Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pochwalcie się co dostaliście

• Zamknięty Temat jest zamknięty
77 odpowiedzi w tym temacie

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

U mnie w rodzinie było losowanie. Wylosowałem siebie :) , więc kupiłem sobie słuchawki, które od dawna miałem na oku (Creative Aurvana LIVE). Lubię jak gwiazdka wie, czego mi potrzeba ;)

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czyli antietam dostał nabardziej wypsaiony prezent, rolexa. Czyli kasa musi być. Ciekawe czy ktoś go przebije.

Dla Ciebie to jakieś zawody?

Jeśli chodzi o mnie to dostałem jeden prezent. Być może dlatego, że ustaliliśmy z rodziną nie obrzucanie się prezentami jak do tej pory. I tak już wyrosłem z czerpania radości ze świąt i nic nie chciałem dostać. Mam wszystko czego mi trzeba.

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dla Ciebie to jakieś zawody?

No wlaśnie odniosłem takie wrażenie w tym temacie. Statystyki jakieś robisz, żeby potem mówić, że w Polsce to jednak żyje się dobrze ? xP

adzia130.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja dostałam niezapomniane święta...... Nie wyobrażam sobie, że mogłyby być inne. Pierwsze spokojne. Przyszedł ,,prawdziwy" gwiazdor i była kupa śmiechu. Dostałam: żel pod prysznic, balsam do ciała, złotą bransoletkę, i trochę słodyczy.

adrru.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ile ja bym dała żeby poczuć taką magię świąt!!
Wracajæc do prezentów... dostałm dwa ciepłe sweterki :-) mgiełkę, spodnie, tablet i słodkości :-)
Pozdrawiam wszystkich :-)

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak, bo liczą się drogie i wypasione prezenty, perfumy z hugona i diora za dwie stówy, laptopy, tablety, plejsteje. Kto nie dostał nic z tego, ten przegrał całe życie.
Dobra, żartowałem.

The Truth Is Out There.

Internetowy Alvaro

• Tematów: 42
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

koszula z pagonami (pewnie z racji moich studiów)

WAT?

Jestem na Akademii Morskiej i w mundurach chodzimy, jak ściągnę marynarkę to chodzę w koszuli z założonymi pagonami

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

A ja dostalem wyplate z HYIPA okolo 10 tysięcy zł. I to jest mój kochany prezencik. Od ludzi nie dostalem nic, bo jak 70 % użytkowników tego forum jestem samotny.

Wszystko.
  • Tematów: 74
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tyle piniendzy.

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

OOBE Twoje szanse na poderwanie jakiejś laski wzrosły bez dwóch zdań :D

Sh@dowly.
  • Tematów: 0
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ja dostałem bokserki, AXE i samochodzik na pilot... OMG...

Ale zabawa przednia jak mi wiadomo z relacji mlodszej siostry ;]

#57 Gość_mroova

Gość_mroova.
  • Tematów: 0

Napisano

Tsu@

Nie kłam bo ja Ci złożyłam życzenia urodzinowe, to zawsze coś :D

A ja dostałam, hmm, na mikołaja to słuchawki, i taką pochwę na telefon :D
a pod choinkę czekoladki i długopisy - wypas

a tak na poważnie to dostałam, dwa wypadki samochodowe 2.12. 12 i tydzień później drugi więc chyba przebiłam wszystkie Wasze super prezenty, mam rozwalone auto - sprawca nieznany, sprawa na komendzie, a pierwszy wypadek ...leczenie kręgosłupa i tona papieru do ubezpieczalni.. święta ekstra jak w tamtym roku

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przed chwilą wróciłem z akcji jako strażak. Rodzina(5 osób) wracała z odwiedzin u krewniaków . Kierowca trzeźwy(policja sprawdziła przy mnie ,zreszta rozmawiałem z nim i nic nie czułem). Jakiś nawiedzony myśliwy polował z ambony . Nie trafił w dzika , za to śmiertelnie go przestraszył.Dzik wbiegł prosto pod koła samochodu , nawet nie hamowali(0 śladów hamowania) . Dzik rozwalił przód samochodu, wgniótł chłodnice jakby była z kartonu. Samochód wlekł go Dorosłym nic poważnego sie nie stało- tylko byli w lekkim szoku, za to paroletnia/paronasto(trudnp określic) dziewczynka uderzyła mocno głową w siedzenie z przodu, i nieżle się poharatała na twarzy . Matka ze bratem zawieźli szybko do szpitala (by nie czekac na karetkę)drugim samochodem. Mąż z bratem zostali na miejscu . Droga była schlapana krwią , płynem chłodniczym i jakiś olejem chyba -ON. Zabezpieczyliśmy jezdnę sorbentem, pocieszaliśmy braci " z wypadku" . Samochód do kasacji , dziewyczynka najadła sie bólu , i strachu, mam nadzieję że nie bedzie trwałych śladów.. Chcielibyście mieć takie swięta? Brat wypadkowego kierowcy powtarzał @##@$$ Co za prezent na świeta,@@$$@# Co za prezent...

PS
Dzika nikt nie wziął - nawet "zezowaty" myśliwy .Lezy sobie na poboczu trasy Zarzyca - Prusy obok Janowiczek. Przepisy prawne w takim przypadku sa zawikłane . Dzik stanowi w własność Skarbu Państwa i do wykorzystania padliny trzeba decyzję odpowiedniego urzędnika.

Crux.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dostałem bluzę i 0.7 Finlandii.

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

dziewczynka uderzyła mocno głową w siedzenie z przodu, i nieżle się poharatała na twarzy

Tak się właśnie kończy jazda bez zapiętych pasów bezpieczeństwa na tylnym siedzeniu. A mówi się "Nie zapinajcie, z tyłu nie trzeba".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych