Poza tym jak można kibicować tak słabej drużynie jak "Ruch coś tam"?? To są kopacze, a nie piłkarze
.
założę się ze każdy z tych piłkarzy milion razy lepiej gra od ciebie.....
Ciekawie by wyglądały wasze komentarze jak np. wasza córka by dostała rozbitą butelką w głowę, podczas tej bójki.
ciekawe jak by wyglądał twój komentarz gdyby np: twoja córka była zaczepiana i obrażana przez tych meksykanów, i gdyby jej nikt nie pomógł
Polascy kibole znowu zrobili obciach na arenie międzynarodowej. Takie jest moje zdanie.
Meksykańscy zołnierze zrobili obciach na arenie międzynarodowej. Takie jest moje zdanie.
Myślałem że z barbarzyństwa jako cywilizacja dawno wyszliśmy.
Ubój rytualny nadal jest legalny na Świecie, więc siedzimy nadal w ciemniej CENZURA
To już bardziej męscy byli rycerze w średniowieczu niż kibole którzy za byle co rzucą się do mordobicia.
Rycerze w średniowieczu byli zdecydowanie bardziej męscy nie tylko od tych kibiców ale również od ciebie i ode mnie, a także od innych obywateli.
Jeżeli są tacy mocni to mogli obezwładnić tych meksykańców i sami wezwać Policję, wtedy by było że pomogli Policji obezwładnić agresywnych meksykańców i jedyną strona poszkodowaną byliby właśnie Kibole, a tak rzucili się jak bydło na tych meksykanów stłukli ich i konsekwencją tego jest ogólny "hejt". C
tak tylko ze najpierw trza podać ze to meksykanin zachował się jak ciota i ranił nożem jednego z "Niebieskich", reszta kibiców widząc ze ich kumpel jest ranny ruszyła mu na pomoc, na co reszta Meksykanów z potłuczonymi butelkami rzuciła się w nie honorowa ( jeśli ktoś nie ma honoru do właśnie Meksykanie którzy zatakowali ostrymi nożami i butelkami kibiców, którzy nie byli uzbroieni.) walkę.
tyle w nich Patriotyzmu co u kota.
to ciekaw jestem tego ile u ciebie jest patriotyzmu...
Gadają o Patriotyźmie a potem wybijają szyby , niszczą budynki .
W Polsce kibiców są setki tysięcy , a ci co wybijają szyby, niszczą budynki do tylko mała garstka to nawet nie jest 1%.
Użytkownik Wilkołak edytował ten post 20.08.2013 - 13:56