Napisano 20.05.2008 - 22:22
Żądasz uznania i szacunku dla własnej wiary, odmawiając innym prawa do posiadania własnego miejsca kultu
Napisano 21.05.2008 - 00:05
I uważaj na słowa przy wyznawcach Allaha, bo oni pamiętają, jak krzyżowcy piekli dzieci na rożnach. Mogą się wkurzyć, a przecież nikt nie chce, żeby ktokolwiek pobił Atona, naszego sztandarowego obrońcy katolicyzmu i przyszłego męczennika na wiare.
Nikt nie twierdzi, ze wszyscy muzulmanie sa zli. Powiedz mi tylko co zmienia ten Twoj "dobry arab" w sytuacji gdy jest pare milionow zlych?Dwa lata temu siostra mojego przyjaciela ożeniła się z muzułmanem. Byli tu u nas w Polsce. Normalni ludzie. Żądasz uznania i szacunku dla własnej wiary, odmawiając innym prawa do posiadania własnego miejsca kultu, do któego nikt cię nie zaprasza. Wspaniała tolernacja. Trzymajmy się kupy, kupy nikt nie ruszy...a jak wiadomo kupa jest do...
Napisano 21.05.2008 - 09:03
Napisano 21.05.2008 - 10:24
Golibroda.
1) pierwszy cytat był zabarwiony ironią. Szkoda,że jej nie wychwyciłeś.
2) Jeden dobry muzułmanin na kilka milionów złych. Fajnie myślisz. Jeden dobry katolik na kilka milionów złych. Tylko, że Katolicyzm jest dobry i lepszy bo ty jesteś katolikiem.
Dobijające.
Napisano 21.05.2008 - 14:15
Powiedz mi tylko co zmienia ten Twoj "dobry arab" w sytuacji gdy jest pare milionow zlych?
Napisano 21.05.2008 - 15:00
Golibroda. Prosze bez takich. Ja sie przed tobą niczym nie musze zasłaniać, to że nie wychwyciłeś tej ironi to jużtwoja sprawa. Ruszaj że! Miecz w prawice, tarcze z krzyżem pięknie zdobioną w dłoń lewą chwyć, biegnij, płyń, krzycz i zabijaj muzumłany! Krzew wsród nich wiare, odbierz Jerozolime, święte grodziszcze! W imię wiary! Krucjata, Rekonwista, jak kto woli! W imię Boga!
Nie chce mi się więcej tego komentować. Bo wasze jest lepsze, nie?Powiedz mi tylko co zmienia ten Twoj "dobry arab" w sytuacji gdy jest pare milionow zlych?
To twój post, jeśli się nie myle?
Napisano 21.05.2008 - 17:30
Francja - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 8,5 - 10%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 50/60%
Napisano 21.05.2008 - 17:33
Aton, ciekawą statystykę zamieściłeś:
Belgia - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 3,5 - 4 %, odsetek muzułmanów w więzieniu - 16% (12,8% Marokańczycy, 3,1% Turcy)
Dania - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 3,6 - 5,0 %, odsetek muzułmanów w więzieniu - 20%
Anglia i Walia - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 3%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 11%
Francja - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 8,5 - 10%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 50/60%
Niemcy - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 4%, odsetek muzułmanów w więzieniu - ~5%
Holandia - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 6%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 20%
Hiszpania - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 2,3%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 70%
Wynika z niej, że tylko w Niemczech Muzułmanie nie są prześladowani. Ciekawe dlaczego?
Jak inaczej to chcesz wyjaśnić? Czy w Niemczech są inni Muzułmanie niż np w Hiszpanii? Zastanów się nad tym bez emocji.
Nie zabraniam ci robić z siebie głupca, golibrodo
Tylko że wcześniej zarzucasz mi, że chronię się za ironią...a teraz robisz to samo
A patos był specjalnie przejeskrawiony...żeby wyśmiać te waszą rekonwiste.Francja - odsetek muzułmanów w społeczeństwie - 8,5 - 10%, odsetek muzułmanów w więzieniu - 50/60%
A tego już nie skomentuje. Każdy myślący człowiek skomentuje to sobie sam.
Napisano 21.05.2008 - 17:51
Napisano 21.05.2008 - 18:06
Napisano 21.05.2008 - 18:54
Napisano 21.05.2008 - 19:01
Być może, jednak jeśli ktoś mnie cytuje i zamieszcza swoje komentarze to odpowiadam. I rozumiem, że jest to kierowane do mnie.Przemo, to o rekonwiście było kierowane do mnie wink2.gif Tylko ja jestem taki wspaniały według Golibrody tongue4.gif
Napisano 22.05.2008 - 12:03
Człowieku. Nie gadaj mi tu o honorze. Rekonwista to ironicze (wybacz, jaśnie oświecony, że naduzywam tego określenia) nawiazania do postów Atona z poprzedniej strony.
Fajnie. Wychodzi z tego, że 5% Francuzów siedzi w więzieniach...Francja ma 64 miliony mieszkańców, co daje nam ponad 3 miliony więźniów muzułmanów.
A wiecie, że Arabowie we Francji to tylko 3% społeczeństwa. A wiec reszta 10% populacji muzułmańskiej to Francuzi nawróceni na islam, wychowani w kulturze i duchu eur...chrześcijańskim.
Dziękuje, to tyle.
Napisano 22.05.2008 - 14:20
Nie wiem co Ty za bzdury wymysliles i jaka teorie chciales sobie z tego uknuc, ale chyba liczyles, ze masz do czynienia z wyjatkowymi debilami, z ktorych nikt nie sprawdzi najprostszej nawet statystyki.
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych