Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

vitek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy komus tez wyskakuje takie okienko jak probuje odpalic cokolwiek ?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Co mam zrobic ?!?!?!!?!?

EDIT... ok juz zrobilem
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale badziewie.. .tak szumi ze ledwo slychac te dzwieki....
  • 0

Mick St. John.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://rapidshare.co..._200_Dragow.rar

program i podobno 200 dragów
  • 0

Kruk....
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich właśnie przesłuchałem First love.
First Love
Sexual (VERY Strong)
30 Minutes

The feeling of love is such a hard thing to definem so we will let you experience it yourself. We interviewed hundreds of epople to ask them how they felt, mentally and physically, when they first met the "one." We took all those experiences and feelings and packed them into the First Love dose. You will feel your heart sink, a gentle warming, some arousal, a feeling of well-being, and everything will just be brighter, more beautiful, because you you are in love... love struck by one of our more interesting and powerful doses.

Na początku nic, ale tak 5 minut po przesłuchaniu zaczelo dzialac. Lepszy humor, nie ma problemów, wszystko jest wporzo, cały czas nuce jakieś piosenki, mam śmieszne odruchy, takie jak machanie nogą na lewo i prawo, ogólnie polecam ten dose. Heheh i nie martwcie sie przeciez swiat jest piekny taki.
  • 0

Mick St. John.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

te szumy jak by wodospad to takie ma byc ??
  • 0

Kruk....
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten dose jest ogólnie taki dziwny. Na początku takie pulsowanie, potem dochodzi do tego szum. Dokładnie szum w rodzaju wodospadu. Ale żebyście wiedzieli jak sie przeraziłem gdy w pewnym momencie zrobiło sie zupełnie ciemno. Tak sie przeraziłem a gdy otworzyłem oczy bylo jasno. Okazało sie że włączył się wygaszacz. :D Od tego momentu wyłączyłem wygaszacz i nie mam juz ustawionego zadnego.
  • 0

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

• Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mam pytanie, czy jest jakiś konkretny dobrze usypiający dose?
  • 0

Kruk....
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sleeping Angel czy jak to się tam nazywa. Ale to na pewno to.
  • 0

Lis.

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Drugie pytanie czy słuchanie dosa w mp3 na telefonie daje te same efekty co na kompie i czy to działa?
  • 0

Kruk....
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmmm.... akurat tego to nie wiem, ale na pewno na odtwarzaczu mp3 działa. Dzisiaj rano przed lekcjami słuchałem marihuany i zadziałało.
  • 0

Lis.

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No a skoro w fonie mam mp3 to pewnie na fonie też zadziała THX za odpowiedź, Kruk
  • 0

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ma ktoś z was te Qucik Dose'y ?
Jakie są wasze ulubione dosy które najlepiej na was podziałały?

Ja mam wszystkie, ale 'brałem' tylko marihuane, peyote'a i hash. Swoje wrażenie dot. maryśki już opisywałem, Peyote spowodował u mnie szum w głowie (bardzo dziwnie wyostrzył mi się słuch...), Hash natomiast to rewelacja u mnie była - jak wstałem z łóżka to wszystko robiłem 2 razy szybciej, nie wiem jak ale do kuchni zapieprzałem jak nigdy :P

Ktoś tu pyta o dosy na komie:

Raczej będą działac, z tymże że tylko na słuchawkach :)

2. sprawa - podobno dosy w mp3 zanizaja efekty działania dosa, bo ucinają ledwo słyszalne dźwięki, dlatego lepiej jest słuchać dosów w wav, tyle ze są wiele większe (kilkaset mb chyba) ;/ A jak chcecie słuchać dosów w mp3 to zadbajcie o jakość - 320 kbs.
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

te moje dosy co scaignalem raczej nie sa mp3... nawet nie wiem a i tak straszny szum jest:/ nie wiem czy to specjalnie czy jakas slaba jakosc...
  • 0

Rafik14.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam dwa dosy MP3 Cocaina i A-Bomb. Niestety słaba jakoś, napewno one nie mają 320 kbs. Wrzuciłem je na mp3.
Około 24:00, poszedłem do łóżka zapuściłem swojego pierwszego Dosa w życiu czyli Cocaina. Leżałem z 10 minut w łóźku i zasnąłem. Około 7 rano obudziłem lekko pobudzony, mamrotałem i śpiewałem sobie cały czas pod nosem. Na w-f mieliśmy przebiegnąć 1.5 km na 5. Tak więc zacząłem biegnąć (jestem mały dosyć w gimnazjum, to mi koleś powiedział że na 5 muszę zrobić kilometr). Biegałem kurde i w ogólę się prawie nie zmęczyłem. Byłem jak jakiś nowo narodzony ^^. No nic wróciłem radosny ze szkoły, cały czas w drodzie powrotnej zadawałem głupie pytania koledze.

Niestety przypadkowo wrzuciłem jeszcze na MP3 A-Bomb i zaraz po Cocaine tamtego we śnie słuchałem. Od 18 głowe mi już to rozsadza :(
Nikt nie posiada w bardzo dobrej jakości dosów na mp3, bo jakiego nie ściągne są słabe oraz strasznie szumią. Jakby mi tak nie szumiało to na pewno byłby lepszy efekt :D
  • 0

Lis.

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kurczę chyba posłucham i zmienię format plików na wav, bo brałem 4 dosy: French Roast, Quick Happy, Speed QH i Extazę QH i żaden nie zadziałał :( .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych