Jak myslicie?
Z moich obserwacji wynika, że najczęściej ludzie wstawiają:
- motoryzacja - samochody, motocykle itd.
- postacie z filmów, seriali, gier, bajek
- zwierzęta, rośliny np. liść marihuany
Napisano 22.09.2017 - 19:37
A ty kogo masz w awatarze?
Nie poznajesz ? Yennifer z Wiedźmina.
A ciebie sprawdziłem już dawno. Brian Tudor to o ile pamietam specjalista od sztuczek karcianych
A co do mnie
https://i.imgur.com/wGezy7n.jpg
Dałem bo musiałem dać cokolwiek nie animowanego
Najdłużej miałem avatarka takiego o ...
Napisano 22.09.2017 - 19:50
Przeważnie gdy na zdjęciu jest jakaś postać której emocje potrafimy odczytać, chcąc nie chcąc, do pewnego stopnia, osobę piszącą utożsamiamy z tą postacią.
Endinajla, po samym awatarze opisał bym Cię jako skrytą, trochę buntowniczkę, żyjącą w pewnym stopniu we własnym świecie. Mało wylewną i z pozoru ponurą, lecz w gruncie rzeczy cieszącą się w duchu. Na ile pokrywa się to z rzeczywistością?
Użytkownik Xotteva edytował ten post 22.09.2017 - 19:55
Napisano 22.09.2017 - 19:58
Napiszę tylko tyle, że mnie ten temat rozśmieszył
Napisano 22.09.2017 - 19:58
A co o mnie mówi mój awtar? Zadałam pytanie bo jestem ciekawa czy po awatarze, jesteście w stanie odgadnąć moją osobowość?
Nie wiemy, ale po sygnaturze można uznać, że jesteś jedną z tych co uważa się za wielką indywidualistkę. Lubisz pochwały na swój temat gdzie wyróżnia się niekonwencjonalne podejście do idei, ale z kolei jak ktoś Ci powie, że jesteś szara jak wszyscy to wierci w tobie cały brzuch bo próbujesz sobie wmówić jak on wielkiej racji nie ma.
Napisano 22.09.2017 - 20:39
bo co niby obrazek ma mówić o mnie. Nic nie mówi.
Mogę się z tym zgodzić, właściwie to wszyscy mogą się z tym zgodzić, ale łatwo oceniamy, szufladkujemy, kojarzymy czy też utożsamiamy danego usera, z tym co widzimy w obrazku (+Xotteva) i co gorsza robimy to, czy tego chcemy, czy nie chcemy (w mniejszym lub większym stopniu)
sickman, również się cieszę, że dałem powód do usmiechu
...podobno ostatnio obniżyłem loty i moje tematy są jeszcze gorsze niż były, postaram się poprawić
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych