UFO od zawsze wśród nasjeszcze parę dowodów...Chciałem tu przedstawić jeszcze parę dowodów na to, że UFO i obce cywilizacje towarzyszą nam niemalże od zawsze. Autor tego artykułu jest nieznany a do samego tekst dotarłem za pośrednictwem sieci p2p. Tekst poprawiłem jak tylko umiałem stylistycznie i gramatycznie
Enjoy
I WANT to BELIEVE
Te obrazy pochodzące z 12 wieku ukazują dwóch krzyżowców. Według źródeł historycznych przedstawiają oblężenie na zamku Sigiburg w 776 roku we Francji. Saxoni oblegli i otoczyli Francuzów. Oni obaj walczyli kiedy nagle grupa dysków (płonące tarcze) ukazały się wszystkim unosząc się nad kościołem. Francuzi zostali ochronieni przez te przedmioty i Saxoni uciekli.
Powyższy obraz pochodzi z 10 wieku z Tybetu, trzymany jest w japońskim muzeum. W powiększeniu można zauważyć dwa przedmioty, które wyglądają jak kapelusze, ale, dlaczego one płyną w powietrzu ? Indyjskie Vedy są pełne opisów Vimanów. Ramayana opisuje Vimany jako podwójnie ozdobione, kołowe albo cylindryczne samoloty z iluminatorami i kopułą. To leciało z " szybkością wiatru" i wydzieliło "melodyjny dźwięk".
To zdjęcie pochodzi z francuskiej książki pt: "Le Livre Des Bonnes Moeurs" napisanej przez Jacques'a Legrand'a. Można znaleść tą książkę w muzeum Chantilly Condé's, pochodzi ona z roku 1338. Niektórzy ludzie mówią że ten obiekt to Montgolfiere (nazwa francuskiego balona), ale w tamtych czasach nie było jeszcze balonów we Francji...
Obraz ten pokazuje UFO widziane w Hamburgu, w Niemczech, 4 listopada 1697 roku. Widziane przez ludzi przedmioty zostały opisane jako "dwa rozpromienione koła".
To jest artystyczna reprodukcja reliktu znalezionego w labiryncie na wyspie Jotuo nad jeziorem Toengt. wyprawa miała miejsce w 1957r. (dwa lata przed tym było tam trzęsienie ziemi). ekspedycja była prowadzona przez profesora Tsj`i Pen-lai. Znaleziono wiele różnych relikwi ukazujących ludzi w dziwnych ubraniach, którzy wyglądali jak ubrani w kostiumy astronautów. znaleziono równierz malowidła które najprawdopodobniej odzwierciedlały układ słoneczny. Trzeci i czwarty okrąg (planeta) były połączone linią. Było tam również 10 planet (wyłączając oczywiście Słońce). Fakt ten można prosto połączyć z teorią dotyczącą "Nibiru" -planety X
To jest ozdobna tkanina nazwana triumf Summer, powstała w Bruges w 1538 roku. Obecnie znajduje się Bayerisches National Museum. Na samej górze da się zauważyć kilka obiektów przypominających UFO. Oczywiście w tamtych czasach i póżniejszych spekulowano, że są to wyspy, dla mnie kompletna bzdura, w takim razie dlaczego te wyspy unoszą sie w powietrzu.
Są to rysunki skalne pochodzące z przed kilku tysięcy lat przed naszą erą. Jak widać nasi najstarsi przodkowie byli odwiedzani przez tajemnicze obiekty oraz kosmitów.
Ceramiczne figurki z Indii przedstawiające jakiegoś człowieczka i jego pojazd.
Jak zdązyliście zauważyć jest to tzw "szarak". No ale co on robił w starożytnym Egipcie?. Oczywiście znawca kultury Egipskiej powie nam że jest to dzban w którym przechowywano żywność.
Zdjęcie zrobione w jednej z piramid egipskich. Na zdjęciu tym widać wyrażnie jakiś obiekt, który przypomina nasze wspólczesne rakiety.
Są to fotografie płyty "Lolladoff plate". Uważa się że płyta ta znaleziona w Nepalu może mieć nawet kilka tysięcy lat. Wyraźnie widać na niej tzw "szaraka" oraz jakiś obiekt w kształcie spodka.
Malowidło to znaleziono w jednej z jaskiń blisko Fergana w Uzbekistanie.
Hieroglif z świątyni Abydos w Egipcie. Mówiąc szczerze ja tu widzę helikopter, samolot, oraz coś podobnego do łodzi podwodnej. Podobno są to obiekty które chroniły niegdyś Egipt.