Skocz do zawartości

Zdjęcie

Criss Angel

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
330 odpowiedzi w tym temacie

OliviaValentine.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja ostatnio widziam filmik jak Criss chodził po parku i zginał sekwoje .... :surprised: , normalnie podchodził do drzewa pchał je tak , że zginały się niemalże w pół .... , najbardziej jednak podobało mi się chodzenie po wodzie i przechodzenie przez szklane drzwi :mrgreen:

tak mi o tym Crisse nagadalście ,że śnił mi się w nocy ! :surprised:

:lol3:
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a ja ostatnio widziam filmik jak Criss chodził po parku i zginał sekwoje ....  :surprised: , normalnie podchodził do drzewa pchał je tak , że zginały się niemalże w pół .... ,

Nie widziałem tego :surprised: Jakiś link, por favor?
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie widziałem tego  Jakiś link, por favor?

w tej chwili nie mam , ale o ile się nie mylę ten fragment można zobaczyć na jego oficjalnej stronie ( a przynajmniej można było jakiś czas temu ) , muszę poszukać tego filmiku , sama chętnie zobaczę go raz jeszcze .

To wszystko jest z lekka niemożliwe.

jeżeli przyjąć ,że teoria próżni Szypowa jest prawdziwa , to to jest możliwe .... :mrgreen:
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przed momentem na maxiorze pojawił się film, gdzie Criss "znika" rower - chociaż znowu mamy tutaj jeden wielki zagmatwany montaż i nie mozna stwierdzic czy jest to prawda :/ Chociaż w sumie, nawet jeśli, to i tak efekty specjalne robia cuda... Trzeba by zobaczyc na wlasne oczy czy koles kantuje czy nie...

http://www.maxior.pl...ndex&id=32067
  • 0

turrkus.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przed momentem na maxiorze pojawił się film, gdzie Criss "znika" rower - chociaż znowu mamy tutaj jeden wielki zagmatwany montaż i nie mozna stwierdzic czy jest to prawda :/ Chociaż w sumie, nawet jeśli, to i tak efekty specjalne robia cuda...

Akurat w tej sztuczce nie ma zadnego montazu ani efektow specjalnych. Majac do dyspozycji tych dwoch podstawionych murzynow, rower, przescieradlo :P i ****** (nie moge powiedziec co, bo by caly sekret tej iluzji sie wydal), jestem w stanie nakrecic identyczna sztuczke, bez zadnego montazu filmu, po prostu jedno ciagle ujecie kamery. Teraz powtorze juz z cala stanowczoscia- Criss Angel to znakomity iluzjonista, i nic wiecej. Zadnej magii tam nie ma :-D
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ten numer z telefonem komórkowym też jest niezły.

albo ten

i jeszcze jeden

Ja on to robi?
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ten numer z telefonem komórkowym też jest niezły.

Zatkało mnie! Amazing :crazy:
Chociaz mogla to byc jakas plastikowa albo zamykana butelka, a ludzie to aktorzy.

Przy tym drugim tez mogly byc jakies nitki czy cos takiego, chociaz prawdziwa telekineza... To po co on tak sie ruszal? I tak bez skupienia?

A przy tym trzecim? Hmmm... spróbuję ;)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zatkało mnie! Amazing :crazy:

Niesamowite, ale to napewno sztuczka, tylko jak to zrobił...
  • 0

Asef.
  • Tematów: 28
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

wyjasni mi ktos jak on to zrobil tutaj http://www.youtube.c...related&search= ??
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

wyjasni mi ktos jak on to zrobil tutaj http://www.youtube.c...related&search=  ??

Nie podoba mi się to jedno przejscie kamery, gdzie kurtka tej jednej pani zasłania cały obraz prawie.
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to ze zniknięciem było genialne ! :surprised: :surprised:
jedynym wytłumaczeniem jest jakaś dziura w ziemi , bo kamera ciągle go pokazywała .....

Zadnej magii tam nie ma

Turrkus ... mam Cię stuknąć ? :mrgreen:

:devil:

a OliviaValentine chyba się nawróciła i wierzy w teorię próżni Szypowa , więc i w MAGIĘ .... Criss'a Angel'a

:P
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tutaj też znika
Był jeszcze filmik jak zniknął w kałuży,tylko teraz nie mogę go znaleść.
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

:shock:

a oglądaliście Teleportację ? zniknął pod kubłem i pojawił się na budynku ....

ale ściema !! :mrgreen:
  • 0

#164 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Apophis_, skoro jako dziecko mial juz zdolnosc lewitacji to z kazdym nastepnym rokiem mogl doskonalic ta zdolnosc i rowniez inne.Tak jak Jarecki zauwazyl: lewitacja moze mu pomagac chodzeniu po wodzie i po scianach.

Zreszta sam Criss niejednokrotnie podkreslal, ze nie wszystko co pokazuje jest iluzja, sztuczka.
  • 0

OliviaValentine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

lewitacja , telekineza .... jest sporo osób na świecie które mają takie zdolności , więc nie wiem dlaczego niektórzy tak się dziwią , a reszta ? no cóż ... pewnie iluzja ,ale za to jaka efektowna ! :mrgreen:

:lol : :lol :

fajnie wygląda ,ale mógłby bardziej się postarać ewidentna ściema !
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych