1995-05-28 United Kingdom.Wiltshire.Beckhampton
Piktogram powstał w Angli jest jednym z jedynastu które tam się ukazały w roku 95
Kiedy pisałem ,że piktogram według mnie oznacza trzęsienie ziemi, chyba nikt w to nie wierzył :-| niestety sprawdził się czarny scenariusz :hmm:
Odnotowano trzęsienia ziemi na wyspie Jawa,
Liczba ofiar trzęsienia w Indonezji: 4611 i wciąż rośnie
http://wiadomosci.wp.pl/
Silne trzęsienie ziemi odnotowano także dzis na wyspach Tonga oraz w Papui Nowej Gwinei
Czyżby ktoś wiedział co nastąpi w maju 2006?
Kolejnym piktogram z 1995-06 ,United Kingdom Hantshire,Brockhurst Park.
Przepowiednia Erica Juliena dotychczas się nie sprawdziła ,ale czy napewno???
Czy może EJ miał nas do tego przygotować? też dokładnie nie potrafił określić kiedy
zdarzenie ma nastąpić -+3dni to spora różnica...
Czy napewno nie dojdzie do katastrofy w innym termine np: jutro albo za pare dni?
wykonałem małą analize ;-)

Te piktogramy zostały zrobione w 1995 roku w tym samym roku co piktogram z brakiem ziemi i odłamkami komety, moim domysłem jest to ,że piktogramy 95 mają scisły związek z rokiem 2006 (jak ten z kometą) jest bardzo dużo piktogramów powstałych od 95 do 2006 roku i mógłbym doszukiwać się różnych znaczeń jednak uwazał bym to za pomyłke , nie chce szukać niczego na siłe.
Powstawanie piktogramów nasiliło się od roku 95 ,wszystkie zmiany w naszym życiu mają zacząć się wym roku widze tu analogiczne powiązanie lat (być może się myle
Dziwi mnie jeden szczegół związany z tym piktogramem,dlaczego nie ma dokładnej daty
kiedy ten znak powstał? Czyżby ktoś ukrył date powstania piktogramu ?
Co według was wskazuje owy piktogram?Sam mam pewne domyślenia jednak zostawie to dla siebie,zastanówcie się nad nim!?
Kolejne myśli które nie dają mi spokoju to piktogram MISSING EARTH,moze piktogram został źle odczytany? moze owe 65 fragmentów wskazuje na to iż zaden z nich nie uderzy w ziemie? ułożone w taki sposób ,nie wskazuje uderzenia z ziemią i może właśnie to miał nam pokazać? Ciągle czekam na nowe piktogramy może one wyjaśnią mi niektóre domysły,i oczywiscie na przebieg sytuacji .
Czekam na komentaż ;-)
Admina prosze o usuwanie postów ludzi nie wierzących w autentycznośc piktogramów ;-)