Skocz do zawartości

Zdjęcie

Userzy VRP po 2012

• Please log in to reply
136 replies to this topic

٢٠١٢.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Już wiem na czym polegać będzie ten koniec świata w 2012 :mlotek: na tym że paranormalne.pl zakończy swoją działąlnośc... i to właśnie będzie tak bardzo wyczekiwany koniec przez wszystkich :D

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No jak to co będę robić? Opowiadać swojemu dzidziusiowi jak wspaniałych ludzi tu poznałam i przytaczać mu enigmatyczne historie, gdy nieco podrośnie :P

Edit: Oczywiście nadal będę rozwijała swoje zainteresowania :)

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak czytam co tu niektórzy wypisują i nie mogę wyjśc ze zdumienia. 2012 jak się nic nie wydarzy to podważy aby proroctwo i dokładnie NIC więcej. A przecież więcej niż połowa tu działów nie jest nawet z nim powiązana. Nie uzależniajcie życia od 2012...róbcie swoje i tyle.

Jak komuś trzeba wiary w coś czego nie da się wykluczyc, to niech sobie wymyśli, że za 200 lat stanie się bogiem. W ten sposób będzie mógł całe życie przeżyc w spokoju. A w ten sposób jak tak się przejmiecie tym 2012 to jak się nic nie wydarzy to połowa z was trafi do wariatkowa :D

Marchewa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja zapewne ciągle będe interesował sie paranormalnymi zjawiskami, znajde jakieś inne forum i będe "polował" na duchy ;p

NO_NAME.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

myślę że nadal bedę się interesować rzeczami paranormalnymi ;) może nawet będę nadal odwiedzała to forum, jeśli przetrwa, a taką mam nadzieję :) nie wiem dlaczego inni mieliby przestać odwiedzać VRP, w końcu "przepowiednie" to tylko jeden z wielu działów na tym forum :)
będę miała już wtedy 21 lat, pewnie własną kawalerkę ;) może, ale może jakiegoś chłopaka, kota, psa i papużki :D ale o rzeczach paranormalnych już nie zapomnę ;) nawet jeśli w 2012 nic się nie wydarzy :)

Alyna.
  • Tematów: 14
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak w 2012 sie nic nie stanie to się upiję, że przeżyłam moje 30 urodziny :D . A jak to forum zniknie? Hmmmm trudno powiedzieć. Mam nadzieję, że nie zniknie :)

Leni.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czemu ja akurat skończę 20 lat 24.12.2012??Jeśli nie będzie końca świata pójdę do kumpla uchlam sie a potem zacznę jeździć po Polsce(jeśli tylko będę miał fundusze ;] )i szukał duchów/wilkołaków itp.

zawsze miałem takie marzenie :)

Korynt.
  • Tematów: 66
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

to niech sobie wymyśli, że za 200 lat stanie się bogiem

Wiesz jak miałem 6 lat to mniej więcej tak myślałem i teraz wiele żałuje z tego okresu.
Sory za OT
PS. Coś słyszałem że koniec świata ma być w tym roku

mojo.
  • Tematów: 22
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja podobnie jak Jarecki, jeżeli dnia 21 Grudnia 2012 nic się nie wydarzy to prawdopodobnie zakończę wędrówkę po zjawiskach paranormalnych. Jednak pragnę zwrócić uwagę na to iż do 2012 zostało jeszcze 5 lat... i ja z całego serca życzę aby VRP przetrwał jescze te 5 lat.

dlp.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja pomyślę o Jareckim i głęboko się uśmiechnę :D

...no - i z wielką trwogą zacznę wyczekiwać następnego terminu, który wskażą lub potwierdzą wielcy jasnowidze ;)

Artur Gutowski.
  • Tematów: 73
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja pomyślę o Jareckim i głęboko się uśmiechnę

Ja rowniez o nim pomysle no i sie usmiechne, ze facet mial racje...

Cashpoint.

egoism

• Tematów: 126
  • Artykułów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a co ma być po 2012? NIC. Jesli forum bedzie nadal [czego z calego serca zycze] to wypierdzieli sie maniakalne tematy i posty zwiazane z "koncem swiata w 2012r.",zostawi sie tylko te, ktore moznaby uznac potem za taką "zimna lekture" dla ciekawostki - jak to było przed 2012r. - i funckcjonowac dalej. Taka spekulacja gdzie znajduje sie na forum sporo inteligentnych osob, chcacych cos przekazac nie powinno sie tak spostrzegac na tą date i na funkcjonowanie forum... W 2012 co najwyzej moze zabraknąć kasy na utrzymanie serwera xD , ktory bedzie przeciazany przez userow VRP piszacych i oczekujacych w tematach pt: "31 grudnia, to juz tylko 2 tygodnie, ludzie ide sie powiesić!".

Moze napisane troche przesadnie ale mysle ze tak wlasnie by było...

Swięte słowa

Ja pomyślę o Jareckim i głęboko się uśmiechnę biggrin3.gif

...no - i z wielką trwogą zacznę wyczekiwać następnego terminu, który wskażą lub potwierdzą wielcy jasnowidze

qnik1.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Według buddyzmu śmierć jest personalnym końcem świata... heh. Ja jak zwykle będe się uczył, uczył, uczył, wiem że 90% userów Paranormalne to studenci, lub osoby powyżej 18 lat, więc mnie nie wyśmiejcie. Widzieliście kiedyś człowieka wirzącego w zjawiska nadprzyrodzone BEZ konkretnej daty końca jego życia? I życia innych ludzi?

Immortal_Girl.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja zapewne nadal będę się interesowała para. :D
Może hmm... zostanę poszukiwaczką paranormalnych przygód? :D ahh tak tak moje marzenia xD ktoś się przyłączy ? :D

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

...a ja dalej będę tłumaczył artykuły, być może już jako zawodowy tłumacz ;]
No i nadal będę rozwijał Paranormalium i Kryptozoologia.pl (ze szczególnym naciskiem na to drugie).
A może Paranormalium padnie i zostanie mi tylko Kryptozoologia.pl ... się zobaczy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych