Jeszcze sie raz powtorze bo widze ze mnie nie do konca zrozumiano poprzednio..
W momencie kiedy media podaja juz wersje ze matka sie przyznaje, a przy tym dowiadujemy sie wielu szczegolow, to wtedy pan Jackowski podaje "swoje widzenie", ktore jak juz sie wyrazilem jak dla mnie jest tylko ulozeniem puzzli zapodanych przez media i rownie podobne wnioski ja mialem wczoraj rano to sluchajac jak Jackowski, wiec jak dla mnie to zadne jasnowidzenie tylko logika. Co innego jakby on taka wersje podal jeszcze choziazby na jeden dzien przed tym jak matka "pekla"..
A teraz na spokojnie przeanlizujcie te wskazowki:
1. Dziecko zostało uduszone - Jeszcze nie ustalonoZapewne Jackowski zalozyl, ze dziecko zabito pod wplywem silnych emocji (jak sugerowaly w tamten dzein tez media), wiec w takim wypadku biorac na porownanie podobne sprawy (dzieki "Doktor G"
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
) to wiekszosc dzieci zostaje uduszonych rekami, choc raczej jakims workiem foliowym na glowie (nie krzyczy przy tym za glosno i nie narobi sie balagan z krwi, a i dla matki (potwora) bedzie to widok nie makabryczny, bo dziecko bedzie wygladalo jakby spalo..
zakladajac ze dziecko zostalo zabite w klotni rodzinnej to moznaby sugerowac wtedy uraz glowy od np. rzucenia o podloge, o sciane, czy uderzeniem jakims przedmiotem, reka - to byloby dzialanie w nerwach, lub na zlosc drugiej osobie, albo zeby sie poporstu uciszylo, bo przy tym ryku, spokojnie chlac nie idzie (niestety takie rzeczy maja miejsce w zepsutym swiecie).
TERAZ UWAGA! Zamykam oczy i WIDZE!!! Alkohol, klotnia, krzyki, jakis huk i rozpacz, chyba ktos skrzywdzil dziecko, widze krew i nerwy.. (nie robie sobie zartow z tragedi, tylko z Jackowskiego) a zobaczycie ze moje "widzenie" bedzie trafne - NIE uduszenie... dlaczego? mam dar? Nie! tylko wywnioskowalem po faktach mi juz z tej tragedi znanych:
Matka podaje wersje ze dziecko upadlo, czyli ma obrazenia od uderzenia, a ze najpierw podala falszywe miejsce ukrycia ciala, to najwyrazniej boi sie tego co sekcja wykaze - celowe dzialanie.
2. Była to zbrodnia z premedytacją - Jeszcze nie ustalonoMozna sie domyslec, po motaniu w zeznaniach sprawcy oraz prostym fakcie, ze kazdy normalny czloweik gdyby nawet ze swojej winy zrobil komus krzywde przypadkowo, tym bardziej wlasnemu dziecku, to nie myslalby o konsekwencjach, a chcial tej osobie pomoc i wezwal karetke.. zadzwionil gdzies, wybieglby na ulice.. dopiero potem myslal by co z nim bedzie teraz..
3. Jeszcze jedna osoba brała udział (osoba bardzo bliska matce) - Jeszcze nie ustalonoTypowy scenariusz w rodzinnych tragediach - jedno cos wyrobilo, drugie z milosci (maz, siostra, matka, ojciec) pomaga tuszowac sprawe, bo stalo sie to sie nie odstanie, ale przynajmniej "uratuje" tego kogos jeszcze..
Czy tez rownie czesty motyw (zatrutej milosci), on by ja chcial ale nie z "bagazem" wiec planuja to razem, beda wolni, mogli sobie ukaladac dalej swoje plugawe zycie itd..
Do tego matka miala slad po uderzeniu w glowe, same sobie jest bardzo trudno odpoweidnio przylozyc w tyl glowy - o cos glowa, ale moglaby za slabo - nie bylo by sladu, lub za mocno i zrobilaby sobie krzywde, a widac ze SWOJE zycie to ona kocha najbardziej..
poza tym jakis zakapturzony koles szedl za nia (dla wiarygodnosci napadu?), wiec moznaby to polaczyc..
4. Dziecko miało zostać niebawem znalezione przez Policję - Sprawdziło sięJak juz matka pekla i sie przynala to bylo to oczywiste z e to kwestia czasu..
5. Miało nie być zakopane - Sprawdziło sięWielce odkrywcze skoro -20 stopni! Ziemia twarda jak beton! to dla dwoch mafiozow byloby problemem kogos zakopac! Nie jedna juz zbrodnia dokonana przy mrozie konczyla sie porzuceniem ciala przykrytego liscmi!!
6. Miało być ok. 100-120m od rzeki - Sprawdziło sięBo pierwotnie wskazane miejsce bylo przy rzece, media podawaly ze ktos lub cos przenioslo prawdopodobnie miejsce, ale w takim razie napewno nie daleko (chyba z 5 razy to w porannych wiadomosciach mowili)
7. Miały być obok wysokiej metalowej konstrukcji (być może magazynu) - Sprawdziło sięCeglana konstrukcja i wcale nie wysoka - wiec pudlo!
8. Z miejscem kojarzyło się słowo zsyp - Jeszcze nie ustalonoZe niby "dzikie wysypisko"? no skoro nie mozna bylo w takim MROZIE zakopac ciala to poprostu wyrzuconoby tam.. ale mysle ze to ma zwiazek z zalozeniem Jackowskiego ze to bedzie magazyn - tam tez znalazlby sie zsyp.. zapewne na mapie okolicy tego miejsca jest takie miejsce i Jackowski je obstawil na ryzyko.. wyobrazcie sobie jaki bylby wychwalany gdyby trafil z magazynem! a jak nie trafil to i tak nic nie traci bo masa ludzi powie ze jasnowidzenie jest tajmenicze i niezrozumiale a on i tak tyle "przewidzial".. (EDIT: O! albo efemeryczne j/w

)
to jest osoba publiczna, jemu co zle zapomna.. a tak raz na 100 zrobi taki strzal w dyche z miejscem charakterystycznym i beda go wychwalac za ten 1 na 100..
To chyba jeden z nielicznych tematow w ktorych stane murem za @Wszystko
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
ale tu naprawde jak spojrzec na te wskazowki to one same sie ukladaly z mediow, nie trzeba bylo jasnowidzenia do tego..
Użytkownik manitoris edytował ten post 04.02.2012 - 12:45