Skocz do zawartości

Zdjęcie

Miłość, czy istnieje takie zjawisko?

• Please log in to reply
64 replies to this topic

Sante.

Veritas odit moras

• Tematów: 84
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dosłowinie. Konspiracja. i To jest zadziwiające. Z dnia na dzień tak się zmienić. Po prostu kilka chwil temu dostałem od Niej smsa. Cytuję:

Możesz być pewien że bardzo mi na Tobie zależy i nie przestanie:*

Co to może znaczyć? Jestem na dobrej drodze?

Qrczak11.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Stary ! Albo nas wkrecasz, albo masz niesamowite szczęście :P

Widzisz ... a Ty sie wahasz czy isc na kolacje :P

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wkręcać nie miał bym powodu. Sam się dziwię temu, naprawdę. Nie wiem skąd taka jakby zmiana z jej strony. I własnie z tego powodu sie waham.

Qrczak11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem, że nie wkrecasz :)

A gadales przez ostatnie dni z nią na ten temat ? Bo taka deklaracja z jej strony, swiadczylaby o tym...

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak rozmawiałem chwilę wczoraj, ale przez telefon i dzisiaj też chwilę. I wiesz nie wiem co o tym myśleć. Po prostu mam mentlik w głowie. W dodatku nie powiedziałem o jednej rzeczy. Zdaje się chyba ważnej. Mieszkamy tak jakby w dwóch różnych miastach. Właśnie tak jak by. Ona mieszka w mieście z którego pochodzi moja rodzina. Ja w tym momencie mieszkałem w Londynie. Miałem plany wrócić na jakichś czas do Polski. Wtedy właśnie się zbliżyliśmy do siebie. Problem polega na ty iż chciałbym wrócić chyba jednak do Londynu ale Ona mnie tu trzyma. W dodatku wie o Tym. I mówi mi żebym robił tak bym był sam szczęśliwy. Powiedziałem jej dziś iż zostając tu, będę szczęsliwszy. Nie odpowiedziała mi na to. ...

Blodeuwedd.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ma na razie co kombinować, spotkasz się nią i się wszystko będzie jasne.
Jak to mówią: nie sraj ogniem ;)

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak to mówią: nie sraj ogniem wink2.gif

Jasne że nie "sram" ogniem. Bo gdyby tak było miałbym nie źle tyłek osmalony:D Zart
Nie tak poważnie poprostu co bym w pewnym stopniu nie zrobił było by urzyte przeciwko mnie.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak to mówi mój kolega. "Nie ma srania." Trzeba przestać roztrząsać w swojej głowie powód zaproszenia i po prostu iść.
Tak na marginesie, to nie rozumiem trochę ludzi radzących się w takich sprawach na forach... bez urazy ;)

Qrczak11.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... powiedziała, żebyś zrobil tak byś był szczęśliwy, pewnie dlatego, że źle by sie czuła z tym, że to ona decyduje o Twoim życiu.

"Powiedziałem jej dziś iż zostając tu, będę szczęsliwszy. Nie odpowiedziała mi na to. ... "

Hmm... moze mowe jej odebrało ze wzruszenia. :P

Naprawde ciężko jest powiedziec co Ona myśli i czuje ...

Idź na kolacje, a potem pochwal sie rezultatem.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak na marginesie, to nie rozumiem trochę ludzi radzących się w takich sprawach na forach... bez urazy

Nie, nie uraziłem się. A czemu się Was radzę? Uważam, iż ludzie powinni sobie pomagać i to że potrafię zaufać i chyba słuchać ludzi. Nawet krytyki wiec dlatego zapytałem.

Hunter.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Uważam, iż ludzie powinni sobie pomagać i to że potrafię zaufać i chyba słuchać ludzi. Nawet krytyki wiec dlatego zapytałem.

Dokłądnie tak. A pozatym osoby,które są z poza bliskiego otoczenia na pewno nie będą radziły ci źle,wiesz jak to jest czasem z zawistnymi"przyjaciółmi". Dlatego takie opinie i wymiana poglądów zawsze pomagają.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mój charakter nie pozwala mi się pytać zbyt wielu osób o intymne sprawy. Mam potrzebe rozwiązywania wszystkiego samemu. ;)

Zapytam jeszcze, co robisz w Londynie? To coś istotnego, rozwijającego, czy praca "na zmywaku"?

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jestem wiec. Słuchajcie, słuchajcie. Wszystko jest na dobrej drodze. Wyjaśniliśmy sobie wszystko. Wiem już na czym stoje. Sytuacja wyglada następująco. Żuciła tamtego bencwała dzisiaj. I powiedziała mi iż od zawsze marzyła by być ze mną. Tamten poszedł pić. Teraz siedzę u Niej. Zasypia wiec wykorzystałem sytuację. Dzięki za wsparcie. A i jeszcze coś.

Zapytam jeszcze, co robisz w Londynie? To coś istotnego, rozwijającego, czy praca "na zmywaku"?

Odpowiedz jest krótka. Nie nie na zmywaku ale troszkę podobnie. We dwóch (ja i drugi polak) jesteśmy menagerami w firmie zajmującej się cliningiem, sprzątaniem. Może to nie jest szczyt marzeń ale mogę w wolnym czasie rozwijać swoje zainteresowania.

Goccolo.
  • Tematów: 6
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Scenariusz godny pozazdroszczenia. A teraz szanuj ją, bo może nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak wielkie szczęście Cię spotkało. Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Sante.

Veritas odit moras

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dziekuję Ci Goccolo i Wam reszto załogi. Czuję że wreszcie zaczynam żyć. Może w krótce wyjawię jej swoją tajemnicę....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych