Mam swój ekspres do latte, nigdy nie byłem w Starbucksie. 
Widzisz Atonku, o to chodzi że ludzie mają swoje cele, ideały, marzenia, plany. Tylko że każdy ma inne, a Wy chcecie wszystkim narzucić swoje.
Jestem przekonany że moimi ideałami i moją pracą daje Polsce znacznie więcej niż Ty swoim jątrzeniem. Wiesz co jest najlepsze? Nie trzeba za nie umierać, to nawet niewskazane, bo wtedy nie dasz już z siebie nic więcej. A jak będzie to co jest postępować, to stąd wyjadę i będę tworzył wartość dodaną nowych technologii i designu za granicą. Bo skoro mnie nie chcą i mam się gryźć z frustratami? 
W głowie mi się nie mieści ile w takich ludziach nienawiści, złości i jadu. Ty tutaj mówisz ciągle o walce, przewijają się wzniosłe ideały które trzeba komuś narzucić.
Przykre że nie umiesz zbudować poczucia własnej godności we własnym wnętrzu, tylko znajdujesz sobie idoli których dążenie do władzy traktujesz jako swój sukces i spełnienie.
Pamiętasz konia z Folwarku Zwierzęcego? 
Forum które powinno być ostoją otwartości umysłu, w końcu paranormalne, ale to powinno się przekładać też na inne aspekty, stało się siedliskiem betonowych przekonań.
Shame.
Wracając do tematu, to w Polsce drastycznie wzrasta ilość napaści na tle rasistowskim. Nie widzę słów sprzeciwu. Uważacie że to jest ok?