Napisano 30.07.2012 - 18:08
Napisano 30.07.2012 - 18:26
Ktoś zrobił sobie z Was żarty, ot co.Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim? Wiecie co to może być? Jesteśmy dość przerażeni, nie mieliśmy wcześniej podobnych przeżyć.
Napisano 30.07.2012 - 18:28
Użytkownik Yoh edytował ten post 30.07.2012 - 18:30
Napisano 30.07.2012 - 18:36
Napisano 30.07.2012 - 22:30
Jak wyglądał Człowiek-Ćma? Na podstawie ponad 100 świadków, którzy widzieli stwora, udało się sporządzić rysopis. Jego wzrost wahał się od 5 do 7 stóp (150 do 213 cm), był szerszy od człowieka i poruszał się niby-ludzkich nogach. Jego oczy były osadzone blisko ramion. Miał skrzydła, podobne do nietoperza, ale latając raczej szybował, niż trzepotał nimi. Mimo tego potrafił unosić się pionowo w powietrze, "jak helikopter". Świadkowie opisywali jego skórę jako "ciemną, szarą lub brązową". Podczas lotu wydawał brzęczący dźwięk. Nie potrafił mówić, zamiast tego słychać było skrzeczące odgłosy, które pani Bennett przypominały "krzyk kobiety".
Napisano 31.07.2012 - 21:34
Napisano 31.07.2012 - 21:52
Sprawdziliśmy to i nikogo tam nie było, żadnych śladów.
Napisano 31.07.2012 - 22:29
Napisano 02.08.2012 - 12:41
Sprawdziliśmy to i nikogo tam nie było, żadnych śladów.
Od ilu lat zajmujecie się tropieniem po śladach?
W lesie nocą często naturalne kształty przyjmują niezwykłą postać.
Swego czasu też słyszałem przerażający-nieludzki krzyk w lesie, ale szybkość ucieczki nie pozwoliła na dogłębne zbadanie sprawy.
Napisano 02.08.2012 - 15:51
Skoro ścieżka była piaszczysta, a zapewne wróciliście tam zdecydowanie później, to:A co do tych śladów- chodziło mi o to, że nie było tam żadnych odcisków butów czy czegoś w tym stylu. Ścieżka była piaszczysta także zdaje mi się, że powinny jakieś zostać.
Nie widziałyście dokładnej budowy ciała, nic nie wskazuje również na to, że było to coś "paranormalnego".[...] dało się zobaczyć faktury ciała, nie zauważyłyśmy żadnych błyszczących/czerwonych oczu, wystających kolców i innych skrzydełek [...]
Napisano 02.08.2012 - 20:30
b) ślady mógł zatrzeć żartowniś
Jeżeli pierwsza opcja nie wydaje Ci się możliwa (tłumaczenie ładną pogodą, brak mocnego wiatru), tak druga jest już bardzo prawdopodobna - jeśli komuś zależało na wystraszeniu Was, to nie widzę problemu, żeby zatrzeć ślady na piaszczystej drodze. Poza tym, wątpię, byście przeszukiwali dokładnie cały las, w poszukiwaniu jakichkolwiek śladów stóp.
Napisano 02.08.2012 - 21:05
Czyli twierdzisz, że prędzej niż w teorię z żartownisiem, mamy uwierzyć w teorię ze "człowiekiem-ćmą", na którego istnienie, nie ma żadnych, konkretnych dowodów? Żadnych zdjęć, pomimo tak wielu "rzekomych" spotkań?b) ślady mógł zatrzeć żartowniś
Jeżeli pierwsza opcja nie wydaje Ci się możliwa (tłumaczenie ładną pogodą, brak mocnego wiatru), tak druga jest już bardzo prawdopodobna - jeśli komuś zależało na wystraszeniu Was, to nie widzę problemu, żeby zatrzeć ślady na piaszczystej drodze. Poza tym, wątpię, byście przeszukiwali dokładnie cały las, w poszukiwaniu jakichkolwiek śladów stóp.
Wymyślili sobie jakąś zabawę "ze spontana", weszli do lasu a tam w tym ciemnym, dużym, strasznym lesie, o którym jak pomyślę to mnie ciarki przechodzą siedział sobie samotnie jakiś żartowniś od paru dobrych godzin tylko po to żeby ich wystraszyć. I to ma być ta bardziej prawdopodobna historia? Wolne żarty. A jeżeli tak no to czegoś ciekawego dowiedziałem się o ludziach.
Użytkownik Yoh edytował ten post 02.08.2012 - 21:09
Napisano 02.08.2012 - 22:05
Użytkownik exio edytował ten post 02.08.2012 - 22:06
Napisano 02.08.2012 - 22:13
Ja natomiast stwierdzam, że to mógł być żart ze strony jakiegoś idioty. Skoro uważasz inaczej, to również nie jest moja sprawa - autor tematu i tak, ostatecznie przekona się do którejś z Naszych teorii, lub równie dobrze, nie zaakceptuje żadnej z nich. Na końcu swojego posta napisałeś bardzo ważne zdanie, a mianowicie...O cholera nie w tym temacie się wypowiedziałem co myślałem w każdym razie wyjąłeś mi to z ust. Człowieka-ćmę widziały dziesiątki ludzi i jego rysopis pasuję do rysopisu założyciela tematu (głównie te krzyki z oddali). W związku z powyższym stwierdzam iż mógł być to człowiek ćma. A to, że tobie wydaję się to mało prawdopodobne nie ma tutaj nic do znaczenia. Kiedyś uważano, że mało prawdopodobne jest aby bomba atomowa wybuchła, a jednak.
Użytkownik Yoh edytował ten post 02.08.2012 - 22:16
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych