A ta metodę trudniej obalić niedowiarkom

Widziałem w programie "Wierzyć czy nie wierzyć"na National geographic, jak jasnowidz z Anglii twierdził że pomógł w wielu sprawach kryminalnych jednak policja się tego wyparła bojąc się ośmieszenia.
Napisano 07.06.2007 - 12:06
Napisano 07.06.2007 - 13:07
Napisano 07.06.2007 - 13:19
Ja już nie mam wątpliwości, zdjęcia z tej strony i UFO idealnie się pokrywają. To rzeczywiście ten budynek.Klasztor zostal odnaleziony i znajduje sie na stronie oficjalnej wylatowa wiecej informacji pod tym adresem: http://www.wylatowo...._jackowski.html
balonik owinięty folią
Napisano 07.06.2007 - 14:18
Napisano 07.06.2007 - 19:24
Napisano 08.06.2007 - 01:15
Napisano 09.06.2007 - 02:45
Mam dla was informacje wartą przeczytania
Klasztor zostal odnaleziony i znajduje sie na stronie oficjalnej wylatowa wiecej informacji pod tym adresem: http://www.wylatowo...._jackowski.html
Zobaczcie sobie jak Jackowski rozwiazal zagadkę :brawo: ...
Napisano 09.06.2007 - 20:28
Napisano 10.06.2007 - 15:37
Pic na wode
Ktoś po prostu nie lubi Nautilusa
Jak dla mnie Pan Jackowski nie kłamie i w tej sprawie nie dokonał błędów.
Napisano 12.06.2007 - 00:04
Napisano 12.06.2007 - 10:26
Napisano 14.06.2007 - 03:17
Napisano 16.06.2007 - 22:58
Napisano 12.07.2007 - 11:23
Obiecujemy wrócić do zdjęć ze Zdanów i Dąbrowy, które także analizował Jackowski. Jasnowidz z wielkim zainteresowaniem i rozbawieniem śledził wszystkie posty i informacje w tej sprawie, które pojawiały się od naszych czytelników. Bardzo interesował się tą sprawą i każda drobna nawet informacja była mu przez nas przekazywana. Cała ta historia trafi z nawet najdrobniejszymi szczegółami do książki o tym jasnowidzu, ale.. to nie koniec tej sprawy!
Jego analiza Zdanów będzie miała swój ciąg dalszy, lecz zaprezentujemy ją przy okazji większej publikacji. Ta wizja miała dotyczyć tylko Zdanów, lecz specjalnie tamtego dnia „podrzuciliśmy” jasnowidzowi także zdjęcia z Dąbrowy. Ta sprawa miała jeszcze jedno, ukryte przed jasnowidzem dno. Otóż Fundacja NAUTILUS była przez kilku zawistnych i głupich ludzi oskarżana o to, że... sami wykonaliśmy tamte zdjęcia i oszukujemy czytelników twierdząc, że „ktoś je nam przysłał”!
Doszło nawet do tego, że dwa lata temu pojawił się pomysł, aby za „zdjęcia z Dąbrowy” podać nas do sądu...![]()
Ludzka zawiść, zazdrość i głupota nie mają bowiem granic, zwłaszcza w Polsce. Z wyjaśnieniem tej sprawy musieliśmy jednak trochę poczekać.
Kiedy tylko nadarzyła się okazja, postanowiliśmy ponownie przedstawić zdjęcia z Dąbrowy, co – jak się się okazało - było bardzo dobrym pomysłem. Jackowski spotkał się z nami ponownie i powiedział o tej sprawie coś, co wprawiło nas w osłupienie... Ta sprawa zostanie szczegółowo opisana i na pewno ten tekst pokaże Wam pewien aspekt badania dziwnych zjawisk w Polsce, którego nie wszyscy są świadomi. Obiecujemy naprawdę fascynujący tekst!
W tej sprawie musimy jednak co najmniej raz poprosić Krzysztofa JAckowskiego o wykonanie jeszcze kilku wizji, które potrzebne są nam do tego artykułu.
A ostatnie wizje Krzysztofa Jackowskiego powinny pojawić się w formie "wideo"... kiedy tylko je skończymy montować i wstawiać na youtube![]()
Tekst: Fundacja NAUTILUS
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych