Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nagrania UFO i nie tylko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Grzyboleśnik.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Siema jeżeli macie zdjęcia lub filmy to wysyłać
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 806
  • Artykułów: 54
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I Ty je będziesz weryfikował, jak rozumiem? Jak, czym, co, gdzie i kiedy?

Rozwiń temat, to się zobaczy.

Grzyboleśnik.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W żadnym wypadku nie napisałem że jestem ekspertem i zamierzam weryfikować każde z osobnych przypadków, natomiast z Samej ciekawości chciałbym zobaczyć czym podzielą się forumowicze. Czy masz z tym problem ?
  • 0

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie, ale tak to zabrzmiało. W zasadzie, to poleciłbym Ci przeszukanie forum w tym celu. Co forumowicze mieli to już wstawili, a co będą mieć, to wstawią.

Chyba nie masz z tym problemu, żeby sobie poszukać w forumie?

TheToxic.

Faber est quisque suae fortunae

• Tematów: 60
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zamykam.

mateo5.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Filmik ma 12 lat, ale chyba go jeszcze tutaj nie było. Dla mnie jedne z najlepszych nagrań.

• 0

rokr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten temat jest idealnym przykładem przez który to forum jest już praktycznie martwe. Ktokolwiek o coś zapyta to od razu jest gaszony przez moderatorów, każdy paranormalny temat jest od razu z góry postrzegany jako fejk i oczywiście z góry jest zakładane że każda historia jest zmyślona. Dno

• 0

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pokaż paluszkiem, gdzie został zgaszony czy założono inne wskazane przez ciebie przyczyny. Zapytałem o sposób weryfikacji, ponieważ jest to podstawa. Dostałem dość arogancką odpowiedź, gdzie gość już ustawia się do mnie bokiem.

Ten temat jest idealnym przykładem, ale na coś innego - na to, że prawie zawsze, zadanie pytania o konkret rozpoczyna dyskusję, że gasimy tematy. My ich nigdy nie gasimy, póki ktokolwiek rozmawia w takim temacie merytorycznie, a Ty, będąc forumowiczem od prawie dziesięciu lat, powinieneś to wiedzieć dokładnie.

Nasze forum to nie są sami zwolennicy czy sceptycy, każdy ma tu swoje miejsce, tyle, że niektórych zagadnień nie bierzemy na wiarę lub wyglądają od początku niepoważnie. Ja jestem zwolennikiem kilku zjawisk czy zagadnień i kilku nie jestem  i się z tym nie kryję. Co więcej, niejednokrotnie zarzucano mi bycie sceptykiem, pomimo tego, że wypowiadałem się jako zwolennik.

Moderowanie nie polega na głaskaniu zwolenników czy sceptyków i/lub gaszeniu ich oponentów. Jeżeli temat jest tak spłycony jak ten, zazwyczaj ląduje w koszu, ponieważ podobnych jest na forum sporo i wystarczy w którymś napisać, zamiast zakładać nowy i to złożony z jednego zdania - "Dawajta i wysyłajta". Na forum można znaleźć tematy z filmami, zdjęciami i dobrze opisanymi historiami, które można sobie dowolnie analizować. Czemu tego nikt nie robi? No właśnie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych