Gość_inga

Gość_inga

Napisano 22.11.2006 - 18:41

Napisano 22.11.2006 - 19:05
Tak się składa, że ja też widziałam te zdjęcia i z przykrościa muszę Cię poinformować, że na zdjęciach są zwyczajne łódki. Ta na pierwszym planie to łódź motorowa, niestety

poza tym te świecące cosie są w ponad połowie są zanurzone. Łódki nie mogą aż tak świecić...to niemożliwe...ja brałam możliwość łódkową pod uwage na samym początku potem zwątpiłam. A poza tym jeśli nawet weźmiesz pod uwage to, że w słońcu mogą świecić to jak wyjaśnisz ostatni screen, gdzie łódki są daleko od kamerki, a poza tym jest ciemno i słońce nie może tak bardzo odbijać światło...
 poza tym te świecące cosie są w ponad połowie są zanurzone. Łódki nie mogą aż tak świecić...to niemożliwe...ja brałam możliwość łódkową pod uwage na samym początku potem zwątpiłam. A poza tym jeśli nawet weźmiesz pod uwage to, że w słońcu mogą świecić to jak wyjaśnisz ostatni screen, gdzie łódki są daleko od kamerki, a poza tym jest ciemno i słońce nie może tak bardzo odbijać światło...

Napisano 22.11.2006 - 20:22

Napisano 23.11.2006 - 15:49
Boże a może to po prostu batyskaw jednej z ekip przeszukującej jezioro w poszukiwaniu potwora ??? ....

Napisano 07.12.2006 - 16:01

Napisano 07.12.2006 - 16:06

Napisano 07.12.2006 - 16:09

Napisano 07.12.2006 - 16:19
 na 100%.No coz,musialy mi sie okienka pomylic
 na 100%.No coz,musialy mi sie okienka pomylic ![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif) Jak ktos moze to niech usunie moje posty;]
 Jak ktos moze to niech usunie moje posty;]

Napisano 07.12.2006 - 20:36
Ale przecież przez tyle milionów lat mogło dojść do jakiejś jego ewolucji, nie jest powiedziane, że musi to być dokładna kopia tego plezjozaura z ery dinozaurówDr Leslie Noe – paleontolog z Sedgwick Museum z Uniwersytetu Cambridge po analizie skamieniałych kości prawdziwego plezjozaura stwierdził, iż nie były one w stanie wznieść swej głowy, osadzonej na łabędziej szyi, ponad wodę.

Napisano 07.12.2006 - 21:32
 Scalić albo wywalić :jump:
 Scalić albo wywalić :jump:

Napisano 16.12.2006 - 17:38
Ale, gdy taki stwor nie ma potrzeby unoszenia głowy ponad powierzchnie wody to nie wykształci takiej umiejętności.Ale przecież przez tyle milionów lat mogło dojść do jakiejś jego ewolucji, nie jest powiedziane, że musi to być dokładna kopia tego plezjozaura z ery dinozaurów

Napisano 17.12.2006 - 14:04

Napisano 07.01.2007 - 13:10

Gość_Nivers

Gość_Nivers

Napisano 27.03.2007 - 15:18

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych