Przygotowywalem sie do tego "projektu" dlugi czas. Niestety, oprocz dwoch przeblyskow (raz bylem w ciele grubego Amerykanina, raz kobieta) nie uzyskalem wiekszego wgladu. Z racji regularnego treningu nie mam problemu z osiagnieciem stanu bardzo glebokiej relaksacji, te nagrania pana Lasasowskiego sa bardzo dobre, przyznaje.
Jestem zawiedziony... nie mam chwilowo wiecej sily dalej probowac. Szczerze powiem, ze nie wiem dlaczego mimo tylu przygotowan i pracy nad stanem duchowo - umyslowym, afirmacjom itp. nie powiodlo sie. Nabiore sily, moze pojawi sie nowe spojrzenie i pomysl na to - dam znac jesli sie uda napewno.
Nie wiem czy pamiętacie o tym nastolatku, który się powiesił i zrobiło się o tym głośno? Dominik Szymański.
Otóż po obejrzeniu filmu Autohipnoza Podroz do poprzednich Zyc Aurelian Łasasowski na youtubie
link:
Znalazłem komentarz, który może i prawdopodobnie pochodzi od tego chłopca.
Dominig SweG 11 miesięcy temu
Od początku myślałem że to zwykły wymysł , lecz się pomyliłem Byłem męszczyzną na misji w afryce , potem po przeniesieniu w czasie widziałem swoją śmierć (samobójstwo) widziałem jak brałem jakieś prochy a potem umarłem i w tym czasie serce ostro mi zaczeło walić i przerwałem trans Był to 1535 rok
Najstraszniejsze w tym wszystkim jest to, że już wtedy (wrzesień 2014 roku) myślał o samobójstwie, gdyż rzekomo opisał swoją śmierć z poprzedniego życia jako samobójstwo.
Chłopak ewidentnie interesował się śmiercią i innymi wcieleniami, widać, że bardzo mu nie odpowiadało aktualne życie i szukał desperacko ratunku
Możliwe, że odwiedzał to forum, bo po kilku-kilkunastu dniach od wklejenia na forum tego filmiku Dominik napisał ten komentarz.
Co o tym wszystkim myślicie? Autohipnoza i szukanie dowodu na inne wcielenia/życia nawet po samobójstwie sprawiły, że w końcu targnął na własne życie?
P.S.: Mam nadzieję, że nie zbaczam zbytnio z tematu, jeśli tak to przepraszam. Nie wiedziałem czy zakładać nowy temat bo poniekąd powiązana ciekawostka z tym tematem.
Użytkownik Rafał edytował ten post 08.08.2015 - 18:23
Wiele jest mozliwosci. Sklonnosci samobojcze prowadza nieraz do "ciekawych zainteresowan", ktore po prostu racjonalizuja danemu pacjentowi sensownosc takiego czynu. Moze takze usprawiedliwiaja samobojstwo, wszystko mozliwe. Mozliwym jest tez, ze w jakiejs inkarnacji strzelil samoboja i teraz, w kolejnych, celem bylo nie popelniac tego bledu. Stad wyniesiona, karmiczna sklonnosc, ktora okazala sie tym razem silniejsza niz jego wola, rozsadek etc.
Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.
Tematów: 89
Reputacja
znakomita
Napisano
19.08.2015 - 08:07
Wiele jest mozliwosci. Sklonnosci samobojcze prowadza nieraz do "ciekawych zainteresowan", ktore po prostu racjonalizuja danemu pacjentowi sensownosc takiego czynu. Moze takze usprawiedliwiaja samobojstwo, wszystko mozliwe. Mozliwym jest tez, ze w jakiejs inkarnacji strzelil samoboja i teraz, w kolejnych, celem bylo nie popelniac tego bledu. Stad wyniesiona, karmiczna sklonnosc, ktora okazala sie tym razem silniejsza niz jego wola, rozsadek etc.
Skłonność karmiczna do samobójstwa? a cóż to za jednostka chorobowa?
Możne skłonnością do samobójstwa jest palenie, picie alkoholu a może uprawianie sportów ekstremalnych, zadawanie się nieodpowiednimi ludźmi?
Serwis paranormalne.pl nie wymaga podawania danych osobowych użytkowników ani takowych nie gromadzi. Do aktywnego korzystania z serwisu użytkownicy zobowiązani są podać adres e-mail przy rejestracji. Serwis paranormalne.pl nie dysponuje jednak dostępem do danych ani narzędzi pozwalających na zidentyfikowanie odwiedzającej go osoby, czyli nie przechowuje danych pozwalających na określenie tożsamości konkretnego użytkownika, jak również na określenie jego tożsamości przy pewnym nakładzie kosztów, czasu lub działań. Oznacza to zatem, że serwis paranormalne.pl nie gromadzi, ani też nie przechowuje danych osobowych użytkowników.
Ta strona korzysta z plików cookie osób trzecich, szczegółowe informacje w polityce prywatności. Ta strona korzysta z śledzenia plików cookie, zobacz szczegółowe informacje na temat polityki prywatności. Aby dowiedzieć się więcej o sposobie wykorzystywania plików "cookie" przez serwis paranormalne.pl, zapoznaj się z treścią Polityki prywatności oraz dotyczącą "ciasteczek".
Klikając przycisk Zezwalaj wyrażasz zgodę na przechowywanie przez serwis paranormalne.pl niewielkich pliki danych ("cookie") w urządzeniu, z którego korzystasz.
Klikając Nie zezwalaj, lub przewijając stronę, nie wyrażasz zgody na przechowywanie jakichkolwiek plików cookie i danych lokacyjnych dla tej witryny, ostatecznie usuwając już zapisane pliki cookie (niektóre elementy witryny mogą przestać działać poprawnie).
Aby uzyskać dodatkowe informacje na temat przechowywania plików cookie, odwiedź witrynę GIODO.
Aby wyłączyć wszystkie pliki cookie za pośrednictwem przeglądarki, kliknij odpowiednią ikonę i postępuj zgodnie z instrukcjami.
Serwis paranormalne.pl wykorzystuje pliki cookie w celu poprawienia jakości przeglądania i zapewnienia dodatkowej funkcjonalności.
Więcej informacji na ten temat