Napisano 29.01.2007 - 22:58
Napisano 29.01.2007 - 22:59
Napisano 29.01.2007 - 23:23
Bo to nie jest broń taka jak zwykła bomba. Jeden ruch i miasto (a w przypadku rakiety z wieloma głowicami kilka miast) znika z powierzchni Ziemi.dlaczego jedni mogą mieć inni nie ?
dlaczego gdy żydzi z du***** atomówki wyciagneli to ONZ ( szopa prawie tak śmieszna jak polskie rzady ) nawet nie mrugnęlo ?
Smiesz żartować sobie, czy jak? Białoruś ma jednąatomówkę. Ale co to jedna atomówka ha ha ha. I co oni z tym niby zrobią? Zniszczą nas? Ha ha ha! A potem pierdut w Warszawę i miasta nie ma. Nie zniszczyło Polski. Ale na miejscu warszawiaków bym nie chciał wtedy być.Nawet JAKBY Iran miał atomówki to ile ? 1-2 ? Może 10 ? I co z tym zrobi ? Zniszczy Izrael ? Dobre sobie.
Jak dla mnie im szybciej wybuchnie wojna totalna, tym lepiej.
Napisano 29.01.2007 - 23:35
Napisano 30.01.2007 - 01:45
Napisano 30.01.2007 - 01:49
To są słowa Mahmuda Ahmadineżada,prezydenta Iranu.
Aby zniszczyć Izrael musi niestety użyć broni jądrowej.
Napisano 30.01.2007 - 06:58
Napisano 30.01.2007 - 07:50
To że izrael ma wrogów wokół siebie ( a innie nie mają ? chociażby iran ) nie tłumaczy dlaczego o samej myśli produkcji paliwa świat łąduje magazynki a gdy izrael wyciągnął atomówkę z szafy ludzie zaklaskali.
Białoruś ma broń atomową?!Białoruś ma tą broń jaki kazde inne państwo do obrony więc głupotą było by walnięcie jej na jakieś państwo bo skączyło by się to ze srogim odwetem i ludobójstwem.
To bardzo niedobrze, ponieważ posiadanie broni masowego rażenia przez pewne państwa nie gwarantuje, że nie zostanie uzyta. Np. tak jak w przypadku Pakistanu i Indii.To że Iran może będzie miał ( w co wątpie )atomówkę to co ?
Nie było terrorystów w Afganistanie?!Te całe bajki o broni masowego rażenia w iraku o terrorystach w afganistanie są poprostu śmioeszne.
Dokładnie, Eurycide nie ulegaj propagandzie.a co jesli te slowa zostaly zle zinterpretowane??
(...)
jak widac propaganda mediow jest w swojej sile nieskonczona
Napisano 30.01.2007 - 08:00
Odpowiem za niego - o ile się nie mylę to chyba chodzi o program na Discovery dotyczący badań genetycznych i rzeczywiście udało się odszukać pewnych podobieństw, ale u poszczególnych jednostek. Tyle, że wywodzenie, że Libańczycy są bezpośrednimi potomkami Fenicjan - to żart. Równie dobrzez badając pewnie genotyp Słowian można się doszukać u jednostek śladów np. po Prusach._Silent_, a gdzie teraz leży Kartagina, skoro tam są potomkowie Fenicjan, ja jakoś jej na mapie nie widzę...
Napisano 30.01.2007 - 08:32
Napisano 30.01.2007 - 11:05
Napisano 30.01.2007 - 18:38
I dobrze - siedz sobie w Polsce i interesuj się swoim krajem. Podobało by Ci się jakby pół świata narzekało, że stawiamy sobie elektrownię atomową??Iran może jest pięknym krajem, niestety jest rządzony przez fanatyka, do tego prawo koraniczne..to nie dla mnie.
"Oś zła", pojawiło się w orędziu prezydenta George'a W. Busha o stanie państwa 29 stycznia 2002 roku. Bush oskarżył wtedy Irak, Iran i Koreę Północną, że posiadają broń masowego rażenia i "tworzą oś zła, która stanowi zagrożenie dla pokoju światowego".Sugeruje to istnienie powszechnego spisku cenzurującego informacje dotyczące Iranu, który to spisek ma na celu przedstawienia tego państwa jako siedziby Zła.
Napisano 30.01.2007 - 22:15
Gdyby jednocześnie mój prezydent mówił, że istnienie jakiegos tam państwa jest dla niego nie do zniesienia...I dobrze - siedz sobie w Polsce i interesuj się swoim krajem. Podobało by Ci się jakby pół świata narzekało, że stawiamy sobie elektrownię atomową??
I co z tego? Jak to ma się do mojej wypowiedzi. Zupełnie nie to mam na myśli, co więcej - same te obrazki są w pewnym stopniu zabawna propagandą."Oś zła", pojawiło się w orędziu prezydenta George'a W. Busha o stanie państwa 29 stycznia 2002 roku. Bush oskarżył wtedy Irak, Iran i Koreę Północną, że posiadają broń masowego rażenia i "tworzą oś zła, która stanowi zagrożenie dla pokoju światowego".
Ciesze się - po pierwsze, że stoję gdzieś na czele, a po drugie - naprawdę jednym z ostatnich miejsc na Ziemi w którym bym chciał żyć jest Iran. Mam taki atawistyczny lęk w stosunku do państw, gdzie religia w takim stopniu wkracza w struktury państwowe. :cafe:Skąd! Nie ma medialnej nagonki na Iran, w ogóle, wszyscy uważają, że Iran jest wspaniały z Tobą na czele...
Napisano 31.01.2007 - 00:40
może warto już odczepić się od tego prezydenta, który za dużo nie może, hę??jednocześnie mój prezydent mówił, że istnienie jakiegos tam państwa jest dla niego nie do zniesienia...
Napisano 31.01.2007 - 00:58
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych