Zanim napiszę, o co chodzi, to:
Jeśli ten temat jest w złym miejscu, to przenieście go.
Jeśli, któryś z moderatorów, uzna go za prowokację, to niech go usunie natychmiast.
Dlaczego zakładam ten temat?
Odpowiedź jest prosta- by zapobiec off topom i wypisywaniu obraźliwych tekstów w tematach, do których one nie pasują.
Pomyślałam, że jeżeli, komuś przyjdzie do głowy by komuś naubliżać, to można to zrobić w formie zabawy i rywalizacji. Jednak trzeba się wykazać umiejętnością składania rymów, bo właśnie o to tu chodzi najbardziej.
Wiem, podejrzewam, że to może się nie udać, bo o ile można powstrzymać się od wulgaryzmów, to już z obrazą będzie tu trudniej.
Ach , ten regulamin... Dlatego zwracam się do modów, by nie wstawiać mi warnów, czy skazywać na banicję, bo chodzi mi tylko o pewnego rodzaju rywalizację i świetną zabawę.
W sumie mogło by się obejść bez obrazy, skoro nazywanie kogoś oślą łączką, jest tu dozwolone. W tym momencie nie widzę przeszkód by ten temat był jakiś naganny ![]()
Pamiętacie to?
Jenak, wiadomka... Nie będziemy tu, aż tak sobie przygadywać, ale jak to, w walce na rymy, możemy pisać teksty na różne tematy.
Np. ktoś wybierze dwóch zawodników, np. Mnie i Urgona, wyzywając nas na pojedynek. Jako temat wybrany zostanie np. "Jedzenie kotów." Wiadomo, Ja i Urgon, mamy przeciwstawne zdania. Każdy nasz tekst jest oceniany przez forumowiczów. Na kogo zostanie oddanych więcej głosów, ten wygrywa i typuje kolejnych kandydatów do pojedynku i wybiera jakiś temat. Najlepiej było by gdyby przeciwnicy mieli odmienne poglądy. ![]()
Takie walki na rymy były już na innych znajomych forach, więc, naprawdę nie bierzcie tego za prowokację. Sama kiedyś brałam udział w takich "zawodach" i to jest naprawę fajne
Tylko wiadomo, powinna obowiązywać kultura, tak jak tam. Bo jeśli, komuś będzie zależało tylko na tym by kogoś ośmieszyć czy obrazić, bez związku z tematem, to temat będzie trzeba zamknąć, bo służyć on ma rozrywce, a nie szerzeniu agresji. Mam nadzieję, że zrozumieliście
Na innych forach się udawało, to tutaj też powinno się udać tak sądzę.
Mile widziane są żarty, śmiechy, by inni też mogli się w to wciągnąć i poprawić sobie humor ![]()