Napisano 08.03.2010 - 15:21
Napisano 08.03.2010 - 15:28
Użytkownik Muhad edytował ten post 08.03.2010 - 15:36
Napisano 08.03.2010 - 15:45
Napisano 08.03.2010 - 15:52
Napisano 08.03.2010 - 16:16
Użytkownik Muhad edytował ten post 08.03.2010 - 16:18
Napisano 08.03.2010 - 17:27
Napisano 08.03.2010 - 17:38
Takie gnojki, jak Pazi, QQriver, czy inne śmieszne typki tylko robią syf i nie chodzi im tu o normalne rozmowy, tylko o dominację stronniczości tego miejsca.
Jesteś zakochanym w sobie smarkaczem bez krzty pokory
A Ty Lynx jesteś taką samą kreaturą, jak Pazi...oba cwaniaczki, które strugają Bułgara
Smarkaczu już kilka razy Ci wytknięto brak szacunku do ludzi starszych. Nie zachowuj się jak szczyl i gówniarz. Co Ty wiesz o czasach ubeckich, poza tym że jeszcze Cię na świecie nie było? Jakim prawem przypinasz ubecką łatkę Przemowi? Popierniczyło Cię szczylu? Ty w ogóle wiesz kim byli ubecy i czym się zajmowali? Nie dość, że jesteś narcyzem małolacie, który myśli że naczyta się czytanek ze szkoły i wie wszystko, to strzelasz poniżej pasa osobie, która mogłaby być Twoim ojcem. Gdybyś mojemu św.p ojcu powiedział coś takiego, to pojechałbym do Ciebie i oklepał tą niewyparzoną gębę.
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 08.03.2010 - 17:39
Napisano 08.03.2010 - 17:48
Jest tu paru Modów, bez których forum już dawno by padło...Przemo zalicza się do jednego z nich...Nie rozumiem więc tych bezpodstawnych "najazdów".
Dawno nie było jakiejś afery, lub nielichej historii, bo widzę, że co niektórym pierdoły w głowie...
Pam para pam pam pi dą...........kolejne 3 posty ze ścisłym OT..........Pam para pam pam pi dą.
Zobaczymy kiedy mody je sprzątną wreszcie.
Pozdrawiam
Może ktoś z nim zrobi w końcu porządek, bo jemu najwyraźniej coś się w głowie poprzestawiało. Zobaczył temat i od razu przylazł żeby komuś naubliżać...
No i co teraz?
Po prostu żenada, dno dna... I do tego groźby wtf???
Kolega Muhad ewidentnie przegiął pałę...
Użytkownik Muhad edytował ten post 08.03.2010 - 17:47
Napisano 08.03.2010 - 17:49
Napisano 08.03.2010 - 17:57
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 08.03.2010 - 17:58
Napisano 08.03.2010 - 17:59
Panowie, a może otwórzmy nasze serca na chwilę i zapomnijmy o wszystkich smutkach. Spróbujmy zapomnieć o tych wszystkich obelgach i niesnaskach. Zacznijmy nasze rozmowy od nowa w milszym tonie. Jeśli się zdenerwujecie na jakiś post to odczekajcie chwilę i w spokoju na niego odpowiedzcie bez żadnych uwag. Moderatorzy niech wypełniają swoje obowiązkich i każdego kto zaczniej obrażać w jakikolwiek sposób ostrzegać słownie lub dawać warna. Czy nie o to chodzi na tym forum? Przecież dyskusja powinna być sednem naszych wypowiedzi, a nie dzikie najazdy na userów. Przestańmy patrzeć z góry na stronę przeciwną. Jeśli irytują was odpowiedzi innych userów to przemilczcie je lub zróbcie jak wcześniej napisałem.
Może z tego wszystkiego to byłoby najlepsze rozwiązanie.
Apeluję o spokój i przebaczenie bez rozliczania komu bardziej się ono należy. Zostawmy ten epizod w spokoju i kontynuujmy lub nie nasze dotychczasowe rozmowy.
Pozdrawiam (szczerze i bez jaj)
Drogi Muhadzie, to twoim zdaniem przeginałem pałę i jakoś nie zauważyłem żebym nazywał Cię gnojem, szczylem i pisał, że za farmazony które wypisujesz z chęcią obiłbym Ci mordę...
Użytkownik Muhad edytował ten post 08.03.2010 - 18:00
Napisano 08.03.2010 - 18:00
Nie tylko. Zauważyłem, że podobne podejście prezentujesz w tematach 9/11. Zamiast koncentrować się wyłącznie na obliczeniach i fizyce, dość często przywołujesz swoje wykształcenie i każesz się dokształcać innym. Emocje emocjami, ale taka argumentacja sprawdza się we flejmach, a nie w rzeczowej dyskusji. A że podobnie zachowuje się więcej forumowiczów, mamy permanentny flejm okołozamachowy, choć niejednokrotnie przewijały się w nim zagadnienia warte głębszego rozpatrzenia.@Lynx
Jak rozumiem mówisz o mnie w świetle tego tematu.
Ależ Muhad, w odniesieniu do ciebie nigdy coś takiego nie przyszło mi do głowy. Nie lubię wyważać otwartych drzwi, a ty zawsze sam wykonujesz tą robotę.Zawsze wprowadzałeś zamęt i próbowałeś z człowieka robić idiotę.
Odpowiem za siebie: nie! Nawet vkalego bym zostawił, a już Przemo, Radek, Jarecki, ty Muhadzie i jeszcze paru innych użytkowników jesteście dla mnie całą esencją tego forum, głównym smaczkiem, dla którego warto tu zaglądać. Bez was byłoby po prostu nudno i naprawdę się cieszę, że tu jesteście. Bez ironii.Od lat szukaliście tylko sposobu, by pozbyć się mnie, vkali, Przema i wielu innych, których już tutaj nie ma.
Napisano 08.03.2010 - 18:03
Ależ Muhad, w odniesieniu do ciebie nigdy coś takiego nie przyszło mi do głowy. Nie lubię wyważać otwartych drzwi, a ty zawsze sam wykonujesz tą robotę.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych