Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tajemnice Biblii, Rywale Jezusa - National Geographic - film (PL)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja nie powiedzialem, że tego nei szanuję tylko zadałem pytanie: po co?

I napisałem również: "...90% ludzi mówi " Ja ? oczywiście Katolik"...". MÓWI i nic więcej. A wiesz, że mnie nie obchodzi co było praktykowane. Tradycja narodowa to 1 maj, 11 listopad, a nie 25. grudnia. OT robimy! :P

KTORY MAJ????????????
Co za zenada. Sory ale pomylic swieto POLSKIE ze swietem komunistycznym to juz przegiecie, skad ty sie urwales chlopaku?
  • 0

BENDER.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Golibroda - wyluzuj się, każdym swoim postem doszukujesz się problemów, jak już tak się czepiasz cudzych błędów to może zaczniesz korzystać z polskich liter aby nie wyjść na hipokrytę? Jak na razie z Twoich postów wynika, że tylko Ty masz rację a polemika z Tobą zmierza tylko w jednym kierunku - przyznania Ci racji bo tylko to dopuszczasz. :omfg:

Użytkownik BENDER edytował ten post 28.02.2008 - 22:03

• 0

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Golibroda - wyluzuj się, każdym swoim postem doszukujesz się problemów, jak już tak się czepiasz cudzych błędów to może zaczniesz korzystać z polskich liter aby nie wyjść na hipokrytę? Jak na razie z Twoich postów wynika, że tylko Ty masz rację a każdy kto się z tym nie zgadza urwał się z księżyca, polemika z Tobą zmierza tylko w jednym kierunku - przyznania Ci racji bo tylko to dopuszczasz. :omfg:

Jesli ktos mnie przekona logicznie, argumentem, prosze bardzo.
Ale w sytuacji gdy rozmawiam z kims kto myli 1 maja z 3 maja na to nie licze zbytnio.

Użytkownik golibroda edytował ten post 28.02.2008 - 22:03

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych