Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spotkanie VRP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Przemo i znów się mnie czepiasz, czego bym nie powiedziała, to dla Ciebie źle. Czy ktoś napisał gdzieś o jakimś alkoholu?!
Mnie też się marzy prawdziwy zlot z prawdziwego zdarzenia, taki full wypas, ale och... nie znam życia.

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To może Przemo podjąłbyś się organizacji takiego zlotu? Bo mówisz, że masz już spore doświadczenie w tej dziedzinie?

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

u, to słabiutkie to forum, jak grałem w OGame to z 20 osób w sojuszu na zlot/ognisko/alkoholizację przyjechało 7, no nic dziwnego skoro chcecie zlot bez alkoholu, a Przemo chciałby ludzi zanudzić prezentacją, przecież ludzie jadąc spotkać się z kimś forum nie będą chcieć omawiać tego co już jest na forum, raczej się zintegrować hehe, i jeszcze chcesz żeby zarząd wydał zgodę na zlot, to są dorośli(?) ludzie, i nie trzeba im niczyjej zgody, a już na pewno nie zgody jakiegoś admina, chcą się pobawić to się pobawią, a jak w ramach protestu nikt z administracji nie przyjedzie to... zabawa będzie lepsza :)
na pocieszenie napiszę że nic z tego nie wyjdzie gdyż mało jest osób które z chęcią spotkałyby się ze wszystkimi innymi, to jednak nie jest forum tokiohotel gdzie każdy ma to samo zdanie, a wiadomo że to mogłoby się skończyć dla kogoś mordobiciem, np. dla jakiegoś moda haha, to by było śmieszne, chciałbym zobaczyć jak użytkownik banuje admina w realu :D

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

darokrol możesz się spotkać z kim chcesz z tego forum, możecie sobie zorganizować zlot ale jak chcecie go organizować pod szyldem VRP to raczej za zgodą zarządu.

Pylbas.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ojojoj spotkania nie bedzie

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ech no to kurcze Przemo, można by coś takiego urządzić, bo to przefajne :]

#52 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

A czy ja powiedziałem, że nie?
Również nigdzie nie mówiłem, że bez alkoholu.

Seriooo???

Jednak jeśli mamy się spotkać, żeby wypić piwo to jestem na nie.

No to masz bardzo krótką pamięc.

I skończ z tymi farmazonami - "Myślisz, że w swoim wieku znasz życie?" itp.
W ogóle co to jest za tekst? Mej odrobinę szacunku do dziewczyny i nie wywyższaj się.

Masz monopol na to?

Oni chcą się integrowac, poznawac i nie sądzę, że darokrol mówił poważnie o bijatykach. Myślę, że był to rodzaj żartu, więc bez podniet, bo jeszcze się komuś coś przegrzeje i co wtedy?

Asieńka.

Wiedźma

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jednak jeśli mamy się spotkać, żeby wypić piwo to jestem na nie.

No to masz bardzo krótką pamięc.

Za to Ty Muhad nie zrozumiałeś. Nie chodzi tu o to że ma nie być alkoholu, a o to że spotkanie tylko po to by wypić alkohol pod szyldem VRP nie ma sensu, bo na piwo to się i bez VRP możecie umówić.

Oni chcą się integrowac, poznawac

Muhad my to rozumiemy i cieszy mnie to że chcecie się poznawać i integrować jako userzy VRP i wierz mi chęci nie wystarczą by zorganizować, potrzebny jest czas, ludzie i ich wkład w przygotowania.

#54 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Ja rozumiem to co czytam.

Wyraźnie napisał, że "Jednak jeśli mamy się spotkać, żeby wypić piwo to jestem na nie."

i nie wspomniał nic o szyldzie pod tym kątem.

Ty z kolei napisałaś, że jeżeli wszyscy nie zgodzą się na warunki "Zarządu", to nie będzie zlotu pod szyldem VRP. Jednym takim warunkiem był - brak alkoholu !

Kiedy parę osób wyraziło odmienne zdanie. Nagle Przemo zmienił zdanie: "A czy ja powiedziałem, że nie?
Również nigdzie nie mówiłem, że bez alkoholu."

Oj myślałem, że to kobiety są zmienne.

Dla mnie to jest szantaż.

Skończcie te swoje socjotechniczne paplaniny.

Asieńka.

Wiedźma

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Muhad nie odwracaj kota ogonem.
Zlot VRP jeżeli zostanie zorganizowany to przez kogoś z zarządu bo taki jest wymóg. A o alkoholu to tyle, że jak chcesz pić to sobie pij, jednak czy po to chcesz się spotkać by pić piwo, czy po to by się poznać porozmawiać o tym co nas interesuje, czyli o zjawiskach paranormalnych? Alkohol może być dodatkiem, a nie celem tego spotkania.

#56 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Kota ogonem odwracasz Ty.

Uważam, że pomysł Przema jest fajny i to dobra rzecz, praktyczna i na pewno przydatna, ale irytują mnie próby manipulacji i szantażu. Tu nie chodzi o alkohol.
Wyluzuj.

Asieńka.

Wiedźma

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Muhad nikt nikim nie manipuluje i jak znam życie na takich spotkaniach ludzie zupełnie inaczej się do siebie odnaoszą niż na forum, oczywiście zupełnie bardziej pozytywnie :)

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

bardziej pozytywnie smile2.gif

Fakt, uczestniczyłem w kilku zlotach i różnice poglądów nigdy nikomu nie przeszkadzały, dzięki temu było wręcz ciekawiej.

Odnośnie wcześniejszych stron tego tematu, popieram merytoryczną formę takiego spotkania. Masowa na*ebka to chyba nie jest to czego wszyscy oczekują.

#59 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Asieńka, Tutaj masz durne litery i sztuczny świat, więc bez aluzji personalnych odnośnie mojej osoby proszę. Na pierwszym zlocie byłem i nie było alkoholu a o moją kulturę osobistą w życiu prywatnym się nie martw.

Holi masz rację, tylko wypada zrobic to bez takich podchodów i oburzeń, że znów "Zarząd" został pominięty i nie uprzedzony o pomyśle, bo taka aluzja też była, co wytknąłem.
Dyktatura to się już dawno skończyła. Demokracja jest i nikt nie będzie tu nikogo szantażował ani stroił fochów.

Asieńka.

Wiedźma

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Asieńka, Tutaj masz durne litery i sztuczny świat, więc bez aluzji personalnych odnośnie mojej osoby proszę. Na pierwszym zlocie byłem i nie było alkoholu a o moją kulturę osobistą w życiu prywatnym się nie martw.

Wybacz wcale nie miałam zamiaru niczego Ci wytykać ani nie powiedziałam nic co miało by cię obrazić. Masz problem Muhad? Przepraszam, ale to Ty nie rozumiesz co ja pisze i nie dam się wciągnąć w kolejną awanturę.

Holi masz rację, tylko wypada zrobic to bez takich podchodów i oburzeń, że znów "Zarząd" został pominięty i nie uprzedzony o pomyśle, bo taka aluzja też była, co wytknąłem.
Dyktatura to się już dawno skończyła. Demokracja jest i nikt nie będzie tu nikogo szantażował ani stroił fochów.

Muhad jesteś Administratorem i założycielem VRP i rozumiem że rościsz sobie do niego prawa. Jak nie rozumiesz to nie mój problem ale nie twórz samowolki. Spotykaj się z kim chcesz, ale nie pod szyldem VRP.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych