Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rozprzestrzenia się moda na skaryfikacje a'la Popek (drastyczne, +18)

• Please log in to reply
44 replies to this topic

#Stanowski2025.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Popek kreuje się na gangstera i z tą dziarą jak gangster wygląda. Natomiast ten chłopaczek wygląda teraz jakby ojciec przywalił mu krzesłem :) Jeszcze zainteresuje się nim opieka społeczna i stwierdzą, że jest ofiarą przemocy domowej :)

Użytkownik Sebastian. edytował ten post 13.07.2015 - 19:22

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak na razie Popek i naśladujący go fan stali się sławni - tylko że kiedyś zainteresowanie minie a blizny zostaną. W interncie można znaleźć przykłady dość ładnych skaryfikacji - to co zrobił Popek jest po prostu brzydkie.

Użytkownik Zaciekawiony edytował ten post 13.07.2015 - 19:26

#Stanowski2025.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Te blizny Popka też mi się nie podobają. Chciał pewnie żeby jego szramę kojarzono z obrażeniami po jakiejś walce ulicznej czy coś w tym stylu, ja gdy pierwszy raz zobaczyłem Popka to właśnie takie wrażenie odniosłem.

Użytkownik Sebastian. edytował ten post 13.07.2015 - 19:56

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Szramy na twarzy jako symbol męskości i udziału w wielu bitwach, to zresztą ciekawy motyw popkultury - popatrzcie na wizerunki bohaterów gier komputerowych, ci którzy mają być kojarzeni z brutalną walką mają w większości szramy na twarzy, w 80% przypadków jest to szrama przecinająca jedno oko. (natomiast skrytobójcy i łucznicy zwykle są przedstawiani jako szczupli i gładkolicy).

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale co innego szrama w wyniku prawdziwej walki, obrony czegoś/kogoś a co innego debil który nożem kuchennym wycina sobie skórę z twarzy, prawda?

81be440c4b71ac20ec4db135394c4d7e.png

JGK.

Libertarianin

• Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak chciał wyglądać poważnie z tymi bliznami, to mógł od razu podciąć sobie gardło. W trumnie wyglądałby zdecydowanie poważniej.

PWU.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę, że to jego taki konik i to lubi, a jeżeli Mu to pasuje to ok.
Gorzej jak jego sladem pójdą jacyś nieletni.

Użytkownik Paweł Łapiński edytował ten post 15.07.2015 - 20:03

#23 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.
  • Tematów: 0

Napisano

Jak chciał wyglądać poważnie z tymi bliznami, to mógł od razu podciąć sobie gardło. W trumnie wyglądałby zdecydowanie poważniej.

Rozumiem, że możesz faceta nie lubić ale życzenie komuś śmierci jest lekką przesadą. Opanuj się człowiecze.

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przecież jego wpis to nie jest życzenie mu śmierci.

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Taka mała animacja na ten temat.  :szczerb:

Ze względu na wulgarny język +18

https://www.youtube....h?v=3swQjk1VtNQ

Clark Kent.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patrze na fotki z tego "zabiegu" i wychodzi na to, że to domowa robota. Swoje gałki oczne, które planuje wydziarać barwnikiem(też świeża moda, która zawitała w europie z amerykańskich więzień) pewnie też odda w ręce jakiegoś patologa. Niewiele brakuje, żeby sobie Karolek krzywde zrobił na całe życie.   

Twoja stara.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patrze na fotki z tego "zabiegu" i wychodzi na to, że to domowa robota. Swoje gałki oczne, które planuje wydziarać barwnikiem(też świeża moda, która zawitała w europie z amerykańskich więzień) pewnie też odda w ręce jakiegoś patologa. Niewiele brakuje, żeby sobie Karolek krzywde zrobił na całe życie.   

Przecież już zrobił :)

Twoja stara.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wywiad ze Skaryfikatorem :)

Kazuhaki.
  • Tematów: 176
  • Artykułów: 6
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja to bardziej jestem załamany jego tatuażem "Thug Life" na szyi...

Cadavera.
  • Tematów: 3
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Zagojona czy też niezagojona mysle że ta szrama i tak moze się paprać ze wzgledu na dużo cieńsza skórę w tym rejonie. Barwienie gałek ocznych wyglada czasem bardzo ciekawie ale nieudolny zabieg ponoć może pozbawić wzroku.

Zgadzam sie z przedmówcami-przerażajaca jest ilosć lajków i tam pal go sześc polubienie profilu. Niektórzy mogli dla jaj przycisnąć łapkę lub zrobic to impulsywnie. Mnie bardziej przeraża ilość lajków pod każdym jego nowym zdjęciem i postem na fejsie....to idzie w setki moi drodzy....

Jakby tego było malo ten chlopak jest niezwykle wulgarny i prymitywny. Rozumiem niektórych maniaków body modifications ale dobrze jak jest w tym jakiś umiar i względna spojnośc wizerunku. Ciekawe jak on znajdzie prace a jesli zechce miec kogos -dziewczynę. Jest nastolatkiem ktory pewnie nawet nie wie co chce robic w życiu. Jesli ktoś jest muzykiem, artystą lub jakims innym celebrities to wszystko jedno co ze soba zrobi- i tak bedzie ustawiony finansowo do konca zycia. A taki chlopaczek to co może? Nikt w jego otoczeniu nie bedzie traktowac go powaznie no poza kumplami którzy z czasem tez pewnie się wykrusza.

Tak na rozluźnienie gęstej atmosfery do bardziej dziwacznych i jednocześnie mniej  radykalnych zalicza sie powstała w Kanadzie a praktykowana w  japoni moda o ktorej memy pojawiły się na polskich stronach kilka lat temu zwana ,bagel head'. Jest to malo radykalna sprawa ponieważ rzeczony dołeczek wchłania się po 6-24 godzinach.

Niemniej przyznajcie-wygląda to idiotycznie

cHdktT0.jpg?1

Użytkownik Cadavera edytował ten post 17.07.2015 - 02:06

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych