Mój komentarz do tematu jest tylko dodatkiem (bo już nie chciałem dawać samego tekstu bez niczego od siebie ale tak czułem że głównie ludzie skupią się na tym). Wrzuciłem ten temat po to żeby przestrzec nie tylko przed dobrowolnym zadawaniem się z nimi ale właśnie też przed tym że multi-kulti może zwiększyć liczbę gwałtów, porwań i wywózek do burdeli z takich przyczyn a nie innych. Nie zrobiłem tego tematu po to że "ponarzekajmy sobie na kobiety jakie są złe i udowodnijmy im że są naiwne" albo "porozmawiajmy sobie o życiu seksualnym Tenhana" (istotny jest też honor narodu i to że lepiej dla ogółu jak jednak Polki będą rodzić kolejnych naszych rodaków a nie tracimy potencjalnych obywateli i powoli wymieramy). A swój komentarz napisałem w takim tonie jak napisałem bo jak ktoś nie ma honoru, kompromituje Polskę i w pewnym sensie zdradza ojczyznę to na lepszy ton nie zasługuje i lecenia na egzotykę i szukania przygód nie nazwałbym kobiecą wrażliwością. Po prostu nie jest mi szkoda naiwnych ludzi nawet jeżeli to są kobiety z wrodzoną naiwnością.
hhe a po co zrobiłeś ten temat, co to zmieni. Poczytaliśmy i tyle, przecież nikt nie pobiegnie z karabinem na arabów bo nie szanują kobiet. Chyba, że o to chodziło autorowi z sadistica
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
. To typowe podburzanie ludu i dziwie się, że nikt tego nie zauważył, tak właśnie działa propaganda, uderzamy w najczulszy punkt. A punktem czułym w życiu faceta jest właśnie kobieta, choćby taka bitwa o Troję, przecież gdyby nie porwanie Heleny, królowej Sparty nie było by całej szopki.
Artykuł przedstawia arabów w złym świetle, niewyżyci tubylcy, bałamucący w imię allaha naiwne europejki.
Tacyt w "Rocznikach" pięknie przedstawił jak motywowano żołnierzy rzymskich do walki.
Tak zwani "mówcy" bądź co sprytniejsi, głosili kazania przy ognisku, by na żołnierzach wymusić poczucie zagrożenia ze strony danej nacji: dziś nasze kobiety, jutro nasza ziemia !
Widzę tu identyczną sytuację, a tak na prawdę to "rządzący" robią sobie z nas, jaja.
Cóż, mogę tylko pogratulować, pięknie łyknięty temat . Jeśli ma dojść do wojen to i tak dojdzie, ani Ty ani ja na to nie poradzimy,
jedyne co można zrobić, to nie brać w nich udziału, jeśli nie zaistnieje taka potrzeba. (Patrz USA, młodzi chłopcy jadą do Iraku by zarobić, nie mają pracy, przyszłości, wielu z nich zabiło a równo dobrze mogli wyjechać do Anglii jak Polacy

).
Reasumując moje wypociny, mężczyzna nie istniał by bez kobiety.