Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
316 odpowiedzi w tym temacie

Masamune.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobry pomysł... Co powiecie na młodą dziewicę i rangę admina? :)
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Apeluje o spokój w tym temacie.

Legalize wstydź się :P
Wiesio

A wstyd mi :P
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a ja apeluję o zapoznanie się z rodzimym językiem :P bo ładniej wygląda i prędzej ludzie posłuchają prośby o spokój.
  • 0

SP-TBZ.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale go zjechaliscie :P
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To jak ? w dalszym ciągu ma ktoś nieodpartą pokusę pokazania nam próbki swoich możliwości ? :P
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pyziak, nie zgadniesz co się stało, znalazłem Łomże na mapie, czaisz?
Jednak nie mieszkasz na wsi tylko w potęznym 20 tys mieście.

Dobra to ja mam taki pomysł.

telepatia, telekineza nie istnieje, wy jesteście najlepsi wiecie wszystko.
Po śmierci nic nie ma, ezoteryka to bajki
i tyle, brak mi słów.
Troche mi smutno że jesteście taki matołami i sceptykami, ale trudno- takimi się urodziliście i to nie wasza wina (rodzice się nie starali).

Przed chwilą zobaczyłem, kurna chamstwo na forum nie będzie tolerowane... warn
Wiesio

• 0

Fenix.
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Uuu, pojechał... dobrze, że nie jestem moderatorem :D , byłby piękny warnik :D .
  • 0

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

no widzisz :) jednak mapa to nie jest taka straszna rzecz, co? :) a skąd Ty jesteś, o wielki miastowy? bo że obcujesz z piekłem, to ci zazdroszczę, ale ciekaw jestem gdzie twoje ciało zamieszkuje ;) i serio? nie wiem kogo nazywasz najlepszym itp, bo sam piszesz jakbyś był ponad wszystkimi i każdego szufladkujesz. więc z łaski swojej zamknij się, bo zaczynasz mi działać na nerwy.

ale już nic nie mówię, nie chcę zostać spopielonym przez wielkiego maga ;( słyszałem tylko, że najmniejsze pieski najgłośniej szczekają ;)
  • 0

Robaczek.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To Wy mi gracie na nerwy, ja staram sie Wam coś powiedzieć a Wy od razu o wielki magu bla bla bla (po ile Wy lat macie).

Ten cytat brzmi tak
"Jestem zwykłym śmiertelnikiem co obcuje wciąż z piekłem..... już tu na ziemi (...)" - dla sprostowania.
Po trzecie, Wy od samego początku na mnie jechaliście, odkąd pamietam to nie moge być dłuzny.
  • 0

Pyziak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

przedstawiłeś się jako wielki mag, więc za takiego cię mam ;) ile mam lat? profil umiesz chyba obejrzeć. no i nie odpowiedziałeś mi na pytanie, skąd jesteś ;)
  • 0

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

...z dużej chmury mały deszcz... oraz ...krowa co dużo ryczy mało mleka daje...
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Koniec burd... pikantniejsze posty usunąłem, a jak jeszcze raz zaczniecie to po warnie wstawię i tyle. Pokłóćcie się na gg, czy innym komunikatorze, ale nie tutaj.

:censored: :offtop:

Proszę o powrót do tematu.
  • 0

Furion.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obejrzałem twój film i ci wierzę. Przeczytałem także cały temat :cafe: i zgadzam się z opinią że Wiara czyni cuda a do telekinezy jest niezbędna, ponieważ jeżeli podchodzisz do niej sceptycznie i z niedowierzaniem to nie ma szans żeby nam coś wyszło ( czytałem o tym na kilku forach i stronach ). Ja ćwiczę telekinezę od 4 dni i są minimalne ( ale są ) efekty, a mianowicie od czasu do czasu wiatraczek obraca się w zamierzoną przezemnie stronę. Admin innego forum napisał że ćwiczył 2 tygodnie i że potrafi podnieść lub przesunąć wykałaczkę ( nagrał filmik ), a ja przeczytałem że na opanowanie telekinezy potrzeba ok 100h ćwiczeń więc nie mówcie że telekineza to fikcja i sztuczka jeżeli spróbowaliście raz i wam nie wyszło. Ale jeżeli w to nie wierzycie to już wasza sprawa ja np. wierzę w telekinezę a nie wierzę w reinkarnację i dlatego mnie nie dziwi różnica zdań i opinii na temat Telekinezy.

PS. Shatan świetny film

PS2. Fenix co największego pzesunołeś, lub podniosłeś telekinezą ??

@off-top

1 post na tym ( świetnym ) forum
  • 0

Fenix.
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Długopis... po trzech latach treningu
  • 0

Furion.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ćwiczysz coś prócz telekinezy ?? ?? Czytałem artykuł pewnego telekinetyka który mówi że urodził się ze zdolnościami telekinetycznymi i po ( o ile dobrze pamiętam ) ok roku treningu potrafi przesunąć krzesło.
Ile czasu potrzebujesz na skupienie się i poruszenie wiatraka, lub długopisu ?? I o czym myślisz wtedy ? Wyobrżasz sobie jak już poruszasz przedmiotem czy skupiasz się na jego jakimś elemencie czy może coś ??

Aha posiadam linki dla zainteresowanych ćwiczeniem telekinezy i sprawami z nią związanymi.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych