@Eisaz
weź się zdecyduj... nie można być kobietą i mężczyzną jednocześnie (a jeśli niektórym osobom to się zdarza, to jest to kalectwo)
i koniakowy i rdzawy to bardzo ciepłe barwy, więc pewnie lubisz ciepło i sama jesteś ciepłą osobą.
lubisz bliskość innych ludzi, lubisz kontakt fizyczny, jesteś raczej otwarta... drażni cię kiedy sprawy rozwiązują się zbyt wolno. Wolisz raczej żeby coś się działo.
@Stary
popielaty to kolor indywidualistów i sceptyków. jest chłodny, więc pewnie masz dosyć spory dystans do tego co ktoś ci mówi. nie jesteś zbyt towarzyski...
UWAGA PUNKT ZWROTNY TEMATU ![]()
Ciekawe co się stanie jak zostawię wam ten temat.
On nie jest dla mnie, chciałam was nauczyć bycia wrażliwszymi na kolory i odczytywania znaczeń niektórych barw, żebyście chociażby wiedzieli, jak sobie pomalować ściany w domu, żeby się w nim dobrze czuć... A ja tu się bawię w "kolorową wróżkę" wcale nie o to mi chodziło ![]()
Opisałam już dużo kolorów, myślę że można na tym będzie bazować przy samodzielnej interpretacji. Proponuję żeby od teraz każda następna osoba spróbowała określić co oznaczają zestawy kolorów które wpisze poprzednik, a potem wpisała swoje ulubione kolory, które będą ocenione z kolei przez następnego użytkownika.
Zacznę może od swoich, a potem ktoś mnie zdiagnozuje i napisze swoje, itd.
Moje ulubione kolory to przede wszystkim czerwienie- zwykła czerwień, bordo, burgund, róż pompejański i kolor wiśniowy. Do tego czerń i kolor stalowy. lubię też czystą zieleń "zielony" z wikipedii, karmin i sadzę angielską.
Życzę powodzenia odczytującemu ![]()