

Daniel.
  • Postów: 3088
  • Tematów: 51
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Miałem to samo wczoraj, nie mogłem nawet napisać postu w temacie, bo się nie odświeżał i dałem sobie spokój po chyba 20 minutach. Tragedia była, przejrzenie wszystkich aktualnych tematów zajęło mi nie bagatela prawie godzinę. :/





#12

D.K.

    Semper invicta

  • Postów: 1183
  • Tematów: 672
  • Płeć:Kobieta
  • Artykułów: 12
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie zanotowałam żadnych problemów po stronie forum, ale dla pewności włączyłam sobie monitoring wydajności serwerów i zostawię go przez weekend. Lepiej dmuchać na zimne. Gdyby coś podobnego się wydarzyło ponownie, proszę o informację w tym wątku.





#13

pishor

    sceptyczny zwolennik

  • Postów: 4740
  • Tematów: 275
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Teraz już nie muli ale, mówiąc szczerze - dopiero jakoś tak od południa.

Rano, nawet jak się strona ładowała, to najczęściej z błędami - np. nie ładowało kilka ostatnich wpisów w danym temacie, albo układ graficzny paneli użytkowników był zupełnie inny (wszystko, co znajduje się normalnie pod avatarem było wyśrodkowane i znajdowało się nad danym wpisem - w formie wyjustowanej,

Zmieniły się też ikony przyznanych głosów reputacji - niby nadal wyświetlało odpowiednie cyfry w odpowiednich kolorach ale bez tła (teraz jest np białe +1 na zielonym tle, a jeszcze rano widziałem zielone +1 na tle strony). Nawet przez chwilę myślałem, że zmieniacie layout strony i to stąd te problemy.





#14

pishor

    sceptyczny zwolennik

  • Postów: 4740
  • Tematów: 275
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zauważyłem właśnie dziwną rzecz - nie mam pojęcia czy to chwilowy problem ale nie kojarzę wcześniejszych takich.

Próbowałem znaleźć temat Simbarossy i w wyszykiwarkę forumową wklepałem frazę "mafia i watykan".

 

Temat znalazłem ale w takiej oto formie

 

mafia%20i%20watykan%202.jpg

 

Co ciekawe, kiedy wszedłem na niego z profilu autorki (znając już jego tytuł), co chwile trwało, bo ma Simba ma tych tematów od groma :D, moim oczom ukazał się taki widok

 

mafia%20i%20watykan%201.jpg

 

Jak mówię - nie wiem, czy to jakiś chwilowy błąd i czy dotyczy on również innych użytkowników ale wszystko wskazuje na to, że ma on jakiś związek z wyszukiwarką






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych

stat4u