Skocz do zawartości

Zdjęcie

Po co jest forum Paranormalne?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Po co jest forum Paranormalne? (78 użytkowników oddało głos)

co można na forum?

1. Głosowano Forum jest po to żeby przedstawiać niesamowite historie. (35 głosów [14.34%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.34%

2. Głosowano Forum jest po to żeby podyskutować o przedstawionych historiach. (63 głosów [25.82%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.82%

3. Głosowano Dopuszczalne są dociekania na temat autentyczności przedstawianych zdarzeń. (53 głosów [21.72%] - Zobacz)

Procent z głosów: 21.72%

4. Niedopuszczalne są jakiekolwiek pytania i prośby o dowody. (1 głosów [0.41%] - Zobacz)

Procent z głosów: 0.41%

5. Wszelkie żartobliwe zwroty i określenia są zabronione. (3 głosów [1.23%] - Zobacz)

Procent z głosów: 1.23%

6. Głosowano Żartobliwy ton jest mile widziany. (36 głosów [14.75%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.75%

7. Sceptycy nie powinni się wypowiadać. (6 głosów [2.46%] - Zobacz)

Procent z głosów: 2.46%

8. Głosowano Wypowiedzi sceptyków są mile widziane. (47 głosów [19.26%] - Zobacz)

Procent z głosów: 19.26%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

\\V//.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W ankiecie brakuje stanowczo pytania: "Czy na forum powinno się próbować WYJAŚNIĆ naturę obserwowanych zjawisk". Niektóre zjawiska (np. UFO) mogą okazać się w bliższej lub dalszej perspektywie czasu zjawiskami normalnymi (zwyczajnymi, wyjaśnionymi naukowo), a teraz pozostawać paranormalnymi, tylko dlatego, że nie posiadamy wystarczającej wiedzy o otaczającym nas wszechświecie.

• 0

Vaqowsky.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Miałem jakiegoś dziwnego laga i kliknąłem przedostatnią opcję xD zamiast ostatniej :)

Jednakże też czasami nie mogę oprzeć się wrażeniu, że niektórzy tutaj są tylko po to aby negować zjawiska paranormalne. Być fajny, mądrym - przez kompleksy jakieś chyba. To tylko moje wrażenie i oczywiście mogę być w błędzie.

Głosy sceptyków są bardzo potrzebne gdyż na forum zrobiłby się śmietnik. Chociaż patrząc na temat o chemtrailach to już nie wiem co myśleć. Przecież ten temat już dawno powinien zostać zablokowany.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych