Napisano 22.01.2012 - 23:09
Napisano 22.01.2012 - 23:25
Napisano 23.01.2012 - 01:41
Napisano 23.01.2012 - 01:57
Nie podaje takich informacji w necieA z jakiego miasta jesteś?
Gość_.وعي
Napisano 23.01.2012 - 02:05
Media o tym nie mówią, co nie znaczy, że żadnego oporu nie ma. O dużych manifestacjach na Wall Street było cicho, tak samo w UK. Nie zdziw się zatem, jak o żadnej manifestacji w związku z wprowadzaniem ACTA nie usłyszysz w wieczornych wiadomościach, co najwyżej w popołudniowych w postaci słownej ciekawostki na zakończenie programu.JESTEM ZASKOCZONY ZACHOWANIEM INNYCH PAŃSTW. IM WYPRALI JUŻ UMYSŁY? TYLKO W POLSCE TAKA AKCJA? COS STRASZNEGO..
Napisano 23.01.2012 - 02:55
No właśnie sobie coś przypomniałem. W dzisiejszych wiadomościach( nie wiem na których, nie pamiętam), w których o ile dobrze pamiętam mówiono o włamaniu na polskie serwery "gov", o ACTA i gdzieś pokazali strajkujących ludzi. Nic nie było by dziwnego ale na jednym z "transparentów" było napisane "PIPA". Czyżby coś pomylili?Media o tym nie mówią, co nie znaczy, że żadnego oporu nie ma. O dużych manifestacjach na Wall Street było cicho, tak samo w UK. Nie zdziw się zatem, jak o żadnej manifestacji w związku z wprowadzaniem ACTA nie usłyszysz w wieczornych wiadomościach, co najwyżej w popołudniowych w postaci słownej ciekawostki na zakończenie programu.JESTEM ZASKOCZONY ZACHOWANIEM INNYCH PAŃSTW. IM WYPRALI JUŻ UMYSŁY? TYLKO W POLSCE TAKA AKCJA? COS STRASZNEGO..
Ja na przykład przyjdę bo jestem m.in. ciekaw czy internet jest w stanie zmobilizować wielu ludzi w wspólnej sprawie, bo wiele ustaw i przepisów międzynarodowych nie jest w stanie, tak jak dążenie do kontroli żywności, tak samo jak kolejna wojna. Czy internetowi się uda? Nie sądzę. To by oznaczało rewolucje.
Ja już wiem jak będzie. Znam przyszłość. Ludzie pokrzyczą, być może dostaną pałką i zapomną. Do niewolnictwa można przywyknąć.
Napisano 23.01.2012 - 06:24
No właśnie sobie coś przypomniałem. W dzisiejszych wiadomościach( nie wiem na których, nie pamiętam), w których o ile dobrze pamiętam mówiono o włamaniu na polskie serwery "gov", o ACTA i gdzieś pokazali strajkujących ludzi. Nic nie było by dziwnego ale na jednym z "transparentów" było napisane "PIPA". Czyżby coś pomylili?
Napisano 23.01.2012 - 07:54
Gość_Veckas
Napisano 23.01.2012 - 13:52
Napisano 23.01.2012 - 14:14
Użytkownik MaroS edytował ten post 23.01.2012 - 14:18
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych