Jestem tutaj gościem od wielu lat ale,że jest to mój pierwszy post pragnę na początku przywitać i serdecznie pozdrowić wszystkich urzytkowników tego portalu. Na poczateki kilka słów o sobie- gdy miałem około 20 lat bardzo pociągał mnie temat parapsychologi, telepatii magii itp. Gdzieś na półkach w moim rodzinnym domu zostały dowody tych zainteresowań w postaci kilkunastu książek. Oczywiście dorosłość i codzienne życie oddaliło mnie od tych zainteresowań ale zawsze gdy mam okazję szukam ciekawych informacji na w/w tematy.
Obecnie mam 44 lata więc dla niektórych może wydać to się nie na miejscu, że gość w oim wieku udziela sie na takim forum.
Do rzeczy... Chcę podzielić się z Wami moim przeżyciem sprzed kilku tygodni, dokładnie chodzi mi o paraliż senny i zjawisko ORB.
Zacznę od paraliżu sennego, kilkanaście lat temu doświadczyłem tego przeżycia i to co pamiętam to, że poderwałem się z krzykiem, usiadłem na łóżku, byłem zdezorientowany i nie wiedziałem co mi się przytrafiło. Tyle z tego pamiętam...Powodem wystepowania paraliżu sennego jest podobno nagłe wybudzenie i to własnie mi się przytrafiło. Postaram się opisać tą sytuację najlepiej jak pamietam.
Spałem głeboko i usłyszałem jak ktoś mówi mi do ucha "Krzysiek","Krzysiek"(nie znoszę tej formy mojego imienia), otworzyłem oczy i zobaczyłem twarz mojej zmarłej matki która była bardzo złą osobą i wyrządziła mi wiele krzywd w moim życiu.Twarz matki uciekła w głąb pokoju i wtedy zorientowałem się,że nie mogę sie poruszyć. Leżałem na wznak obie ręce miałem położone na klatce piersiowej, wiedziałem ,że mam rozchylone usta i pełną świadomość tego co się dzieje z mną. Powtarzałem cedząc przez zęby puść mnie, puść mnie... Wyrwałem się z tego paraliżu i pierwesze co zrobiłem (zdrętwiałą ręką) zdjęcia do okoła pokoju w którym spałem.
Nie chcę narazić się na Waszą śmieszność lub niedowierzanie ale to mi się przytrafiło i uchwyciłem coś na zdjęciu. Może któreś z Was zada sobie pytanie "dlaczego ten gość w takiej chwili robił zdjęcia?" - bo od lat jestem fotografem amatorem i chyba nie ma dnia w moim życiu bez zrobienia zdjęcia.
Chcę zamieścić zamieścić zdjęcie zrobione 3-go Stycznia tego roku około godziny 04:30. Ocena należy do Was i będę wdzięczny za wszelkie uwagi i spostrzeżenia odnośnie tego materiału.
Pozdrawiam serdecznie Krzysztof
IMG_0170.MOV 5.54 MB
277 Liczba pobrań