Napisano 24.09.2008 - 23:21
Napisano 25.09.2008 - 15:06
Napisano 25.09.2008 - 15:57
Napisano 06.11.2008 - 06:45
....Spytaliśmy się moich dwóch ośmioletnich sąsiadów co widzą to co my.Nie były to zwidy oni widzieli to samo
Gdy Radek poszedł do domu ja z okna balkonowego obserwowałem ten obiekt około 1 w nocy zniknął
Środek wakacji idziemy sobie z Radkiem przez drogę to co dziwne tą samą drogą na której później widziałem świetlany obiekt opisany wcześniej.Idziemy przechodzimy obok słabo zarośniętych krzaków i zauważyłem sylwetkę istoty zmarszczonej o wysokości 1,40 m wyskoczyłem z hukiem. Po pary minutach podszedłem do krzaka i nagle ze środka wybiegł niesamowitym sprintem w niedalekie pola nie wiem może się mylę ale to coś przybrało jego postać.
Zima ... znowu tą samą drogą .... schylił się i wbiegł trochę w pola
w pewnym momencie niebo zabłysło na fioletową barwę. .
Napisano 06.02.2009 - 23:06
....Spytaliśmy się moich dwóch ośmioletnich sąsiadów co widzą to co my.Nie były to zwidy oni widzieli to samo
Gdy Radek poszedł do domu ja z okna balkonowego obserwowałem ten obiekt około 1 w nocy zniknął
Środek wakacji idziemy sobie z Radkiem przez drogę to co dziwne tą samą drogą na której później widziałem świetlany obiekt opisany wcześniej.Idziemy przechodzimy obok słabo zarośniętych krzaków i zauważyłem sylwetkę istoty zmarszczonej o wysokości 1,40 m wyskoczyłem z hukiem. Po pary minutach podszedłem do krzaka i nagle ze środka wybiegł niesamowitym sprintem w niedalekie pola nie wiem może się mylę ale to coś przybrało jego postać.
Zima ... znowu tą samą drogą .... schylił się i wbiegł trochę w pola
w pewnym momencie niebo zabłysło na fioletową barwę. .
1. dużo błędów. ja swoje robie bo mam GRUBE PALUCHY![]()
2. Dziwne że obcy pojawiaja sie w tym jednym miejscu tyle razy temu samemu świadkowi. To ewenement.
3.Zima - okazał się obcym kolega co wbiegł w pole ... sam tak napisałeś. Nie wrócił i nie uciekał z wami, więc
został
4. nakryłes obcego w krzakach (nieładnie)co mu pokazałes że tak szybko zwiewał ?
5. 8 letni świadkowie !!!! - gratuluję. Tacy to dopiero mają fantazję i łykaja wszystko jak koń dropsy
Prosił bym któregoś z moderatorów lub adminów jeśli jest taka możliwość sprawdzenia IP użytkownika "kozini" i "Radek" i jeśli są takie same wynagrodzić do warnem.
Wydaję mi się że temat już definitywnie nadaje się do zamknięcia
Edit [25.09.2008]: +.....
Do przekazywania tego typu informacji służy opcja "Raportuj" - zamiast zaśmiecać temat, proszę z niej korzystać
Napisano 07.02.2009 - 00:05
Napisano 13.03.2009 - 18:46
Napisano 21.03.2009 - 02:12
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych