Najlepszy newsman - osoba mająca talent do wynajdywania ciekawych newsów, artykułów, informacji i zamieszczania ich na forum.
Napisano 28.12.2015 - 22:43
1. Kazuhaki @up kto tu się znalazł na mojej liście ![]()
2. Simbarosa
Gość_critter☆
Napisano 29.12.2015 - 01:55
Bardzo trudny wybór bo cała kadra robi świetną robotę a mogę obstawić tylko trzy miejsca. Każdy z redaktorów zasłużył żeby się na niej znaleźć.
1.Staniq
2.Kpiarz
3. Kronikarz Przedwiecznych
Podkreślam, że gdybym na te miejsca wskazał inne osoby to również byłby to dobry wybór.
Napisano 31.12.2015 - 13:26
Słowo się rzekło, więc tu typujemy "młodzież".
1. Critter
Bez dwóch zdań, najbardziej zaangażowany spośród "świeżaków" w wyszukiwanie newsów. Wrzuca dużo, wrzuca ciekawie i traktuje to bardzo osobiście (czasem nawet za bardzo, powiedziałbym ale to świadczy o tym, że nie robi tego na odpierdziel).
2. Legendarny
Może nie przytłacza tak bardzo ilością ale za to jakość jest bez zarzutu (a w sumie w tej kategorii o jakość przecież chodzi). To drugie miejsce w moim typowaniu, niech traktuje jako zachętę, bo z obserwacji wiem, że w tej robocie ludzie się dość szybko wypalają ![]()
3. Kazuhaki
Tu miałem pewien problem (w sensie, czy nie rzucić Kazu wyżej) ale zdecydowało to, że pracuje on zrywami. Gdyby robił to bardziej regularnie, to chyba wykosiłby Legendarnego w moim głosowaniu. Jego ostatnia aktywność wskazuje też na to, że jakby Szaraki ogłaszać (przynajmniej dla Kazu) co dwa miesiące, to gość wyrobiłby w jeden rok normę na kilka lat do przodu - co poddaję pod rozwagę dyrekcji i Ojcu Opiekunowi Staniq'owi ![]()
"Honorowego Newsmana" przyznaję Alis, która pomimo bardzo króciutkiego stażu, pokazała, że i potrafi i chce jej się - jest więc duża szansa, że przyszły rok będzie dla niej ![]()
Napisano 23.01.2016 - 11:34
1. Critter
2. Edward Kenway
3. Legendarny
Gość_.Uzurpator.
Napisano 28.01.2016 - 20:30
1. Staniq
2. kpiarz
3. Wonder
Użytkownik .Uzurpator. edytował ten post 28.01.2016 - 20:30
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych