Napisano 07.03.2010 - 23:57
Napisano 08.03.2010 - 00:49
Napisano 08.03.2010 - 01:33
@pawaw1
Pewnie niech się nie przejmuje. Jak chcesz zobaczyć do czego to prowadzi to zaprasza na forum prawda.neostrada.pl gdzie poznasz supermiłego admina Bimi, który zrobi ci łaskę za to że nie da ci warna za napisanie czegoś złego na teorię spiskową.
Napisano 08.03.2010 - 02:07
Napisano 08.03.2010 - 08:16
3. Propozycja rozwiązania.
Czasowe zawiesze Przemo w pełnieniu funkcji moderatora lub jakakolwiek kara dyscyplinarna. Ja nie oczekuję niczego więcej oprócz równego traktowania użytkowników i dyskusji na poziomie.
myślę ze się zdegradowałeś zbyt pochopnie
, bo słowa krytyki trzeba było przyjąć i nie przejmować się odosobnionym przypadkiem, daj sobie warna odpocznij i jutro wróć bez ciśnień
Użytkownik PaZi edytował ten post 08.03.2010 - 08:17
Napisano 08.03.2010 - 08:34
Co do samego moderowania to zastrzeżeń nie mam, w sumie mało podpadam modom.Temat założyłem żeby zwrócić uwagę na problem, który istnieje. Nie jest to żaden atak na Przemo tylko zwrócenie uwagi, o czym świadczy proponowana przeze mnie kara dyscyplinarna.
stosowna kara powinna być choćby nie wiem kto to napisał. Rozumiem, że dałeś się Przemo sprowokować, ale granice są i moderator (w ogóle każdy użytkownik) powinien się ich trzymać.Pazi szczylu sasrany podałem się do dymisji, żeby napisać co o tobie myślę. Ćwoku i kłamco. Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zaprzeczy, że jesteś kłamcą i manipulantem. Chcesz wymieniać się obelgami, bardzo proszę. Służę uprzejmie. Szczylu zasrany nosiłeś pieluchy w zębach w czasach ubecji. Mimo to nazywasz mnie ubekiem gnoju zasrany. Jakie masz dowody parszywy kłamco?
Użytkownik Illurico edytował ten post 08.03.2010 - 08:35
Napisano 08.03.2010 - 10:10
Kim też jesteś nazywając kogoś Sbekiem czy Ubekiem. W dodatku nie znając terminologii tych słów. Jak możesz oceniać kogoś? Chłopcze ogarnij się bo chyba za bardzo związałeś się z forum i kolejne kilka dniu urlopu od nie przydało by Ci się.3. Propozycja rozwiązania.
Czasowe zawiesze Przemo w pełnieniu funkcji moderatora lub jakakolwiek kara dyscyplinarna. Ja nie oczekuję niczego więcej oprócz równego traktowania użytkowników i dyskusji na poziomie.
Napisano 08.03.2010 - 11:34
Napisano 08.03.2010 - 12:20
A Ty Mariushu nie pisz głupot, że porównanie do agentów CIA czy Mosadu jest tym samym co ubeckie, bo to inny kaliber i wiedzą o tym najlepiej osoby starsze. A to, że przypina się taką łatkę cwaniakom jak Ty i kilkoro innym, to sam sobie jesteś winien takimi wpadkami , jak z tematem przy katastrofie Aribusa, gdzie manipulowałeś informacjami i fotografiami.
Napisano 08.03.2010 - 12:43
@Muhad
Napisz jeszcze więcej, kolejne groźby i nie będę miał problemów ze skontaktowaniem się z odpowiednimi organami.
Zarzucasz nam zdradę ojczyzny i przyczynienie się do zamachów z 9/11 lub prób ukrywania tego masowego morderstwa. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z powagi zarzutów nam przedstawianych.
Napisano 08.03.2010 - 12:53
Napisano 08.03.2010 - 13:20
Swoją reakcją na wpowiedzi PaZiego, Przemo ostatecznie udowodnił, że na moderatora się nie nadaje. Podchodzi do swojej funkcji zbyt emocjonalnie i tym samym działa stronniczo, co było widoczne już od dawna. Pytanie, czy teraz faktycznie zostanie pozbawiony uprawnień moderatorskich, czy raczej skończy się na jego deklaracji rezygnacji, a po chwili wszystko wróci na stare tory.
Napisano 08.03.2010 - 13:48
Pytanie, czy teraz faktycznie zostanie pozbawiony uprawnień moderatorskich, czy raczej skończy się na jego deklaracji rezygnacji, a po chwili wszystko wróci na stare tory.
Użytkownik Yawgmoth edytował ten post 08.03.2010 - 13:50
Napisano 08.03.2010 - 14:12
Napisano 08.03.2010 - 14:59
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych