Kiedyś jak miałem 6 lat też coś takiego widzialem. Myłślałem, że jakaś czarna postać przebiega przez przedpokój. Ale podejrzewam, że to były zwidy. Alebo jednak coś to mogło być. Ale nie bój się tego. Jeśli nic ci nie zrobiło, to po co miało by cię później krzywdzić? Zresztą podobno różne dziwne zjawiska można najczęściej zauważyć wlaśnie jak słońce wschodzi, albo zachodzi. Wtedy jest podobno największe nasilenie energetyczne.
Mój mózg czasem płata mi różne figle.

Wczoraj w nocy nagle się przebudziłem, mimo wszystko byłem nadal zaspany i jakimś dziwnym trafem przyszła mi do głowy myśl, że w drzwiach ktoś stoi. Podniosłem się i w drzwiach ktoś stał. ^^' Ciemna, wysoka sylwetka, której absolutnie się nie bałem. Pomyślałem w duchu, że jeszcze w 3/4 ja i mój umysł śpi i to złudzenie więc z uśmiechem na twarzy poszedłem spać dalej.
Darkness, to ciekawe, że widząc czarną postać przy drzwiach, jak gdyby nic poszedłeś spać

. Trzeba być albo bardzo odważnym albo bardzo głupim.
Lepiej, żebyś się kiedyś nie zdziwił po zobaczeniu czarnej postaci, że rano jesteś zwiazany, a twój dom wyczyszczony z kosztowniejszych rzeczy.
Mój mózg czasem płata mi różne figle.

Wczoraj w nocy nagle się przebudziłem, mimo wszystko byłem nadal zaspany i jakimś dziwnym trafem przyszła mi do głowy myśl, że w drzwiach ktoś stoi. Podniosłem się i w drzwiach ktoś stał. ^^' Ciemna, wysoka sylwetka, której absolutnie się nie bałem. Pomyślałem w duchu, że jeszcze w 3/4 ja i mój umysł śpi i to złudzenie więc z uśmiechem na twarzy poszedłem spać dalej.
Darkness, to ciekawe, że widząc czarną postać przy drzwiach, jak gdyby nic poszedłeś spać

. Trzeba być albo bardzo odważnym albo bardzo głupim.
Lepiej, żebyś się kiedyś nie zdziwił po zobaczeniu czarnej postaci, że rano jesteś zwiazany, a twój dom wyczyszczony z kosztowniejszych rzeczy.