Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
316 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja tam ufam tylko konkretnym ludziom (i wcale nie o naukowcow mi chodzi) tylko i wylacznie o szczerosc i rzetelnosc, nie lubie fantastow, ktorzy maja wiele do powiedzenia, a malo do zrobienia, szczegolnie jesli jedno do drugiego ma sie jak 100 do 0.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Otóż to... Trzeba mieć komu zaufać.
  • 0

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czyli jednak wiara.
Przecież zaufanie polega na wierze w daną osobę. :)
Nieprawdaż?

A jeśli chodzi o mnie, to jest kilka osób, którym głęboko ufam. Jednakże żadna z nich nie posiada zdolności parapsychologicznych.
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja

Napisano

Moja wiara opiera się na zaufaniu począwszy od środowiska rodzinnego, poprzez zaufanie kilku osobom, które są obdarzone w przeróżne talenty ( nawet na forum są aktywne ale o tym nie wiecie ), biorąc pod uwage wnioski z ciekawych doświadczeń życiowych, kończąc na ciekawych publikacjach ;)
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiara, wiara...
Tylko ze w przypadku telekinezy nie trzeba wierzyc, bo w latwy sposob mozna to zweryfikowac (podobne zdania padaly juz chyba 1143 razy w tym temacie ;) ). A jak na razie to jedynie Skrzypu pokazal sztuczke, ktora jest jak najbardziej do wytlumaczenia. Wiec napisze jeszcze raz- dlaczego zeby krecic tym papierkiem trzeba go najpierw pozaginac w odpowiedni sposob? Niech ktos, kto uwaza, ze opanowal telekineze pokreci papierkiem, ktory bedzie inaczej zlozony (najlepiej tylko 2 zagiecia po przekatnych)- i co, nie da sie??? Dlaczego- przeciez masa, material i otoczenia sie nie zmienily. Wiec czemu sie nie da? No czemu... :P
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

I jeszcze pod przykrywką! Jeśli tak potraficie, to nakręcenie kilku sekund takiego filmiku i wrzucenie go na forum nie powinno sprawić wam najmniejszego problemu... ;)
A wy ciągle szukacie wykrętów. :P
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeżeli filmiki w stylu Skrzypa to można sobie darować.
  • 0

chester.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jezu wsytscy mowia ze to sciema a jak naprawde mu sie udalo?;/;/ :hmm:
  • 0

Luke.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a jak naprawde mu sie udalo?;/;/ :hmm:

Ale powtórzenie tego pod przykrywką to już jest problem... :mad:
Ciekawe, dlaczego. :P
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Szczerze, to mam gdzieś co sobie świat mysli, co myślą naukowcy i sceptycy, ja wiem swoje, nie będę się poddawał żadnym testom, nie jestem królikiem doświadczalnym, propaguję wiedzę ogólną o telekinezie, aby ludzie mieli jako takie pojęcie o czym mowa, jak ktoś nie wierzy, jego sprawa. Mi nie zależy na sławie, zresztą dobrze mi tak jak jest, czyli "niewielkie" grono psioników, którzy żyją we własnym świecie, jeżeli mogę się tak wyrazić. Dziękuję za uwagę.

Czekamy na ten czas, kiedy wyjdą z cienia 144tysiaki herosów?

I jeszcze pod przykrywką! Jeśli tak potraficie, to nakręcenie kilku sekund takiego filmiku i wrzucenie go na forum nie powinno sprawić wam najmniejszego problemu...
A wy ciągle szukacie wykrętów.

Nie rozumiesz chłopcze (Ty pigi też), czy miliarder mówi jak się dorobił, czy szejk chwali sie ile dzis zarobił?
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Daruj sobie...
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

wytłumaczenie godne 5-latka, Skrzypu :D umiem, ale nie pokażę, bo się nie chcę chwalić, o!
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I do tego jaki wspanialy, wzniosly ton :D . Od razu widac, ze mamy do czynienia z osoba bedaca ponad "szaraczkami" :ufo:
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja

Napisano

Skrzypu uważasz że wiesz wszystko i jako jedyny na tym świetnym forum,z świetnymi użytkownikami jesteś Pan i Władca? i proszę nie mów do kogoś "chłopcze" bo jest to nie na miejscu. Dziękuję
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

szkoda sensu na takie prośby kabanoz :D zamiast tego lepiej zacznij naszemu Panu bić pokłony i ofiary składać ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych