Napisano 01.09.2011 - 20:27
Napisano 01.09.2011 - 20:55
Napisano 01.09.2011 - 21:15
Napisano 01.09.2011 - 21:49
Użytkownik Visenna edytował ten post 01.09.2011 - 21:51
Napisano 01.09.2011 - 22:32
Leżę w łóżku czekając na sen, nagle doświadcza mnie uczucie, że ktoś wydycha na mnie chłodne powietrze.
Samemu wstrzymuję oddech,, żeby sprawdzić, czy to po prostu nie ja sam. Nadal to czuję. W równych odstępach czasowych.
Często doświadczam tego też w dzień, to bardzo przeszkadza, mam wrażenie, że ktoś jest ciągle przy mnie.
Dodatkowo w nocy słyszę jakby ktoś chodził po domu, czy rano zastają pootwierane szafki, gdzie wcześniej były zamknięte.
Za wikipedią:
Badania nad EVP polegają najczęściej na nagrywaniu wielu godzin ciszy (z mikrofonu lub mikrofonów ustawionych w cichym, wytłumionym pomieszczeniu), a następnie szukaniu w tej ciszy dźwięków przypominających zniekształcone głosy ludzkie. W dobie komputerów nagrania wykonuje się najczęściej cyfrowo, a następnie ogląda wizualizację plików, wyłapując i odsłuchując fragmenty przewyższające przeciętny poziom nagrania.
A do lekarza tez bym sie na Twoim miejscu przeszła
Napisano 01.09.2011 - 23:35
Napisano 02.09.2011 - 06:51
Nie, nigdy jakoś w życiu mi to nie było potrzebne.A uczyniles kiedykolwiek cokolwiek, żeby wpuścić w swoją przestrzeń osobista jakieś obce byty? Bawiłes się w wywoływanie duchów, czy coś w tym stylu?
To znaczy się, nie towarzyszy mi lęk, odkąd go zwalczyłem. Teraz jestem po prostu irytowany.Nie wiem czy jestes wierzący - ja tez miewam napady lęku i wtedy też nie czuję się sama - póki wierzyłam pomagała intensywna modlitwa o ochronę, odkąd ( nadal wierzę, ale jestem starsza więc bardziej sceptyczna) wierzę mniej, przestala mnie ona uspokajać ( pewnie zasłuzenie ) Teraz pomaga mi skupienie się na pozytywnych myslach zmierzających ku temu, ze jestem silna i bez mojego pozwolenia nikt i nic mi krzywdy nie zrobi.
Nie mam zamiaru mieszać od tego Kościoła Katolickiego.Dodatkowo dla wierzących - opcja księdza w domu też nie zaszkodzi.
Raczej on nie wachluje na zawołanie.A tak humorystycznie - moze warto się przyzwyczaić, w upały dmucha chlodnym powietrzem, osobisty niewolnik do wachlowania? Gorzej zimą...
Konkretnie do psychiatry. Być może to zaplanuję.A do lekarza tez bym sie na Twoim miejscu przeszła...
Czuję to na twarzy.Czujesz ten podmuch w konkretnym miejscu swojego ciała? Jeśli wszystko co piszesz jest prawdą - szczególnie pootwierane szafki to możesz przeprowadzić w pokoju rejestrację EVP.
Napisano 02.09.2011 - 10:02
Napisano 02.09.2011 - 10:45
Zrobiłem eksperyment ze świeczką, była wypalona do około 1/4.
Napisano 02.09.2011 - 11:55
Nie byłbym wstanie obserwować go całą noc.No dobra ale obserwowałeś płomień? O to chodzi, czy skoro czujesz oddech a przeciągu na 100% nie ma to jak zachowa się płomień świecy - jeśli coś u Ciebie jest to płomień by pewnie zadrgał.
Yup, prawdopodobnie jutro.Jestem ciekawa co Ci wyjdzie z tego nagrania, niewiele osób ma profesjonalny sprzęt, u Ciebie jeśli coś się złapie to z pewnością będzie to bardzo interesujące masz zamiar to zrobić w którejś z najbliższych nocy?
Napisano 02.09.2011 - 13:25
Nie byłbym wstanie obserwować go całą noc.No dobra ale obserwowałeś płomień? O to chodzi, czy skoro czujesz oddech a przeciągu na 100% nie ma to jak zachowa się płomień świecy - jeśli coś u Ciebie jest to płomień by pewnie zadrgał.
Yup, prawdopodobnie jutro.Jestem ciekawa co Ci wyjdzie z tego nagrania, niewiele osób ma profesjonalny sprzęt, u Ciebie jeśli coś się złapie to z pewnością będzie to bardzo interesujące masz zamiar to zrobić w którejś z najbliższych nocy?
Tylko mam zadawać jakieś pytania, czy po prostu zostawić sprzęt włączony?
Napisano 02.09.2011 - 13:47
Ech. Facet by się obrócił, ruszył czymkolwiek np. ręką i płomień na skutek podmuchu zacząłby "świrować", więc co to za eksperyment? Tutaj właśnie świeca powinna być oddalona, najlepiej pośrodku pokoju, by osoba, która jest w pokoju nie mogła robić żadnych podmuchów.postawiłabym świece gdzieś w pobliżu łóżka i jak poczujesz znów ten oddech to wtedy luknij - co sie dzieje z płomieniem.
Użytkownik .وعي edytował ten post 02.09.2011 - 13:48
Napisano 02.09.2011 - 13:50
Użytkownik Syrinks edytował ten post 02.09.2011 - 13:57
Napisano 02.09.2011 - 15:08
Napisano 03.09.2011 - 09:13
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych