Napisano 17.07.2007 - 16:42
Napisano 17.07.2007 - 18:52
Ja nie pisałam o jedzeniu całego posta Ale ok, może faktycznie mnie poniosło. Również mam nadzieję, że już będzie pokój między nami. Zapewniam Cię, że nie jestem taka straszna :devil: A Wodniki są super!rozumiem, ze twoje marchewki byly wiec na temat, ale moje juz nie?
Przydaloby sie jeszcze poznac jakies statystyki dotyczace poronien/trudnosci z zajsciem w ciaze spowodowane przez tabletki, bo mimo wszystko - jesli poronienia sie zdarzaja to jednak istnieje wiele kobiet, ktore zachodza w ciaze bez problemow (mimo wczesniejszego brania pigul).
Napisano 17.07.2007 - 21:45
Dokładnie. Współżycie zwiększa ryzyko raka szyjki macicy. Przez kontakt seksualny często przenoszony jest wirus HPV, który jest onkogenny.Nie wiem skąd masz te informacje, ale jest akurat odwrotnie
Jak i również przez głodówkę. Kobieta która nie posiada tłuszczu nie miesiączkuje. Ale chyba chodzi nam o zachowanie zdrowia a nie o śmierć lub babochłopaokres można usunąć również poprzez dostarczanie testosteronu
A mi ciężko jest być biernym palaczem przy ludziach, nie umiejący pokonać nałogu nawet na 5 minut. I żyć z tym muszę.Ciężko pokonać nałóg.
Napisano 17.07.2007 - 22:08
Napisałam coś odwrotnego W sensie, że regularne i zdrowe życie seksualne (czyt.: najlepiej z jednym i sprawdzonym partnerem) zapobiega rakowi szyjki macicy. Oczywiście podaję to tutaj na podstawie informacji, których zaczerpnęłam wcześniej z wiadomego już źródła.Dokładnie. Współżycie zwiększa ryzyko raka szyjki macicy. Przez kontakt seksualny często przenoszony jest wirus HPV, który jest onkogenny.
Masz wybór. Nic nie musiszA mi ciężko jest być biernym palaczem przy ludziach, nie umiejący pokonać nałogu nawet na 5 minut. I żyć z tym muszę.
Napisano 17.07.2007 - 22:30
Napisałam coś odwrotnego W sensie, że regularne i zdrowe życie seksualne
Napisano 17.07.2007 - 22:54
Napisano 19.07.2007 - 15:48
Napisano 19.07.2007 - 16:03
Rozumiem, że to taka swoista metafora.Tacita napisała:
"To zła analogia, ale to tak jak z wyhamowaniem tankowca, trzeba zacząć wiele kilometrów przed portem przeznaczenia."
Trochę przesadzasz. Supertankowiec aby wyhamować potrzebuje dwóch kilometrów.
Napisano 25.07.2007 - 23:46
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych