Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiem o co wam chodzi z tymi szumami, ale każdy dos ma pewien szum...

Dźwięk dosa dzielę na 2 - szum (coś jak odkurzacz) i takie... nie wiem jak to nazwać, 'uuuuu' :P

Jeśli słyszycie szumy to nie z winy słąbej jakości, taki dźwięk po prostu w dosach jest :P
  • 0

xalulax.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja próbowałam Quick Happy i chyba zadziałał, ale słabo. Potem z ciekawości posłuchałam Alcohol, ale dosłownie słuchałam tego przez 2% i po około 5 minutach (jak zaczęło działać) ledwie doszłam do łóżka :mrgreen: Dzisiaj jeszcze raz sprobowałam Alcohol i mimo słuchania 8% podziałał słabiej, dużo słabiej.

Zapomniałam dodać, że Alcohol (te 2%) słuchałam przez głośniki :-/ dziwne, że w ogóle podziałało...
  • 0

Kruk....
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na niektórych działa jak słuchają na głośnikach.
  • 0

exio.
  • Tematów: 29
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

tam w tych odach zazwyczaj jest tak ze sa dwa dzwieki, one sie na siebie nakladaja i wychodzi 3, traktowany przez wiekszosc za szum lol

tam w tych dosach*
  • 0

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Moje uczucia po (na kompie);
1. French Roast / Stimulant, działanie: Średnie, 5 minut
Opis: French Roast jest idealnym orzeźwieniem na wczesny ranek lub pobudzeniem w nocy, gdy potrzebujesz dodatkowych kilku godzin z otwartymi oczami. Ten dose przenosi cię od istniejącego stanu pustych słów do poziomu pobudzenia ze środka dnia. Użyj go rano, kiedy tylko się obudzisz, by zacząć dzień prawidłowo. French Roast synchronizuje twój mózg do 14Hz lub do stanu bycia czujnym i przebudzonym.
Dźwięk: Z początku szum (tak jakby wodospad lub słaby zasięg w radiu), potem nadchodzi "wirowanie" (dokładnie jak pralka), a w połowie słychać dziwne natężenie dźwięku (tak jak pisk)
Efekt/Działanie (U mnie): Po przesłuchaniu całego dose'a, tak jak w opisie byłem czujny, ciągle oglądałem się na boki tak jakby ktoś się na mnie gapił. Poczułem jak moje ciało "owija" delikatny chłód, który co 1,5 minuty powodował skurcze. A przede wszystkim senność zniknęła :) .
CopyrightŠŽ, wszelkie prawa zastrzeżone
Zapraszam do komentowania i opisywania swoich odczuć po różnych dose'ach :)
  • 0

tommi59.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

po dosach glowa mnie boli jestem przymulony chce mi sie spac ale to tez zalezy od innych czynnikow, najlepiej wziac ketamine lub cykloheksanon albo signopam lekkie tabletki na pobudzenie
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeżeli chodzi o dosy i ich robienie na mp3 to jest bardzo łatwy sposób na własne mp3
pisać na PW
  • 0

Maniek12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No od 28 maja możemy nabyć nowe quick hity.
Są to:
-AstralQH
-AnesthesiaQH
-Brain+QH
-DivinorumQH
-LSDQH
-LucidQH
-MultipleOQH
-NitrousQH
-OutofBodyQH
-HeroinQH
  • 0

Glowa3.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

AstralQH i OutOfBodyQH są lipne :P nitrous samo w sobie jest krótkie, trwa 10 minut, więc po co jeszcze bardziej to skracać?
  • 0

mariusz91210.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej:) Korzystam z i-dosera juz od dluzszego czasu i niektore dosery na mnie wogole nie dzialaja a niektore tak:) najmocniej zadzialaly na mnie hand of god i peyote :) teraz slucham sobie doserow na moim W800i :P dla ciekawych jak przerobic drg. na mp3 zapraszam tutaj http://www.obeforum.pl/post3763.html co do odczuc po hand of god to po przesluchaniu calosci ocknalem sie z biorka (,,lezalem na biorku'' :P ) po czym rozgladnelem sie dookola i mialem poczucie takiego blogostanu, wszystko bylo dla mnie piekne i czulem sie wysmienicie, czas sie dla mnie zatrzymal, jedyne co bylo dziwne to to ze zaczelem czytac ksiazke malgorzaty musierowicz (nie wiem dlaczego :P wczesniej nigdy nawet nie otworzylem jakiejs jej ksiazki xP) po peyote po scianie biegaly mi psy goniace koty a monitor byl caly oblepiony pudelkami zapalek GEMINI xD efekt ogolnie niesamowity aczkolwiek po peyote ogarnialo mnie zmeczenie :)
  • 0

yesiu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nitrous samo w sobie jest krótkie, trwa 10 minut, więc po co jeszcze bardziej to skracać?

1. Żeby ludzie słuchający mogli zaoszczędzić czas
2. Żeby więcej zarobić
Widzę, że myśleć to Ty za bardzo nie umiesz...
  • 0

Cedak.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ej.. jak ktoś ma jeszcze ten problem : (tak w razie czego)

Jeżeli jak chcecie uruchomić I-dosera to wyskakuje wam coś takiego :: >/

Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

To znaczy, że w folderze z i-doserem brakuje pliku .

Oto link do tego pliku , żeby go ściągnąć .
http://www.afreeocx....69/comdlg32.ocx

Tam pisze coś takiego :
Click here if your download does
not begin within 5 seconds.

(masz tam na to kliknąć)

( jAK go już ściągniecie to wsadźcie go do folderu z I-doserem . ;)

wszystko . Narazie :mrgreen:
:rotfl:
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Największą euforię poczułem kiedy dowiedziałem się o tym programie. Gdy pojawił się rozpakowany na moim dysku, czułem się świetnie (ahh, ten banan na ustach!) - no bo przecież perspektywa darmowego napawania się przeróżnymi narkotykami naprawdę jest niesamowicie... podniecająca. Ale... No cóż, zacząłem od marichuany... Niestety zasnąłem w połowie... Plus, że miałem LD! Naprawdę podobało mi się to. Szkoda tylko, że nie czułem się "napalony marysią" :< No cóż, na drugi ogień poszedł QuickHappy... Nijak nie podziałał. Nitrous też. No cóż, teraz się zabieram za Ecstasy, a wieczorkiem HandOfGod lub GateOfHades. Zobaczymy jak podziała.

@edit
Po Ecstasy - chyba nie poszło tak jak powinno, bo w sumie w takcie nie czułem nic oprócz czasami okresowego mrowienia w podbrzuszu. No i teraz słyszę szum komputera jak by spod wody... Po zakończeniu sesji długo też nie byłem pewien czy to koniec, leżałem przepocony dobre dodatkowe 10 minut... I lekko wszystko się kołysze... Hmm... Pewnie jak bym włożył więcej serca w słuchanie poszło by lepiej... Tak czy inaczej jakieś efekty są...

@edit2
OrgasmQH na odtwarzaczu mp3... No cóż, powiem, że I-Doser DZIAŁA ;D
Pora się zabrać za narkotyki ;D
  • 0

AndrzejS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Właśnie skończyłem 15 % opium i powiem jedno : w życiu nie bałem się tak jak teraz. Jestem sam w domu a słyszę jak jakiś pies szczeka na przedpokoju, ktoś chodzi po mieszkaniu, ludzie z obrazów wodzą za mną wzrokiem, a pluszakom córki cieknie krew z oczu. Może spróbuje quickhappy:/
  • 0

TiMeK.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Testował ktoś może presety związane z LD ? Jak tak to prosiłbym o opinie ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych