Musi się strasznie dzieciakom nudzić na lekcjach w gimnazjum. Az strach się bać co jeszcze wymyślą. Teraz tylko czekać na RUSSIAN ROULETTE CHALLENGE.
Napisano 28.05.2015 - 14:41
Musi się strasznie dzieciakom nudzić na lekcjach w gimnazjum. Az strach się bać co jeszcze wymyślą. Teraz tylko czekać na RUSSIAN ROULETTE CHALLENGE.
Napisano 28.05.2015 - 15:04
Jak dobrze że nie mam fejsa:) dzięki temu mija mnie choć część takich głupich pierdół...
Ja mam, ale znajomi nie wstawiają tego. Chyba zależy od tego, jakich się ma znajomych.
Napisano 28.05.2015 - 15:15
To akurat nie byłoby takie złe. Natura sama eliminuje zbędne jednostki![]()
Tia pamiętam jak był challenge aby wypić puszkę piwa na raz. Ludzie zaczęli eksperymentować i chyba w Australii ktoś przeholował i sobie zmarł(u nas to poł litra wódy walili jak widziałem i stali :v). Selekcja naturalna znów się potwierdza.
Napisano 28.05.2015 - 15:31
Naprawdę kiedy TY byłeś młody młodzież nie miała głupich pomysłów? Takich, które teoretycznie mogły skończyć się uszkodzeniem czegoś, kogoś, albo po prostu były głupie?
Czy może działa dysonans podecyzyjny... Złamałem sobie nogę, w domu ojciec zlał mnie patelnią, ale to był w sumie dobry pomysł
Tia pamiętam jak był challenge aby wypić puszkę piwa na raz. Ludzie zaczęli eksperymentować i chyba w Australii ktoś przeholował i sobie zmarł
A widziałeś ten challenge?
Napisano 28.05.2015 - 21:22
A czemu akurat Spritem?
Napisano 28.05.2015 - 23:29
Tylko dzieci mogły coś takiego wymyślić.
Dokładnie jestem tego samego zdania
Napisano 29.05.2015 - 01:09
Mam fejsa od dawna i jakoś NIGDY na żadne challenge poza water bucket się nie natknęłam. Współczuję tym którzy czasem zabłądzą po dziwnej stronie Internetu czy też facebooka A domorosłe wzywanie duchów przez nastolatki to sprawa stara jak świat zapewne sprzed epoki Internetu.
Napisano 29.05.2015 - 01:33
Naprawdę kiedy TY byłeś młody młodzież nie miała głupich pomysłów? Takich, które teoretycznie mogły skończyć się uszkodzeniem czegoś, kogoś, albo po prostu były głupie?
Czy może działa dysonans podecyzyjny... Złamałem sobie nogę, w domu ojciec zlał mnie patelnią, ale to był w sumie dobry pomysł
Tia pamiętam jak był challenge aby wypić puszkę piwa na raz. Ludzie zaczęli eksperymentować i chyba w Australii ktoś przeholował i sobie zmarł
A widziałeś ten challenge?
No wyobraź sobie ze ciągle czuje się młoda i tak ogólnie to płci żeńskiej jestem. Zafascynowany moim leciwym wiekiem nie zdążyłeś chyba tego zauważyć! Powiem Ci w sekrecie ze czasem nawet takiej starowince jak ja przychodzą do głowy głupoty! Problem się pojawia, jak trafi głupi na głupszego i dzielą się tym na portalach społecznościowych rozsiewając głupotę na jeszcze głupszych od siebie! Moze miałam to szczęście urodzić się w tych prehistorycznych, zamierzchłych czasach kiedy nie było (o zgrozo!) Fejsa. Dziękuje za to opatrzności, ze kiedy BYŁAM młoda nikt nie uczył mnie jak się wessać w otwór od plastikowej butelki by mieć usta jak KIM K. Nie zwalajmy wszystkich błędów na młodość...
Użytkownik MAHARET edytował ten post 29.05.2015 - 01:51
Napisano 29.05.2015 - 11:58
Jak ktoś chce zrobić coś głupiego to to zrobi, nieważne co to będzie. Tu nie chodzi o przywoływanie duchów, po prostu się nudzą.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych