Jak ktoś ma chore poglądy to i odbija to się na jego reputacji i nie rozumiem po co z kogokolwiek robi się tutaj męczennika bo jest minusowany za inne zdanie. Naprawdę uważacie że ktoś kto popiera chipowanie ludzi to tylko zwykły człowiek z innym zdaniem i że taka opinia jest zwyczajnym odmiennym stanowiskiem? Tylko czekać aż zarejestruje się tu jakiś muzułmanin i zacznie wychwalać szariat i np. to że kobiety trzeba obrzeżać i też traktujcie go normalnie jako zwykłego usera z innym zdaniem i że jego fatalna reputacja jaką by miał przez takie wypowiedzi to tylko efekt niewinnej różnicy światopoglądowej i szacunek za to że idzie pod prąd

Tak jak napisałem 2 czy 3 strony wcześniej że jak ktoś napisze coś wyjątkowo bezczelnego to mu się należy. Właściwie tylko wtedy daję minusa jak ktoś napisze coś wyjątkowo bezczelnego, nie jest tak że widzę chociażby optymistę i daje mu minusa dla zasady (i analogiczna sytuacja jest z plusami).
Moim skromnym zdaniem robicie z igły widły bo takie punkty reputacji przynajmniej ja traktuję jako zabawę i na forach bez punktów czy innych piw też potrafię zwrócić na siebie uwagę i przekonać do siebie użytkowników oraz kto ma mnie nie lubić to i tak mnie nie lubi a jak są to niech sobie będą, też nie zwracam na to wielkiej uwagi. Jeżeli coś miałoby przeważyć za tym żeby punkty zostały to dla mnie tylko to może być fajne o czym chyba nikt tu nie wspomniał że jak widzę ocenę czy dobrą czy złą to chociaż wiem że w ogóle ktoś to przeczytał

Dlatego u mnie bycie za reputacją to powiedzmy 55% do 45%.
PS. Tam gdzie sobie optymista nie radzi to zawsze jest za usunięciem

W tematach politycznych czy religijnych (które też na siłe podciąga pod politykę żeby uciąć sprawę) jest miażdżony to jest za usuwaniem polityki, reputacje ma fatalną (i w jego przypadku jest to jak najbardziej uzasadnione, za samo nadużywanie IMHO mu się należy) to też chce żeby ją koniecznie usunąć. Najlepiej niech Dziki Kurak wyłączy forum to będzie miał po problemie.
Użytkownik Tenhan edytował ten post 14.05.2013 - 12:38