Napisano 09.06.2008 - 15:07
Napisano 09.06.2008 - 15:16
Napisano 09.06.2008 - 15:22
Ja myślę że Bilderberg to po prostu grupa obracająca kolosalnymi kapitałami i najprawdopodobniej zdolna swoimi wypływami wymuszać pewne działania polityczne. Nie wiązałabym ich z rokiem 2012 bo jak wiadomo nawet niezależne ośrodki naukowe potwierdzają fałszywość zmian jakie mają wtedy nastąpić na Ziemi.
Napisano 09.06.2008 - 15:32
Napisano 09.06.2008 - 15:40
tego nie spodziewałem się, a myslalem ze Aleks jest dobrym człowiekiem, swoją drogą jezeli oni nie robia nic złego to czemu w wiadomosciach ani słowa o tym nie ma ?? toć to wielkie wydarzenie 'polityczne' a odpowiedz jest prosta, kazdy do niej dotrze na własną ręke.hehe, w tym roku do grona tych wpływowych ludzi zaproszono Aleksandra Kwaśniewskiego, dlatego
Napisano 09.06.2008 - 15:45
Napisano 09.06.2008 - 16:10
Napisano 09.06.2008 - 16:16
Napisano 09.06.2008 - 16:33
Napisano 09.06.2008 - 16:37
Napisano 11.06.2008 - 15:36
hehe, w tym roku do grona tych wpływowych ludzi zaproszono Aleksandra Kwaśniewskiego, dlatego sądze że tacy goście z tymi przefantazjowanymi opisami prób przejęcia władzy nad światem i tym 2012, nie mają nic wspólnego.
A własciwie, o jakich Ty zmianach jesteś przekonany, ja cały czas skupiam się odnośnie teorii ewentualnego kontaktu albo masowego kataklizmu na skale globalną, o którym ponoć wg. was powinien wiedzieć Bilderberg
Napisano 11.06.2008 - 15:59
W sumie to nie wiem skąd pomysł władania jednostką w zasięgu totalnym i globalnym. Ja rozumiem że różne rzeczy piszą w internecie ale to się kupy nie trzyma, od ponad 50 lat co roku spotykają się i nic. Nie jestem inwigilowaną jednostką, nie puka do mnie bezpieka, mogę wydawać swoje pieniądze tam gdzie chce.
Co do planów Bilderberg,to są one zbyt ciężkie do wykonania,nawet jeśli mają oni spore nakłady finansowe...
Są też chore a wręcz szaleńcze!Żeby władać każdą jednostką i ingerować w każdą dziedzinę jej życia.Można psychicznie doprowadzić szybko ludzi do załamania nerwowego i nieodwracalnych stanów psychicznych,może nawet przekreślając
inteligentną egzystencję istnienia duchowego po śmierci,bez ciała.Ludzie Ci muszą być jakimiś fanatykami pod porządkowania sobie świata i ludzi pod każdym względem...i jeśli sobie zdają sprawę z tego co planują to są gorzej niż dyktatorami albo tyranami,bo oni nieśli śmierć i niesprawiedliwość.Ale przynajmniej po śmierci wszystko sie na tym świecie kończy i można przypuszczam być szczęśliwy na całkiem inne sposoby niż są nam teraz znane...a zabicie nie ciała tylko ducha to...nawet nie wiem jak to nazwać=(Aczkolwiek ciężko uwierzyć że są Tacy ludzie o takich zamiarach..
Napisano 11.06.2008 - 17:37
W sumie to nie wiem skąd pomysł władania jednostką w zasięgu totalnym i globalnym. Ja rozumiem że różne rzeczy piszą w internecie ale to się kupy nie trzyma, od ponad 50 lat co roku spotykają się i nic. Nie jestem inwigilowaną jednostką, nie puka do mnie bezpieka, mogę wydawać swoje pieniądze tam gdzie chce.
Napisano 11.06.2008 - 19:09
Pisałam już że loża prawdopodobnie może wpływać politycznie ale z tym co wyżej napisałeś nie przystoi mi się zgodzić.mnie bardziej chodzi o jeszcze bardziej zmasowany atak na jednostkę pod postacią coraz bardziej powszechnych struktur korporacyjnych oraz postepujacego zaniku wolności wyboru . choć nie wykluczam że dysponujac pratycznie nieograniczonymi siłami i środkami można zaaranżowac również wymienione przez Ciebie czynniki ... być moze zbyt śmiała teoria ale jak ktos już celnie zauwazył gdzies tutaj czasem najbardziej trudne do wyobrażenia teorie staja sie z czasem prawdziwe .
kluczem do wszechwładzy bedzie prawdopodobnie to że nowy porzadek nie zostanie narzucony siłą ale niejako '' na życzenie '' społeczeństw
co do Aleksandra K . - prawdopodobnie moze on być w przyszłosci jedną z wysokopostawionych osób w NATO lub ONZ
Więc omawiany ostrzał jednostki wydaje się nie mieć sensu. Wystarczy że urzędnik państwowy trzyma mnnie za ręce ale jakoś nie stwierdzam w tym aktywności wpływów Bilderbergu.Bo ty ich nie interesujesz (jestesmy ludzmi bez zdania, nie mozemy nic zrobićw pojedynkę), nie wiem czy nadal tego nie widzisz, ich nie interesuje co mysli za przeproszeniem ''motłoch'', ladniej zwykly szary, przecietny czlowiek, ich obchodzi co myśla ludzie u jakiejs tam władzy, jak to wyjasnione bylo w filmie endgame.
Napisano 11.06.2008 - 19:24
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych