Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ataki w Paryżu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
346 odpowiedzi w tym temacie

katabas.
  • Tematów: 24
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Europa przetrwa tylko wtedy, jeśli zamieni się w twierdzę i przestanie wpuszczać muzułmańskich imigrantów. Nie wiem, jakie siano musi mieć Merkel czy Francuzi w głowie, że dobrowolnie godzą się na islamską inwazję na swoje kraje (no bo przecież raczej tego typu krajom nikt nic nie każe). Boją się bozi, allaha czy co? Ja słyszałem o masońskich teoriach mieszania ras itd., ale u Merkel wygląda mi to na czyste, durne, samobójcze pięknoduchostwo.
  • 0

Shiver.

Silent Reaper

• Tematów: 19
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Najbardziej bawi mnie obecnie fakt jak to kolejne mądre głowy w TV twierdzą, że u nas wszystko jest pod kontrolą. Nie wiem czy choć 10% ludności kraju ma świadomość tego, że tak naprawdę nie mamy nawet ustawy antyterrorystycznej (jak np. w USA).

Posiłkować się na chwilę obecną możemy tylko rozdziałem XVIII czyli "Przestępstwa przeciwko obronności", kodeksu karnego (Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r.). Co też tu mamy ciekawego (http://www.arslege.p...-karny/k1/s196/):

"Art. 140. Zamach terrorystyczny
§ 1. Kto, w celu osłabienia mocy obronnej Rzeczypospolitej Polskiej, dopuszcza się gwałtownego zamachu na jednostkę Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej, niszczy lub uszkadza obiekt albo urządzenie o znaczeniu obronnym,
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 2. Jeżeli następstwem czynu jest śmierć człowieka lub ciężki uszczerbek na zdrowiu wielu osób, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."

Reasumując powyższe, na chwilę obecną gdyby u nas przeprowadzono podobny atak jak w Paryżu sami widzicie jakimi karami zagrożeni byliby  terroryści. Są to moim zdaniem mega pobłażliwe kary. Dlatego też wszyscy z obozu władzy, którzy teraz tak ochoczo lecą do TV wymądrzać się w temacie zamachu, powinni spiąć pewną część ciała i zająć się pracami nad ustawą antyterrorystyczną.

Europa przetrwa tylko wtedy, jeśli zamieni się w twierdzę i przestanie wpuszczać muzułmańskich imigrantów. Nie wiem, jakie siano musi mieć Merkel czy Francuzi w głowie, że dobrowolnie godzą się na islamską inwazję na swoje kraje (no bo przecież raczej tego typu krajom nikt nic nie każe). Boją się bozi, allaha czy co? Ja słyszałem o masońskich teoriach mieszania ras itd., ale u Merkel wygląda mi to na czyste, durne, samobójcze pięknoduchostwo.

Moim zdaniem przyczyna jest inna i nie ma żadnego powiązania z tym co napisałeś. Oczywiście oficjalnie nikt się do tego nie przyzna, wygłaszając głupoty na temat humanitaryzmie w obliczu wojny Syrii. Dzietność w Niemczech lecie na łeb na szyję, po prostu to tykająca bomba z opóźnionym zapłonem czyli załamanie demograficzne. U nas w sumie jest nie wiele lepiej. Dlatego Angela musi z nożem na gardle ratować socjalno-bankowo-rentowy schemat, który obecnie działa. Niemcy moim zdaniem nie zrobią nic, żeby zmienić taką politykę. Co więcej jestem niemal pewny, że jeśli do władzy doszłyby partię przeciwstawiające się temu co się obecnie dzieje, będziemy mieli operacją fałszywej flagi. Zrobią wszystko, kosztem wolności obywateli aby ratować system.  Ekonomia jest bezlitosna  i jesteśmy tylko cyferkami. We Francji dzietność jest na lepszym poziomie ale tylko właśnie dzięki imigrantom, którzy reprodukują się jak przysłowiowe króliki.

Użytkownik Partuszew edytował ten post 15.11.2015 - 19:10

• 0

karbon.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niemcy. Antyterroryści wpadli do meczetu w poszukiwaniu islamistów. Aby nie urazić ich uczuć religijnych, akcję przeprowadzili w skarpetkach, gdyż zgodnie z muzułmańską tradycją, do świątyni nie wchodzi się w butach.

http://pikio.pl/anty...uc-religijnych/

Serio? To jest prawda czy jakis fejk o.O

Podajesz news z przed ponad miesiąca! 

ultimate

• 0

Rogowiak.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Mistrzyni logiki missis Joanna Mucha pucowała się w polskim radiu z tekstami : „imigranci mogą nas ubogacić kulturowo”. Czy tylko mnie nachodzi coraz bardziej chęć złapania jakiegoś narzędzia w rękę i urządzić małą krucjatę na te tępe głowy w rządzie?

Wzbogacają już wiele krajów kulturowo. Tak wzbogacili Szwecję, że już jej praktycznie nie ma, nie istnieje jako państwo Szwedzkie samo w  sobie. Niemcy to druga Turcja a Francja stała się dobitnym i niestety brutalnym przykładem wzbogacenia kulturowego. 

Tutaj obraz tego jak przysłużyli się w rozwój kraju który ich wziął pod swoje skrzydła. (fotografia raczej autentyczna). Słynny już klub Le Bataclan.

http://pl.tinypic.com/r/2w5vcqt/9 - fotografia drastyczna +18

Ciapate z isisu (celowo z małej litery) już wcześniej mówili śmiało i otwarcie, że w fali imigrantów która obecnie zalewa nasze ziemie przetoczy swoich wojaków, żeby zwalczali niewiernych i ustanawiali pieprzony dżihad w Europie. Ich plan i wizja się spełnia. To ostry paradoks bo pomagają w tym rządy poszczególnych krajów jak np Francja. Wystarczy spojrzeć na zdjęcie powyżej.

Niech zwolennicy niańczenia tych zwierząt zastanowią się nad sobą i wkleją tę fotę na tapetę monitora, wydrukują i powieszą na ścianie, telewizorze, lodówce, najlepiej po całej chałupie w każdym kącie. Może zakoduje im się wtedy we łbach tego co zachodzi obecnie i jakie niebezpieczeństwo sobie sami stworzyliśmy. Nie wtapiam tutaj w tą całą sytuacje z islamistami teorii spiskowych, illuminatów czy innych masonerskich lamusów celowo. Bo nawet oni przy naszej trzeźwo myślącej postawie, zdecydowanej i może dla niektórych niedorzecznej ale agresywnej nie dali by rady stworzyć tego co aktualnie tworzą. 

Miałem przyjemność rozmawiać kiedyś z żołnierzem który odbył kilka tur w Iraku jak i Afganistanie. Zdawał sobie sprawę z tego na czym polega ta wojna, kto napędza ten konflikt i po co on został rozpętany. Ale powiedział fajne słowa, że woli się tłuc z tymi brudasami tam w ich zakątku świata niż robić to tutaj u nas we własnym kraju. I ma nadzieje, że nigdy nie będzie trzeba tego robić w Polsce. Teraz jego słowa tracą na wartości bo będziemy musieli się orać właśnie u nas.

Szkoda tylko, że będą cierpieć i już cierpią na tym wszystkim niewinni i częśto bezbronni ludzie bo nie każdy jest urodzonym wojownikiem. Za to kopaczowa (tutaj również celowo z małej) angele i inne camerony będą bezpiecznie grzać swoje **** w ciepłych rezydencjach. 

Narazie mamy u siebie względny spokój ale zacznie się płacz i zgrzytanie zębów kiedy w naszej stolicy zaczną wydzierać mordy z hasłem allahu akhbar i biegać z kałachami. Jeśli ktoś nie dopuszcza do siebie takiej myśli nawet i przykład z Paryża uznaje za coś co się czasami zdarza i nie widzi problemu w fali imigracyjnej ciapatych to współczuje mu i życzę jak najszybszego zejścia z tego świata.

Trzeba temat nagłaśniać i siać propagandę gdzie się da. Gadać z ludźmi i niektórym tłumaczyć pewne rzeczy. Bo biada powiadam ja wam wszystkim będzie. 

wulgaryzmy.gif

ostrzezenie.gif

Edytuj mój wpis jeszcze raz, to się pożegnamy na jakiś czas. I opanuj się troszkę, bo przeginasz.

Kronikarz

• 9

#Stanowski2025.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Ja tu tylko to zostawię.

Ciekawe czy są Muzułmanami? hmmm...

• 7

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

Cały internet pokazuje tą fotografie, jest szansa, że te młode "kobiety z dziećmi" cieszą się z wyniku meczu! 

• 0

Cait Sith.
  • Tematów: 159
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Francuzi zaatakowali... francuskich narodowców protestujących przeciw islamizacji

Grupka narodowców domagała się deportacji islamistów ze swojego kraju. Zostali obrzuceni obelgami, opluci i zaatakowani przez swoich rodaków "upamiętniających ofiary" piątkowych zamachów w Paryżu.

Do zdarzenia doszło wczoraj w mieście Lille. O godzinie 15 na lokalnym Placu Republiki zebrało się około 500 osób na "manifestacji solidarności" z ofiarami ataków "Państwa Islamskiego". Organizowała ją lewicowa Liga Praw Człowieka (LDH). Na uboczu tej manifestacji odbywała pikieta 15 osób z racami i banerem wzywającym do deportacji islamistów z Francji. Byli to sympatycy Frontu Narodwego. Samookreśleni "obrońcy praw człowieka" podburzyli tłum przeciw narodowcom. Ten ruszył w ich kierunku z okrzykami "Faszyści precz". Doszło do opluwania narodowców. Policja miast ochraniać atakowanych agresywnie wypchnęła ich z placu.

No dacie wiarę?!

Tymczasem na naszym podwórku:

"Wstyd na całą Europę po słowach przyszłego ministra. "W Paryżu nie wyschła jeszcze krew"

"Złoty medal dla Polski za ignorancję" - pisze Lotte Leicht, szefowa europejskiego oddziału Human Rights Watch. "Jestem zdumiony reakcją Polski. Przecież krew jeszcze nie wyschła na ulicach Paryża" - dodaje Henry Foy, korespondent "Financial Times". To reakcje na zapowiedzi nowego rządu, który ogłosił, że Polska wycofa się z ustaleń w sprawie uchodźców"

"Krwawe ataki terrorystyczne w Paryżu obiektywnie nie były powiązane z europejskim kryzysem imigranckim. Przyczyną zamachów nie jest przyjmowanie przez Francję uchodźców, bo w odróżnieniu od Niemiec i Szwecji Francja nie przyjęła ich wielu. Nie jest też wiarygodna opinia, że główną odpowiedzialność za serię ataków ponoszą uchodźcy, którzy niedawno ściągnęli do Europy wskutek wojny w Syrii. Ludzie, którzy przekraczali góry czy przepływali na tratwach Morze Śródziemne, nie przybyli do Francji, by natychmiast zmienić się w terrorystów."

Na całym kontynencie - w Polsce, Holandii, Szwecji i w samej Francji - już rośnie poparcie dla ugrupowań skrajnie prawicowych, antyeuropejskich czy antyimigranckich.

Europa potrzebuje konsekwentnej strategii militarnej nie tylko w celu powstrzymania PI, lecz także jego zniszczenia. Najpierw zaś - by zachować swobodę przemieszczania się w obrębie swoich granic i zapobiec przejęciu władzy przez skrajnie prawicowe rządy - Europa musi odzyskać kontrolę nad swoimi zewnętrznymi granicami, stworzyć centra przyjmowania uchodźców w punktach przekraczania granic i patrolować swoje wybrzeża.

Wszystko to nie dlatego, że istnieje rzeczywisty związek między uchodźcami a terrorem w Paryżu, lecz dlatego, że nie można pozwolić skrajnym siłom, by wykorzystywały poczucie niepewności dla zdobycia władzy.

Czytaliście kiedyś podobne brednie?

• 5

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

Cały internet pokazuje tą fotografie, jest szansa, że te młode "kobiety z dziećmi" cieszą się z wyniku meczu! 

Tym bardziej, że ciężko powiedzieć czy to Niemieccy czy Francuscy kibice. :D

• 0

razzish.
  • Tematów: 4
Reputacja

Napisano

Nie wiem co mam o tym sądzić, ale jedna z misji w grze Battlefield 3 dotyczy zamachu w Paryżu.

Misja ta odbywa sie 13 listopada.

PS: Gra jest z 2011 roku...

Użytkownik razzish edytował ten post 15.11.2015 - 20:13

• 1

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czytaliście kiedyś podobne brednie?

Takie reakcje zachodu to miód na moje serce! Więcej proszę, więcej! Wtedy wiem, że działania rządu są działaniami DLA POLAKÓW!

Jak ja bym chciał tak wyjść na mównice i powiedzieć tym wszystkim rządzącym na zachodzie co o ty myślę, ah...

Użytkownik Daniel. edytował ten post 15.11.2015 - 20:14

• 0

Shiver.

Silent Reaper

• Tematów: 19
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Wstyd na całą Europę po słowach przyszłego ministra. "W Paryżu nie wyschła jeszcze krew"

"Złoty medal dla Polski za ignorancję" - pisze Lotte Leicht, szefowa europejskiego oddziału Human Rights Watch. "Jestem zdumiony reakcją Polski. Przecież krew jeszcze nie wyschła na ulicach Paryża" - dodaje Henry Foy, korespondent "Financial Times". To reakcje na zapowiedzi nowego rządu, który ogłosił, że Polska wycofa się z ustaleń w sprawie uchodźców"

Na całą Europę hahaha dobre :) Czyli kogo ? Na gromadkę zakamieniałych lewaków – dwoje z Human Rights Watch, jednego z niemieckich Zielonych  i na dokładkę do tego jednego korespondenta z Financial Times, tygodnika mieniącego się konserwatywnym. To jest w zasadzie ta „cała Europa” ? Mocne :D Czerska jak zawsze w formie czyli w oparach absurdu.....

Użytkownik Partuszew edytował ten post 15.11.2015 - 20:30

• 4

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeden zamachowców z Paryża to Ismael Mostefai urodzony w Belgii, jego rodzina pochodzi z Algierii. Jego brat został aresztowany, trzeciego poszukują:

http://wiadomosci.wp...,wiadomosc.html

• 0

Lili.
  • Tematów: 14
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem przyczyna jest inna i nie ma żadnego powiązania z tym co napisałeś. Oczywiście oficjalnie nikt się do tego nie przyzna, wygłaszając głupoty na temat humanitaryzmie w obliczu wojny Syrii. Dzietność w Niemczech lecie na łeb na szyję, po prostu to tykająca bomba z opóźnionym zapłonem czyli załamanie demograficzne. U nas w sumie jest nie wiele lepiej. Dlatego Angela musi z nożem na gardle ratować socjalno-bankowo-rentowy schemat, który obecnie działa. Niemcy moim zdaniem nie zrobią nic, żeby zmienić taką politykę. Co więcej jestem niemal pewny, że jeśli do władzy doszłyby partię przeciwstawiające się temu co się obecnie dzieje, będziemy mieli operacją fałszywej flagi. Zrobią wszystko, kosztem wolności obywateli aby ratować system.  Ekonomia jest bezlitosna  i jesteśmy tylko cyferkami. We Francji dzietność jest na lepszym poziomie ale tylko właśnie dzięki imigrantom, którzy reprodukują się jak przysłowiowe króliki.

w Niemczech faktycznie jest widoczny spadek urodzeń, ale to ma nie tylko swoje korzenie w tym, że jest to starzejące się społeczeństwo, a również w tym, że odkąd Niemcy stali się państwem baaardzo dalece tolerancyjnym, wzrosła liczba osób homoseksualnych. oczywiście kobiety czasem decydują sie na dziecko, mimo wszystko, ponieważ popycha je do tego natura, ale już mężczyźni nie.

zgodzę się, że mają z tym niesamowity problem i faktycznie Merkel może do tego dążyć poprzez przyjmowanie uchodźców, którzy jak widać są zazwyczaj rodzinami wielodzietnymi, jednak druga sprawa, że oni nie przyjeżdżają tutaj pracować i dorabiać Niemców, a żyć z socjalu.

• 0

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niech mi ktoś wytłumaczy jak można ratować dany kraj, w którym spada liczba urodzeń ściągając do niego ludzi INNEJ narodowości? Przecież to jest jakieś chore i niedorzeczne. Dane państwo ma swoją historię, tradycję, kulturę, etc. Naprawdę chcielibyście, żeby za 100 lat "Polakami" byli jacyś kolorowi?

To NIE JEST ratowanie danego kraju, to jest przyspieszanie jego upadku, to jest ZMIANA narodowości. Ci ludzie nie mają nic wspólnego z historią i korzeniami tych krajów, ich przodkowie nie walczyli za wolność, nie mają tej kultury i zasad, nie mają tego we krwi.

Jeden powiązany z zamachami, urodził się w Belgii 26 lat temu, a nazywa się...Abdeslam Salah! Chcielibyście, żeby tak się nazywali przyszli Polacy? Co oni by mieli wspólnego z naszym krajem i tradycją narodową? NIC! Byliby tylko sztucznym tworem ciągnącym nazwę "Polska". Mam nadzieje, że nigdy tak poroniony pomysł nie wejdzie w Polsce, by naszą Polskość ratować ściągając takich ludzi.

EDIT: Niemcy jakoś wcale się nie umacniają jako Niemcy, tylko co raz prędzej zamieniają się w Turcję 2.0

Użytkownik Daniel. edytował ten post 15.11.2015 - 20:48

• 4

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

odkąd Niemcy stali się państwem baaardzo dalece tolerancyjnym, wzrosła liczba osób homoseksualnych. oczywiście kobiety czasem decydują sie na dziecko, mimo wszystko, ponieważ popycha je do tego natura, ale już mężczyźni nie.

Homoseksualistów jest w Niemczech ok. 2-3%. To nie ma wpływu na dzietność. Tak że chyba ci się źle wydaje.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych